chemik80 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Witam , czy mógłby ktoś mi napisać jakie wolne obroty powinna mieć cbr - a , jest 1500 , moto równo chodzi , poprzedni właściciel zrobił regulacje czyszczenie ale nie wiem czy te obroty na ciepłym nie są za wysokie?. Z góry dzięki za podpowiedzi. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master611 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 chyba 1100-1300 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Ściągnij manuala (serwisówkę) do F3 tam będziesz miał zapisane. W F4 jest 1300 +/-100 RPM 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemik80 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Dzięki , w papierach znalazłem serwisówkę od poprzedniego właściela ( nie pomyślałem o tym) , powinno być około 1200 - 1300 , trochę mu zdejmę , dzięki za zainteresowanie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi