nowicjuszka Posted March 16, 2015 Report Share Posted March 16, 2015 Witam, plan imprezy poniżej, wszystkich chętnych zapraszam do obstaweczki, młodzi hojnie obdarzą procentami :-) Wyjazd o 15.30 z domu Panny Młodej (Zgierz P. Skargi18) do kościoła w Łagiewnikach na 16.00 zawarcie związku małżeńskiego pomiędzy: Angeliką Zieleń (Dzisia F. Ł. M.) Honda CBR. , Jakubem Jarosińskim (na razie puszka). Po ślubie przejazd na salę weselną (Zgierz Topolowa 30/32) pozdrawiam serdecznie :_))) 2 Quote speed means freedom of your soul :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
chylon Posted March 16, 2015 Report Share Posted March 16, 2015 Jak nasza z Forum to trza być obowiązkowo Piotra Skargi w Zgierzu jest jedno kierunkowa wiec można zrobić zbiórkę na Maku o 15.00 3 Quote Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgaJaga Posted March 16, 2015 Report Share Posted March 16, 2015 Jak czas i pogoda pozwolą to jestem 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dann Posted March 16, 2015 Report Share Posted March 16, 2015 Rozjebałaś mi system tym postem Dzisiut ..nie no muszę być , takiej okazji nie przegapię !! 1 Quote Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Link to comment Share on other sites More sharing options...
boroś Posted March 16, 2015 Report Share Posted March 16, 2015 zapisuje w kalendarzu 1 Quote boroś LwG! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nowicjuszka Posted March 17, 2015 Author Report Share Posted March 17, 2015 flaszeczki i coś jeszcze ma być hehe będzie się działo :_) hehe 1 Quote speed means freedom of your soul :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aidekk Posted March 17, 2015 Report Share Posted March 17, 2015 Jak nie będzie nic leciało w telewizji to podjadę 3 Quote Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovalchuck Posted March 18, 2015 Report Share Posted March 18, 2015 Jak praca pozwoli będę 0 Quote Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papa Zulu Posted March 19, 2015 Report Share Posted March 19, 2015 Napisano 16 marzec 2015 - 19:30 Rozjebałaś mi system tym postem Dzisiut ..nie no muszę być , takiej okazji nie przegapię !! Dann, ja nie chciałem Cię dobijać... Angelika nie chciała, żebym pisał o tym na forum więc ja nie pisałem ... W końcu to moja córa. Niestety nie pozwalają mi jechać moto więc liczę na Was. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konrad - Michał Posted March 19, 2015 Report Share Posted March 19, 2015 3ba być 0 Quote "Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce, dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lesiu94 Posted March 19, 2015 Report Share Posted March 19, 2015 Postaram się odhaczyć 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dann Posted March 20, 2015 Report Share Posted March 20, 2015 Dann, ja nie chciałem Cię dobijać... Angelika nie chciała, żebym pisał o tym na forum więc ja nie pisałem ... W końcu to moja córa. Niestety nie pozwalają mi jechać moto więc liczę na Was. Spoko , mnie nie da się dobić!! zresztą księżniczki już dawno wymarły 0 Quote Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulba Posted March 20, 2015 Report Share Posted March 20, 2015 Będzie sucho będzie i Bulba 1 Quote "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micek1968 Posted March 23, 2015 Report Share Posted March 23, 2015 Jak Bulba będzie to ja też będę 1 Quote pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyzio81 Posted March 28, 2015 Report Share Posted March 28, 2015 To i ja wpadnę jak nie będzie lało 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nico Posted March 28, 2015 Report Share Posted March 28, 2015 Zamówię pogodę a jak będzie zbyt droga to ubrać się cieplej! 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juśka Posted March 28, 2015 Report Share Posted March 28, 2015 (edited) zresztą księżniczki już dawno wymarły bzdura Edited March 28, 2015 by Juśka (see edit history) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovalchuck Posted March 29, 2015 Report Share Posted March 29, 2015 ja niestety odpadam praca od 12:00--->18:00 0 Quote Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrubY Posted March 29, 2015 Report Share Posted March 29, 2015 Taki ogień bedzie ze nie cza się grubo ubierać.Tylko opony do docierania pastować! 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
August Posted April 8, 2015 Report Share Posted April 8, 2015 Będę pozdr ! 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kazik96 Posted April 9, 2015 Report Share Posted April 9, 2015 Postaram się być 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papa Zulu Posted April 12, 2015 Report Share Posted April 12, 2015 Zamówię pogodę a jak będzie zbyt droga to ubrać się cieplej! Z tego co dzisiaj mówili w telewizorni to coś Ci nie poszło z tym zamawianiem, trzeba było zrobić zrzutę.... Bez względu na żaby lecące z nieba liczę na kilka hardkorów 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nico Posted April 12, 2015 Report Share Posted April 12, 2015 Za drogo niestety ;/ 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micek1968 Posted April 17, 2015 Report Share Posted April 17, 2015 Sobotnia pogoda jednak chyba nie będzie najlepsza do jazdy Nie chcę krakać ale gdzie nie spojrzeć to deszcz zapowiadają.. 0 Quote pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dann Posted April 17, 2015 Report Share Posted April 17, 2015 Jaka pogoda w dniu ślubu takie całe życie 0 Quote Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts