Kovalchuck Posted March 12, 2015 Report Share Posted March 12, 2015 Cóż ja mogę powiedzieć, moja Suzi typowa seryjka nic jeszcze nie zdążyłem zrobić. Jedyne co się nie zgadza w zdjęciach to tyle, że tu są zdjęcia tylko po myciu pianą aktywną, Moto stał w kumpla w Konstantynowie który zajmuje się detalingiem. Teraz moto świeci się jak by wyszedł prosto z salonu. A wszystko za sprawą Picaassa Detaling A i jeszcze rączka z tyłu została polakierowana w czarny mat Więcej zdjęć jak Suzi wyjedzie na drogi i zrobimy coś w plenerze 0 Quote Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominikf6 Posted March 12, 2015 Report Share Posted March 12, 2015 Super SV 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomala SV Posted March 12, 2015 Report Share Posted March 12, 2015 Na pierwszy rzut oka myślałem że kolega się zarejestrował i wstawił zdjęcia swojej SV Bardzo ładnie utrzymany sprzęt, gratki! 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Velastir Posted March 12, 2015 Report Share Posted March 12, 2015 Bardzo ładny motocykl Zaciekawiła mnie ta rączaka w kolorze czarnym. Możesz wrzucić zdjęcia już pomalowanej? jestem ciekaw jak to wygląda, sam też musze pomalować 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nico Posted March 12, 2015 Report Share Posted March 12, 2015 No to ładnie następna SV Zacna maszynka nie powiem ^.^ 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovalchuck Posted March 12, 2015 Author Report Share Posted March 12, 2015 Spokojnie, wszystko w swoim czasie Teraz jedę w góry moto jest w garażu. Rączkę malowałem tylko i wyłącznie dlatego że była spiep***na przez poprzedniego właściciela miała jakieś dziury i jakoś dziwnie była malowana że wyglądała jak milka. Jak wiadomo czarny najlepiej kryje 0 Quote Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lesiu94 Posted March 12, 2015 Report Share Posted March 12, 2015 Ładny sprzęcior. Utrzymany w nienagannym stanie. W realu musi się fajnie prezentować 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutToDie Posted March 13, 2015 Report Share Posted March 13, 2015 W bezpośrednim starciu robi wrażenie. Z do niedawna motocykl stał przez dłuższy czas nie jeżdzony na Manhattanie w Łodzi (no chyba że to jego bliźniak w co wątpie). 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovalchuck Posted March 13, 2015 Author Report Share Posted March 13, 2015 Masz rację kolego. Motocykl został poddany kompletnemu odświeżaniu tydzień czasu siedzieliśmy żeby go porządnie wyczyścić i położyć ,,szkło" Teraz wygląda jak nówka Potwierdzam Kupiłem moto prosto z Manhatanu ;p 0 Quote Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bandit Posted March 13, 2015 Report Share Posted March 13, 2015 Ładna rzecz 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guzik Posted March 14, 2015 Report Share Posted March 14, 2015 Fajna sztuka, oby dobrze się spisywała 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lancet Posted March 14, 2015 Report Share Posted March 14, 2015 Świetny! Szerokości! 0 Quote "Be yourself, no matter what they say!" Sting Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovalchuck Posted August 24, 2015 Author Report Share Posted August 24, 2015 Już niedługo aktualizacja foteczek zmiany dokonane: >świeży lakier na owiewki boczne >zmiana ciężarków na niebieskie > rączka tylna piaskowana i malowana w czarny mat > tankpad w planach : kanapa robiona na zamówienie: cuś takiego > akcesoryjny wydech Akrapovič> krótkie klamki kolor blue >no i nowe gumy ale to na przyszły sezon | 0 Quote Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Link to comment Share on other sites More sharing options...
Velastir Posted August 25, 2015 Report Share Posted August 25, 2015 Ile taka kanapa kosztuje ? z czego jest zrobiona? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fincher Posted August 26, 2015 Report Share Posted August 26, 2015 250-350zł 0 Quote Kupię "użytkowe sm" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovalchuck Posted August 27, 2015 Author Report Share Posted August 27, 2015 Ile taka kanapa kosztuje ? z czego jest zrobiona? allegro(źródło zdjęcia) krzyczy jakieś 450zł dokładną cenę powiem ci jak podjadę do swojego tapicera i ustalę cenę jednak zgodzę się z kolegą wyżej chciałem na to poświęcić 250-300zł tylko nie wiem ile mi policzy za podniesienie tyłu kanapy kierowcy dokładne info po sezonie jak moto będzie grzecznie stało pod plandeką z czego zrobione ... Cena tapicerowania obejmuje: profilowanie nowe obszycie wraz z naciągnięciem haft z logo producenta lub nazwą modelu motocykla dodatkową 1-centymetrową gąbkę tapicerską drobne naprawy oryginalnej gąbki Kolory haftów, nici i lamówek oraz kolory i strukturę dermy można dowolnie komponować wg wzornika zamieszczonego na http://gorjan.pl/index.php/pl/opis Dodatkowe prace takie jak: zmiękczenie hafty spersonalizowane podwyższenie obniżenie zwężenie poszerzenie podniesienie tyłu/przodu i inne, tylko po uprzednim, indywidualnym ustaleniu telefonicznym lub e-mailowym. tu masz link: http://allegro.pl/kanapa-fotel-szycie-suzuki-sv650-sv1000-sv-650-i5368666214.html 0 Quote Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pęku Posted August 31, 2015 Report Share Posted August 31, 2015 No no piękna maszyna oby więcej takich 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts