WiktoR Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 siema siema, znajomy przymierza się do zakupu takiego sprzęciku, ktoś coś moze powiedziec, jakies porady ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.B Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Chyba w ostatnim (albo przedostatnim) Motocyklu jest artykuł o tym modelu jako używce. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiu421 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Z tego co słyszałem, to za słabe sprzęgło do tych 125KM. Pękająca linka sprzęgła, poza tym rakieta, podnoszą moc do 140KM... Mam ten sam silnik tylko słabszy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Jeździłem sezon tak jak pisze Krzysiek sprzęt raczej w trasy ciężko się manewruje w mieście i do lansu bo ładny 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi