tomek1522 Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 (edytowane) Witajcie jestem tu nowy choc mieszkam w okolicach wrocławia to szukam choopera do max 3,5 tys.chcę nim pojechać w trasę max do 450 km w jedną stronę co polecicie mi żebym nie musiał kupować jakiś części czy często naprawiać je. patrzyłem i większość z Was mówi nie dla Rometa. co sadzicie o kingway jinlun z 2008 roku który ma przebieg ok 6 tys? nie wiem czy go warto brać po za tym nie znam nikogo z wrocka kto by jeździł na motorze a chcę dołączyć do jakiejś grupy "zapaleńców" motoru i z nimi jeździć na wypady lub sam do rodziny.... czekam na każda rade i wieści ... ew patrzę też na Motocykl cruiser, Zipp Raven 250 co o nim sądzicie? Edytowane 16 Marca 2015 przez tomek1522 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Jak nowy, to najpierw trzeba odwiedzić powitalnię: http://motocykle-lodz.pl/topic/2-jak-nale%C5%BCy-si%C4%99-przywita%C4%87-regulamin-powitalni/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 a ja sądzę to co Gary wyżej - najpierw kultura, a potem pytania. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matik Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 (edytowane) Zapraszamy do powitalni:) Ja odpowiem na pytanie w jednym zdaniu. Osobiście mówię NIE dla chińskich motocykli powyżej 50 ccm. EDIT: Po odbyciu tradycyjnego powitania z chęcią pokonwersuje na ten temat:) Edytowane 16 Marca 2015 przez Matik (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi