JAREK-XJR Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2015 Mozliwe, ze niebawem zrealizuje sie moje marzenie i czas przyjdzie sie przeprowadzic. Kiedys korzystalem z bardzo sprawnie pracujacej ekipy z firmy "Przeprowadzki Wiktor" ale dzis chyba firma zniknela bo telefony i maile nie funkcjonuja. Macie jakies w miare aktualne namiary na godne zaufania firmy? Nie chce pana Kazia i Stefka, ktorzy to za flaszke itd itp, tylko ubezpieczonej firmy, ktora odpowiada za to co robi. Nie mam pojecia ile takie uslugi kosztuja obecnie- w 2009 placilem 80 zl za godzine pracy. I przyznam, ze uwijali sie jak zloto i o przerwe na fajke nawet zapytali. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska
pafcio Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2015 klepnij Złotnicki . Sam nie korzystałem. 0 Cytuj
KLOSZ Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2015 (edytowane) Wiktor jest moim sąsiadem i samochody widzę, więc może nadal działa? Próbowałeś pod wieczór na stacjonarkę 42 611 19 68? To numer domowy wiec powinien ktos po poludniu odebrać. Edytowane 3 Marca 2015 przez KLOSZ (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Zdrowko KLOSZ ☺ ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ ⌘ "Jestem ZA, dopóki mi się podoba" - ® KLOSZ ™ ⌘ ⌘ Masz kłopot z elektryką motocyklową? Nie wiesz jak coś zrobić? Napisz, może potrafię Ci pomóc.⌘
JAREK-XJR Opublikowano 3 Marca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2015 Niestety: nie ma takiego numeru ti ti tit nie ma takiego numeru ... 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska
KLOSZ Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2015 Przyznam, ze nie zwrocilem uwagi na to, ale rzeczywiscie samochody Wiktora zniknely z ulicy wiec moze rzeczywiscie sie zwinal ze swoimi uslugami.... 0 Cytuj Zdrowko KLOSZ ☺ ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ ⌘ "Jestem ZA, dopóki mi się podoba" - ® KLOSZ ™ ⌘ ⌘ Masz kłopot z elektryką motocyklową? Nie wiesz jak coś zrobić? Napisz, może potrafię Ci pomóc.⌘
JAREK-XJR Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Napisałem do Złotnickiego zapytanie. Dzwoniłem też do firmy JACEK-PRZEPROWADZKI i przez telefon pan wyliczył mi wstępnie usługę na około 1000 zł. Dżizas aż tak chyba te usługi nie zdrożały? Macie jeszcze jakieś sugestie? 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska
Irek30 Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2015 Szukam firmy lub osoby która pomogłaby nam się przeprowadzić z mieszkania (na 3 piętrze) do domku jednorodzinnego. Możecie mi kogoś wskazać, polecić? 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi