AndrzejCBR Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 Witam zbliza sie sezon moj motocykl poki co stoi w rodzinnym domu w cieplym garazu ale niestety nie mieszkam tam na codzien i w sezonie potrzebuje jakiejs miejscowki w lodzi, garazu, miejsca na parkingu strzezonym, badz wiaty, najlepiej jak bedzie kawalek daszku nad moto. Zalezy mi aby to bylo na dabrowie mieszkam na ulicy felińskiego wiec najlepiej gdzies blisko. Pomozecie?Nikt nie ma nic do zaproponowania? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzysztofor Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 może i dąbrowa to nie jest, ale w centrum jest parking niestrzeżony gdzie motocykle stoją sobie za darmo. Mieści się on w kinie silver screen poziom -1 a sprzęty stawiane są przy budce koło ochrony. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndrzejCBR Posted February 15, 2012 Author Report Share Posted February 15, 2012 Dziekuje za info ale do centrum mam troche a szukam czegos blisko by po nocy wrocic zostawic moto i na pieszo przyjesc do mieszkania. Takze dabrowa bardziej mnie interesuje. Ma ktos jakies info? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BykuOCW Posted February 15, 2012 Report Share Posted February 15, 2012 Na DBWA masz sporo parkingów strzeżonych, przejdź się i popytaj - myślę że nie zapłacisz więcej niż 50 PLN a motor bedzie strzezony... 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulba Posted February 15, 2012 Report Share Posted February 15, 2012 BykuOCW: Jezeli to co jest na dabrowie to w/g Ciebie jest sporo to gratuluje poczucia humoru AndrzejCBRF2: Mieszkam obok i rozumiem Twoj problem. Znajomy tutaj trzyma swoj sprzet, chwali sobie http://www.zumi.pl/,...1b,namapie.html 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndrzejCBR Posted February 16, 2012 Author Report Share Posted February 16, 2012 Bulba widze ze rozumiesz problem na dabrowie jest ciezko. To jest tam za shellem ten parking? mozna postawic moto pod dachem? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulba Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 Tak. Motongi stoja po prawej stronie od wjazdu pod wiata. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gutek Posted February 18, 2012 Report Share Posted February 18, 2012 Na Gojawiczyńskiej blisko Śląskiej są bodajże 2 parkingi, tam pytałeś? Jak w zeszłym roku dowiadywałem się, to na jednym z nich całkiem fajne warunki za niezłą kasę, tylko miejsca akurat nie było... Spróbować zawsze możesz. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BykuOCW Posted February 18, 2012 Report Share Posted February 18, 2012 Dzięki wielkie za docenienie mojego poczucia humoru, ale macie tam też parking nie jeden na tuszynskiej o którym chyba zapominacie? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crosiak Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 a wjazd na parking pod Silverem jest darmowy? sory za OT 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suchy-wolk Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 a wjazd na parking pod Silverem jest darmowy? sory za OTPoszukaj info. na ten temat w innym wątku, bo forumowicze pisali o tym Wjazd jest za darmo, ale nie możesz brać tego bileciku przy szlabanie, tylko musisz przejechać obok i na maxa podjechać do końca parkingu (wyjazd), tam jest budka ochrony i tam wyznaczone miejsce. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts