stanio Posted March 30, 2015 Report Share Posted March 30, 2015 Siemanko, Mam problem w necie jest od cholery ofert i ośrodków z noclegiem nad Soliną. Chcę razem z narzeczona się wybrać na tygodniowy wypad na Soline. Był ktoś z forumowiczów tam i poleca jakiś dobry ośrodek godny uwagi. Nie musi być najtańszy lecz by był w dobrej lokalizacji. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fincher Posted April 9, 2015 Report Share Posted April 9, 2015 Ja byłem w miejscowości Zwierzyń, kilka km od Soliny. Tyle że szukałem jak najtaniej. Pokoje spoko, kuchnia z wyposażeniem. Płaciłem 25/noc. Ale to było w formie bazy wypadowej tylko. Rodzice byli w hotelu PGE w tamtych okolicach i mówili że było super, z tym że to i cena odpowiednio wyższa Ale polecam tamte rejony, drogi piękne, widoki ładne. 1 Quote Kupię "użytkowe sm" Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAREK-XJR Posted April 12, 2015 Report Share Posted April 12, 2015 Ośrodek OLIMP w Ustrzykach Dolnych - przyjemnie. Mieliśmy tam zlot XJR, stołowaliśmy się w ośrodku obok. 1 Quote Forum Yamaha XJR Polska Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts