Skocz do zawartości

Honda Cbr F2 Andrzejcbrf2

AndrzejCBR

Rekomendowane odpowiedzi

ładnie i równo Ci wyszły te paski... <3 Ja niestety dałem ciała, bo zamówiłem sobie takie przycięte na rozmiar felgi i naklejałem 'ręcznie', a wynik tego jest taki, że z bliska jest trochę krzywo :biggrin: Nie byłem przekonany co do pasków naklejanych z takiego aplikatora, bo co do zasady pasek jest wtedy prosty a nadajesz mu kształt naklejając... bałem się, że byłyby grudki i inne takie, ale widać trzeba było zrobić jak Ty :P

o to nie jestem sam :smile: moje paski to 3 czesci w ksztalcie łuku i kosztowaly aż 6 zł. lepiej by bylo moze gdyby te paski byly sztywne to wtedy by sie rowno nakleily. andrzej bardzo sie swieca te twoje fluo??

Robiac zdjęcie czasem wychodzi inny odcień. Jak stoi gdzieś pod światłem po poprostu się odznaczają. Nie świeca jak psu .... Tylko poprostu rzucają się w oczy jestem zadowolony z tego. Kosztowały mnie 37zł firma keiti trochę nawet jeszcze mi zostało.

• 4 miesiące temu...

Suchy cebra juz nie stoi w lodzi, stoi w rodzinnym miejscu na jakis czas wyprowadzilem sie z lodzi stad brak mojej osoby chocby na spotkaniach czwartkowych:(

• 2 tygodnie później...

Znajoma maszyna, nawet bardzo znajoma ;)

Nie wiedziałem że uciekłeś z Łodzi. Fajnie było jeździć wspólnie na forumowe zloty.

Skoro traktujesz cebre do "zabawy", to nie zastanawiałeś się nad jakimś stelażem który ochroniłby plastiki, dekle itd ? Mi byłoby trochę szkoda w przypadku jakiegoś, nie daj Boże poślizgu ;)

Suchy cebra juz nie stoi w lodzi, stoi w rodzinnym miejscu na jakis czas wyprowadzilem sie z lodzi stad brak mojej osoby chocby na spotkaniach czwartkowych:(

no ladnie ;>

Znajoma maszyna, nawet bardzo znajoma ;)

Nie wiedziałem że uciekłeś z Łodzi. Fajnie było jeździć wspólnie na forumowe zloty.

Skoro traktujesz cebre do "zabawy", to nie zastanawiałeś się nad jakimś stelażem który ochroniłby plastiki, dekle itd ? Mi byłoby trochę szkoda w przypadku jakiegoś, nie daj Boże poślizgu ;)

Marcin, ale my to mamy po sąsiedzku więc możemy razem śmigać

"Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska

• 3 tygodnie później...

Dawno nie zaglądałem do tematu mojej maszyny. Marcin napisałeś w sumie nie głupia rzecz, jakiś stelaz nie byłby głupim rozwiązaniem.

• 7 miesięcy temu...

Dzisiaj zakupiłem dla mojej Halinki olej MOTUL 15-50 5100 + filtr oleju w weekend wymiana:) w sklepie Korando zapłaciłem za to 135zl

pokazałes z tymi paskami że nie pijesz ;)

fajnie CI t wyszło

matko jak ja swoje naklejałem to do tej pory nie moge na to patrzeć tak krzywo

aaa i weź no coś na te łokcie załóż bo aż mi ciary przeszły

pokazałes z tymi paskami że nie pijesz ;)

fajnie CI t wyszło

matko jak ja swoje naklejałem to do tej pory nie moge na to patrzeć tak krzywo

aaa i weź no coś na te łokcie załóż bo aż mi ciary przeszły

No te paski mogły być lepiej ale nie są źle:) Naklejałem je ręcznie.Trochę pije :)Co do łokci to wtedy tak wyszło, jak bym się wpakował w całe kobmi to było by mało koordynacyjnie.Rzadko się wygłupiam :smile: 

Dzisiaj honda odbyła małe posiedzenie w serwisie:) Wymieniony nowy olej w piecu z data produkcji styczeń 2013 + filtr oleju, cała wyczyszczona i zrobiona balsamem:)
Dołączona grafika

Dołączona grafika

• 1 miesiąc temu...

Halinka podczas zmiany oponek:)

Ta Honda to ma dobrze...tu parkiecik wypolerowany, tu kuchanka, tu obiadek - powodzi się  :hihi:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Ta Honda to ma dobrze...tu parkiecik wypolerowany, tu kuchanka, tu obiadek - powodzi się  :hihi:

Suchy jak zgłodnieje podczas napraw/ wymian etc to zawsze można coś ugotować:smile: ew piwo flaszkę wypić - oczywiście po robocie;p