AndrzejCBR Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Witam zbliza sie sezon moj motocykl poki co stoi w rodzinnym domu w cieplym garazu ale niestety nie mieszkam tam na codzien i w sezonie potrzebuje jakiejs miejscowki w lodzi, garazu, miejsca na parkingu strzezonym, badz wiaty, najlepiej jak bedzie kawalek daszku nad moto. Zalezy mi aby to bylo na dabrowie mieszkam na ulicy felińskiego wiec najlepiej gdzies blisko. Pomozecie?Nikt nie ma nic do zaproponowania? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztofor Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 może i dąbrowa to nie jest, ale w centrum jest parking niestrzeżony gdzie motocykle stoją sobie za darmo. Mieści się on w kinie silver screen poziom -1 a sprzęty stawiane są przy budce koło ochrony. 0 Cytuj LwG!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 15 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Dziekuje za info ale do centrum mam troche a szukam czegos blisko by po nocy wrocic zostawic moto i na pieszo przyjesc do mieszkania. Takze dabrowa bardziej mnie interesuje. Ma ktos jakies info? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Na DBWA masz sporo parkingów strzeżonych, przejdź się i popytaj - myślę że nie zapłacisz więcej niż 50 PLN a motor bedzie strzezony... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 BykuOCW: Jezeli to co jest na dabrowie to w/g Ciebie jest sporo to gratuluje poczucia humoru AndrzejCBRF2: Mieszkam obok i rozumiem Twoj problem. Znajomy tutaj trzyma swoj sprzet, chwali sobie http://www.zumi.pl/,...1b,namapie.html 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 16 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Bulba widze ze rozumiesz problem na dabrowie jest ciezko. To jest tam za shellem ten parking? mozna postawic moto pod dachem? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Tak. Motongi stoja po prawej stronie od wjazdu pod wiata. 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gutek Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Na Gojawiczyńskiej blisko Śląskiej są bodajże 2 parkingi, tam pytałeś? Jak w zeszłym roku dowiadywałem się, to na jednym z nich całkiem fajne warunki za niezłą kasę, tylko miejsca akurat nie było... Spróbować zawsze możesz. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Dzięki wielkie za docenienie mojego poczucia humoru, ale macie tam też parking nie jeden na tuszynskiej o którym chyba zapominacie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 a wjazd na parking pod Silverem jest darmowy? sory za OT 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 a wjazd na parking pod Silverem jest darmowy? sory za OTPoszukaj info. na ten temat w innym wątku, bo forumowicze pisali o tym Wjazd jest za darmo, ale nie możesz brać tego bileciku przy szlabanie, tylko musisz przejechać obok i na maxa podjechać do końca parkingu (wyjazd), tam jest budka ochrony i tam wyznaczone miejsce. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi