działkowy emeryt Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Nie ma tu jakiegoś prawnika ?? ... jest... ona - ta - prawnika 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 hahahahahahaha tu raczej ciężko coś ugrać będzie bo wysokość mandatu niewspółmierna raczej do kosztów chodzenia po sądach, adwokatów itp trzeba na pasjonata z grubym portfelem trafić a okres przejściowy ma to do siebie w polskim prawie że można go przedłużać 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 jeżeli fotoradar jest wyłączony to powinien być zasłonięty i niby mają być obklejone odblaskowaą folią, a z tymi rzeczami w Łodzi się nie spotkałem ;/ Odblaskową folią (czy farbą) są oklejone radary w moim rodzinnym Szczecinie... fajnie bo widać je z odległości pół kilometra A co do zasłaniania to chyba na Zgierskiej koło Radogoszczy jest zakryty takim szarym kapslem 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 w moim rodzinnym Szczecinie... koło Radogoszczy Micek, to mniej więcej tak, jakbym Ci napisał " koło tej Prawobrzeży" ... 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 tu raczej ciężko coś ugrać będzie bo wysokość mandatu niewspółmierna raczej do kosztów chodzenia po sądach, adwokatów itp Dlatego ja nie chce zabrać się za to jak już będę miał mandat tylko wcześniej. Może da się napisać jakieś zażalenie, zgłosić do urzędu albo wysłać coś do UE by się za tych ped..... wzięli Z własnymi mandatami dam radę , a koszty chodzenia po sądach wcale nie są takie duże i nie koniecznie trzeba mieć papugę 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Ridi można to zrobić, chwila wolnego czasu i da radę. 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi