stanio Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Siemanko, Mam problem w necie jest od cholery ofert i ośrodków z noclegiem nad Soliną. Chcę razem z narzeczona się wybrać na tygodniowy wypad na Soline. Był ktoś z forumowiczów tam i poleca jakiś dobry ośrodek godny uwagi. Nie musi być najtańszy lecz by był w dobrej lokalizacji. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fincher Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Ja byłem w miejscowości Zwierzyń, kilka km od Soliny. Tyle że szukałem jak najtaniej. Pokoje spoko, kuchnia z wyposażeniem. Płaciłem 25/noc. Ale to było w formie bazy wypadowej tylko. Rodzice byli w hotelu PGE w tamtych okolicach i mówili że było super, z tym że to i cena odpowiednio wyższa Ale polecam tamte rejony, drogi piękne, widoki ładne. 1 Cytuj Kupię "użytkowe sm" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Ośrodek OLIMP w Ustrzykach Dolnych - przyjemnie. Mieliśmy tam zlot XJR, stołowaliśmy się w ośrodku obok. 1 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi