Grzegorz Posted April 11, 2015 Report Share Posted April 11, 2015 (edited) Witam, serdecznie. krótko i na temat : Poszukuję bezpiecznego odpłatnego miejsca na motocykl, może być garaż wiata, podwórko dla mojej TDM-Y, najbardziej interesują mnie okolice ulic : Lorentza, Długosza Srebrzyńska, Kasprzaka, Ossowskiego, Wapienna, Wszelkie informację proszę nadsyłać na numer telefonu 500 068 235 Dziękuję i pozdrawiam Grzegorz Edited April 11, 2015 by Grzegorz (see edit history) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
esquina Posted April 13, 2015 Report Share Posted April 13, 2015 Na kozinach w tej okolicy masz 3 parkingi. Jeden róg ulic Gazowej i Długosza. Dwa pozostałe obok siebie na Srebrzyńskiej. Miejsce pod wiatą (o ile jeszcze uda się coś ugrać) to koszt ok 70-90zł zależnie od parkingu. Wrażenie najbezpieczniejszego z nich sprawia należący do NASTAPOLU (parking na Srebrzyńskiej bliżej Kasprzaka). Ja swoje moto trzymałem na dwóch pozostałych i nic złego moich maszyn nie spotkało. Na srebrzyńskiej mają jakiś monitoring. Gazowa jedynie czujne oko stróża które czasem lubi w nocy przymknąć. Z tym się spotkałem na obu parkingach. Takie pilnowanie... Co do garaży będzie ciężko. Raz ktoś ogłaszał, że w okolicy Drewnowskiej poszukuje kompana do garażu. Zawsze możesz sam rozwiesić jakieś ogłoszenia o wynajmie. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cris132 Posted April 21, 2015 Report Share Posted April 21, 2015 Witam! Mam wolny box w bloku na Kasprzaka 67. Trochę dalej - ale może .... Zapraszam. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts