benusso Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 WitamCzy ktoś jest zainteresowany wykupieniem parkingu strzeżonego na teofilowie ? Najlepiej na rogu Aleksandrowskiej-Kaczeńcowej. Ładny, zadbany, kryty parking, jedno miejsce samochodowe można wykorzystać na dwa moto.Jeżeli ktoś jest zainteresowany zapraszam do kontaktu.Jeżeli już ktoś ma wykupione miejsce na tym parkingu lub okolicach, również proszę o kontakt. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 jaki koszt? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benusso Opublikowano 21 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Ok 100zł za miesiąc z tego co pamiętam. Czyli po 50zł od łebka. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filet Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 ok 100 tzn ile dokładnie? Jestem zainteresowany ale tylko krytym i z utwardzona glebą. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 jezeli to jest ten na rogu jak sie wyjezdza z lidla to jest utwardzony i zadaszony. Jak pisalem jestem zainteresowany ale w sezonie oczywiscie czyli jak mina mrozy. daj znaka na pw co dalej z tematem. dzieki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benusso Opublikowano 25 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 W tygodniu mam dostać odpowiedź.Parking utwardzony, zadaszony. Koszt 130zł czyli po 65zł. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Tanio ale nie moja okolica. Ja 70zł płacę za strzeżony ale pod chmurką...Jest pokrowiec na moto ale to i tak nie to samo. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benusso Opublikowano 1 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Więc tak.Miejsce w zasadzie od zaraz - kto pierwszy się zgłosi ten lepszy - kontakt na PW.Koszt na miesiąc to 100zł na pół czyli po 50zł.Miejsce jest pod dachem, z dwóch stron samochody z przodu wiata zabudowana, także z trzech stron jest osłona, dach nad całym miejscem, zreszta nad wszystkimi.Jest tylko jedno ale, facet który mi wynajmuje generalnie chce sprzedać miejsce (koszt kilka tyś), więc jeżeli znajdzie kupca trzeba będzie się zwijać.Szukam drugiego chętnego. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filet Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 jestem zainteresowany tylko gdzie to dokładnie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Ja się piszę od dzisiaj (moto wczoraj wybudziłem z przyczyn serwisowo-ustawowych, czyli kończy się przegląd, a przed przeglądem trzeba było zrobić to i owo). Jeśli kolega filet się nie zdecyduje to ja jestem następny :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aras Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Jeśli aktualne to jestem chętny, choćby od jutra. Wysłałem PW. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi