Kovalchuck Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2015 Cóż ja mogę powiedzieć, moja Suzi typowa seryjka nic jeszcze nie zdążyłem zrobić. Jedyne co się nie zgadza w zdjęciach to tyle, że tu są zdjęcia tylko po myciu pianą aktywną, Moto stał w kumpla w Konstantynowie który zajmuje się detalingiem. Teraz moto świeci się jak by wyszedł prosto z salonu. A wszystko za sprawą Picaassa Detaling A i jeszcze rączka z tyłu została polakierowana w czarny mat Więcej zdjęć jak Suzi wyjedzie na drogi i zrobimy coś w plenerze 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s
Tomala SV Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2015 Na pierwszy rzut oka myślałem że kolega się zarejestrował i wstawił zdjęcia swojej SV Bardzo ładnie utrzymany sprzęt, gratki! 0 Cytuj
Velastir Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2015 Bardzo ładny motocykl Zaciekawiła mnie ta rączaka w kolorze czarnym. Możesz wrzucić zdjęcia już pomalowanej? jestem ciekaw jak to wygląda, sam też musze pomalować 0 Cytuj
Nico Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2015 No to ładnie następna SV Zacna maszynka nie powiem ^.^ 0 Cytuj
Kovalchuck Opublikowano 12 Marca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2015 Spokojnie, wszystko w swoim czasie Teraz jedę w góry moto jest w garażu. Rączkę malowałem tylko i wyłącznie dlatego że była spiep***na przez poprzedniego właściciela miała jakieś dziury i jakoś dziwnie była malowana że wyglądała jak milka. Jak wiadomo czarny najlepiej kryje 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s
Lesiu94 Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2015 Ładny sprzęcior. Utrzymany w nienagannym stanie. W realu musi się fajnie prezentować 0 Cytuj
OutToDie Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2015 W bezpośrednim starciu robi wrażenie. Z do niedawna motocykl stał przez dłuższy czas nie jeżdzony na Manhattanie w Łodzi (no chyba że to jego bliźniak w co wątpie). 0 Cytuj
Kovalchuck Opublikowano 13 Marca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2015 Masz rację kolego. Motocykl został poddany kompletnemu odświeżaniu tydzień czasu siedzieliśmy żeby go porządnie wyczyścić i położyć ,,szkło" Teraz wygląda jak nówka Potwierdzam Kupiłem moto prosto z Manhatanu ;p 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s
Guzik Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2015 Fajna sztuka, oby dobrze się spisywała 0 Cytuj
Lancet Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2015 Świetny! Szerokości! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting
Kovalchuck Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Już niedługo aktualizacja foteczek zmiany dokonane: >świeży lakier na owiewki boczne >zmiana ciężarków na niebieskie > rączka tylna piaskowana i malowana w czarny mat > tankpad w planach : kanapa robiona na zamówienie: cuś takiego > akcesoryjny wydech Akrapovič> krótkie klamki kolor blue >no i nowe gumy ale to na przyszły sezon | 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s
Velastir Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Ile taka kanapa kosztuje ? z czego jest zrobiona? 0 Cytuj
fincher Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2015 250-350zł 0 Cytuj Kupię "użytkowe sm"
Kovalchuck Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Ile taka kanapa kosztuje ? z czego jest zrobiona? allegro(źródło zdjęcia) krzyczy jakieś 450zł dokładną cenę powiem ci jak podjadę do swojego tapicera i ustalę cenę jednak zgodzę się z kolegą wyżej chciałem na to poświęcić 250-300zł tylko nie wiem ile mi policzy za podniesienie tyłu kanapy kierowcy dokładne info po sezonie jak moto będzie grzecznie stało pod plandeką z czego zrobione ... Cena tapicerowania obejmuje: profilowanie nowe obszycie wraz z naciągnięciem haft z logo producenta lub nazwą modelu motocykla dodatkową 1-centymetrową gąbkę tapicerską drobne naprawy oryginalnej gąbki Kolory haftów, nici i lamówek oraz kolory i strukturę dermy można dowolnie komponować wg wzornika zamieszczonego na http://gorjan.pl/index.php/pl/opis Dodatkowe prace takie jak: zmiękczenie hafty spersonalizowane podwyższenie obniżenie zwężenie poszerzenie podniesienie tyłu/przodu i inne, tylko po uprzednim, indywidualnym ustaleniu telefonicznym lub e-mailowym. tu masz link: http://allegro.pl/kanapa-fotel-szycie-suzuki-sv650-sv1000-sv-650-i5368666214.html 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s
Pęku Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2015 No no piękna maszyna oby więcej takich 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi