Olo Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 (edytowane) To jest to samo co zwykły junak tylko ma owiewkę. Ja tam miałem różne sprzęty i nic nie mam do chinoli, mogę polecić Edytowane 8 Kwietnia 2015 przez Olo (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziek62 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 A peugeot xr6 ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matik Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 (edytowane) A peugeot xr6 ? To zalezy czy chcesz coś wygodnego. To wygląda jak ścigacz, ale tak nie jeździ.... Jedynie mało pali, jest nie wygodne jeśli chodzi o dłuższą jazdęi strasznie mało się widuje ten model (ta mi sie przynajmniej zdaje), tyle mogę o tym powiedzieć Edytowane 9 Kwietnia 2015 przez Matik (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziek62 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 A może Derbi gpr ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominikf6 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Peugeota xr6 kolega będzie miał na sprzedaż. Jak byś był zainteresowany mogę go spytać. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proxa Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Unikaj chińczyków bo polecisz z torbami za jakiś czas już lepiej starszy ale markowy. Ja z chińczykami miałem takie przejścia, ze w sumie nowy bym kupił... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naczelny Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Też odradzałbym chińczyki, miałem chińskiego "enduro" i rama puściła na spawie, pospawałem, po jakimś czasie pękła z drugiej strony. A jak miałem ten "motocykl" ważyłem może z 60 kilo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proxa Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Chyba wszystko co Chińskie to zło... poważnie nie znam nic chińskiego co by się nie rozj... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro1975 Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Jak dbasz tak masz - proste jak świński ogon. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziek62 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 A powiedzcie coś na temat simsona s 51 enduro albo electonic czy jakoś tak. Albo coś w podobie tylko żeby części były latwo dostępne. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi