Podkopnik Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Ktoś zna tegoroczną datę w opocznie??? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Póki co info takie: VII Zlot Motocyklowy w Opocznie. Rozpoczęcie 10.05. msza św. godz. 12.00 w programie pokazy, parada, koncerty muzyczne dla motocyklistów grochówka gratis. Zapraszamy serdecznie Stowarzyszenie motocyklistów Strider Opoczno 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Podkopnik Opublikowano 26 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Dzięki za info 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 to lecimy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Podkopnik Opublikowano 26 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Ja mam pod nosem to się na lecę jak cholera Ale mogę was potem odprowadzić jakby co Za to spróbuję się doturlać na tego grila w kwietniu w Łodzi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiu421 Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Jeśli się data nie zmieni to jestem... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasny1514 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Miejsce: Plac Targowy, ul. Szewska, 26-300 Opoczno. Zbiórka na mszę św. o godz 12.00 na placu targowym ul. Szewska. W programie parada ulicami miasta, pokazy motocyklowe oraz występy zespołów muzycznych. Dla motocyklistów grochówka gratis. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Podkopnik Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 http://motocykle-lodz.pl/topic/9127-opoczno-rozpocz%C4%99cie-sezonu-10052015/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Pamiętając zeszłoroczne wypady do Opoczna to w tym roku jest to moja obowiązkowa pozycja. Załączam małą pamiątkę z sezonu 2012 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit71 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zbiórka na mszę św. o godz 12.00 OT. Jak od tego zaczyna się zaproszenie to ja kur.a nie wyrabiam.Dobrze, że Suchy nie zaczyna grilla od mszy Pozdrawiam Opoczno i nie mam nic do wierzących. 1 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Jak się na tylu mszach na rozpoczęciach wymodlicie to na naszym grilu Suchy wam wszystkie grzechy odpuści 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 OT. Jak od tego zaczyna się zaproszenie to ja kur.a nie wyrabiam. Na tematy zlotów i wszechobecnego kościoła dyskutujemy tutaj. Po co robić OT 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielebny Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Może będę, ale znalazłem przypadkiem taki plakat 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 10 maja odpada. Wybory... trzeba jechać do domku, więc zamiast Opoczna pozwiedzam Świętokrzyskie 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanio Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 (edytowane) opoczno obowiazkowo od kad latam na motorze kazde otwarcie w opocznie zaliczone jak ktos chce to pewnie okolo 10.45 bedziemy wyjezdzac z tomaszowa wiec zapraszamy do wspolnej jazdy Edytowane 6 Maja 2015 przez stanio (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzuki Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 My ruszamy z Koluszek po 10. Będziemy lecieć przez Tomaszów to moze poczekacie na nas? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trybik Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 I co niema chętnych zęby stworzy grupę i polecieć z lodzi? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielebny Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Coś pogodę nie tęgą zapowiadają 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanio Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 mozemy poczekac na koluszki jak sie wyrobicie w 40 minut na tomaszow juz nie ma swiatel w zaosiu wiec powinno szybko poleciec 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Wybieram się a ja widziałem, że pogoda ładna 0 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 jak mechanik zdąży zrobić moto to jadę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzuki Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Stanio a gdzie będziecie czekać? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Do mnie dzwonili z serwisu moto do odbioru na jutro wiec pewnie się wycieczkę zrobi do Opoczno 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanio Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Stanio a gdzie będziecie czekać? ja wyruszam z niewiadowa o 10 na tomaszów, a w tomaszowie mamy zbiorke o 10.30 na BP kolo kosciola. wiesz gdzie jest BP? jak ktos z forum bedzie w opocznie i zobaczy pajaca w czarnej skorze latajacy z kamerka na wysiegniku teleskopowym to bede JA takze smialo mnie wolac z checia poznam ludzi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzuki Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Wiem gdzie to jest. Obok jest monopolowy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi