Nico Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Potwierdzam słowa pd 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zmotoryzowani, proszeni są parkowanie w wyznaczonych miejscach przez organizatorów! W szczególności uprasza się o nie pozostawianie pojazdów u sąsiada naprzeciwko.TUTAJ ZNAJDUJE SIĘ MAPKA Z NAJDOGODNIEJSZYM DOJAZDEM JAKI PROPONUJEMY 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Jest nas tak wielu na forum, że szczerze mówiąc ciężko się połapać kto jest nowy, a kto przyjezdny. Niektórych kojarzę tylko z nicku i pewnie w realu byśmy się nie poznali, a innych wręcz przeciwnie rozpoznaje twarze ze spotów i innych event'ów ale nie znam nicku. Powstała inicjatywa z naszywkami forumowymi aby móc w realu prezentować swój nick. Także pewnie nikt nie będzie wiedział ilu nowych członków i członkiń odwiedziło grilla choć trzeba przyznać, że ogólnie w środowisku motocyklowym kobiet jest znacznie mniej i urocze kobiece wdzięki na pewno zostaną dostrzeżone przywołując marzenia wśród pozostałych członków , którzy znów poczują jaki świat jest piękny z nadejściem wiosny i sezonu motocyklowego. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zrobiłem tu porządek, bo tyle offtopa było, że aż strach! Proszę o trzymanie się tematu a dla "rozkochanych we wiośnie samcach i samicach" temat do pogaduch jest tutaj. 3 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek96 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Mam impreze rodzinną ;c ale postaram sie chociaz na 1 kielbaske z grila Podjechac, lewa ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobC Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Pierwszy grill w sezonie. Już mi ślinka cieknie. Jak dobrze, że już wiosna Do zobaczenia w sobotę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matik Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 (edytowane) Pogoda jest miodna, organizatorowi udało się chyba ściągnąć słońce na zamówienie do Łodzi. Macie rozmach na ropoczęcie sezonu nie powiem Teraz tylko pozostaje poczynić odpowiednie przygotowania --- prowiant --- i wszystko musi się udać Edytowane 24 Kwietnia 2015 przez Matik (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_szwankowski Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 No to coś czuje ze się jutro pojawie, przed godziną 15 zaliczyłem szlif, gościu robił lewoskret i nie ustąpił mi pierwszeństwa, całe szczescie że wolno jechałem ucierpialo jedynie delikatnie kolanko i dlonie cholernie bolą, Moto na szczęście ok, otarcie jedynie na gmolu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio81 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Powiem tak masz pechowy początek jutro jestem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_szwankowski Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Traktuje to jako na szczescie:) jak zaczynalem przygodę z samochodem też miałem dzwonek na samym początku i póki co 9rok bez przygód. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Pogoda jest miodna, organizatorowi udało się chyba ściągnąć słońce na zamówienie do Łodzi. Macie rozmach na ropoczęcie sezonu nie powiemBo my zawsze mamy rozmach i pier*olnięcie Traktuje to jako na szczescie:) jak zaczynalem przygodę z samochodem też miałem dzwonek na samym początku i póki co 9rok bez przygód.Ćwiczyć, ćwiczyć, ćwiczyć... i przede wszystkim myśleć. A szlif... kto z nas go nie miał 1 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_szwankowski Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Dłonie tylko stłuczone, ale kości całe:)do zobaczyska 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hosel Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Bo my zawsze mamy rozmach i pier*olnięcie Ćwiczyć, ćwiczyć, ćwiczyć... i przede wszystkim myśleć. A szlif... kto z nas go nie miał JA 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carusek Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Ja też nie miałem widzimy się po 15 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matik Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 To wszystko przed wami . Także będe lekko przed 15. U mnie moja motorynka już ogląda słońce 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 No ja już jade po kiełbaski 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spons78 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 No to w drogę... Po kiełbaski 0 Cytuj Mój kanał na YouTube https://youtube.com/tkacprzak Bezpieczne miejsca postojowe dla motocykli. FanPage - https://www.facebook.com/postojmotocyklelodz/ Buspasy dla motocyklistów! FanPage - https://www.facebook.com/pages/Buspasy-dla-motocyklistow-Lodz/379016688918647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Jak zwykle: Wielkie brawa dla organizatorów! Kupa roboty, kupa zaangażowania i serca i za to wszystko należą im się duże podziękowania Oby więcej takich spotkań i oby w jak najliczniejszym gronie PS- następnym razem oczekuję grubego after party w Riff Raffie! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Dziękujemy za tak liczne przybycie! Piec pękał z czerwoności P.S. Prosimy o nie obrażanie się, jeśli ktoś nie dostał takiej kiełbasy, którą przywiózł lub karczku czy kaszanki. Przy tak dużej ilości uczestników nie jesteśmy w stanie dopilnować każdego pokarmu - to nie jest Kruszów 4 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trybik Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 No było zacne grono i impra na wysokim poziomie. Brawa dla organizatorów oczywiście. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spons78 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Świetna impreza! Byłem pierwszy i mam nadzieję, że nie ostatni raz na grillu Gratki dla organizatorów !!! 3 Cytuj Mój kanał na YouTube https://youtube.com/tkacprzak Bezpieczne miejsca postojowe dla motocykli. FanPage - https://www.facebook.com/postojmotocyklelodz/ Buspasy dla motocyklistów! FanPage - https://www.facebook.com/pages/Buspasy-dla-motocyklistow-Lodz/379016688918647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 K... pojebały mi się daty i nie przyjechałem. f*ck f*ck FUCKKKKKK 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faza Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Potwierdzam, fajne spotkanko a dla organizatorów wielkie brawa i podziękowania 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. PIT Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Dzięki za spotkanie i organizację tradycyjnie wyrazy podziwu dla ekipy "Hell's kitchen" trzeba mieć kondycję. Podoba mi się w tym grillowaniu, że nikt się nie napina luźne spotkanie bez konkursów, parad, święceń, przemówień itd. po prostu miło Was wszystkich widzieć. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Co prawda byłem krótko, ale i tak było miło zobaczyć forumowe facjaty po dłuższej przerwie zimowej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi