Krzysztofor Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Obklej tłumik paskiem do kółek 0 Cytuj LwG!!!
AndrzejCBR Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Byku moze i sluszna uwaga:) jakis bardziej blyszczacy moglby niezle wygladac. Bede nad tym myslal:) 0 Cytuj
ffojtus Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2012 ładnie i równo Ci wyszły te paski... <3 Ja niestety dałem ciała, bo zamówiłem sobie takie przycięte na rozmiar felgi i naklejałem 'ręcznie', a wynik tego jest taki, że z bliska jest trochę krzywo Nie byłem przekonany co do pasków naklejanych z takiego aplikatora, bo co do zasady pasek jest wtedy prosty a nadajesz mu kształt naklejając... bałem się, że byłyby grudki i inne takie, ale widać trzeba było zrobić jak Ty 0 Cytuj
krzycho Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2012 o to nie jestem sam moje paski to 3 czesci w ksztalcie łuku i kosztowaly aż 6 zł. lepiej by bylo moze gdyby te paski byly sztywne to wtedy by sie rowno nakleily. andrzej bardzo sie swieca te twoje fluo?? 0 Cytuj
AndrzejCBR Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Robiac zdjęcie czasem wychodzi inny odcień. Jak stoi gdzieś pod światłem po poprostu się odznaczają. Nie świeca jak psu .... Tylko poprostu rzucają się w oczy jestem zadowolony z tego. Kosztowały mnie 37zł firma keiti trochę nawet jeszcze mi zostało. 0 Cytuj
AndrzejCBR Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Kilka aktualnych fotek ze slonecznego dnia:) 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Nie parkujesz czasem Cebry na Tomaszowskiej? 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
AndrzejCBR Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Suchy cebra juz nie stoi w lodzi, stoi w rodzinnym miejscu na jakis czas wyprowadzilem sie z lodzi stad brak mojej osoby chocby na spotkaniach czwartkowych:( 0 Cytuj
Adrian-xj600 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2012 calkiem spoko wyglada 0 Cytuj
Zidus Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2012 gołe łokcie i jazda na kole hoho a wdziałeś foty brata julki http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/nono2.gif ? 0 Cytuj
MarcinGraczykLDZ Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Znajoma maszyna, nawet bardzo znajoma Nie wiedziałem że uciekłeś z Łodzi. Fajnie było jeździć wspólnie na forumowe zloty. Skoro traktujesz cebre do "zabawy", to nie zastanawiałeś się nad jakimś stelażem który ochroniłby plastiki, dekle itd ? Mi byłoby trochę szkoda w przypadku jakiegoś, nie daj Boże poślizgu 0 Cytuj
scOti Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Suchy cebra juz nie stoi w lodzi, stoi w rodzinnym miejscu na jakis czas wyprowadzilem sie z lodzi stad brak mojej osoby chocby na spotkaniach czwartkowych:( no ladnie ;> Znajoma maszyna, nawet bardzo znajoma Nie wiedziałem że uciekłeś z Łodzi. Fajnie było jeździć wspólnie na forumowe zloty. Skoro traktujesz cebre do "zabawy", to nie zastanawiałeś się nad jakimś stelażem który ochroniłby plastiki, dekle itd ? Mi byłoby trochę szkoda w przypadku jakiegoś, nie daj Boże poślizgu Marcin, ale my to mamy po sąsiedzku więc możemy razem śmigać 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska
AndrzejCBR Opublikowano 9 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2012 Dawno nie zaglądałem do tematu mojej maszyny. Marcin napisałeś w sumie nie głupia rzecz, jakiś stelaz nie byłby głupim rozwiązaniem. 0 Cytuj
AndrzejCBR Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Dzisiaj zakupiłem dla mojej Halinki olej MOTUL 15-50 5100 + filtr oleju w weekend wymiana:) w sklepie Korando zapłaciłem za to 135zl 0 Cytuj
Majka11 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2013 pokazałes z tymi paskami że nie pijesz fajnie CI t wyszło matko jak ja swoje naklejałem to do tej pory nie moge na to patrzeć tak krzywo aaa i weź no coś na te łokcie załóż bo aż mi ciary przeszły 1 Cytuj
AndrzejCBR Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2013 pokazałes z tymi paskami że nie pijesz fajnie CI t wyszło matko jak ja swoje naklejałem to do tej pory nie moge na to patrzeć tak krzywo aaa i weź no coś na te łokcie załóż bo aż mi ciary przeszły No te paski mogły być lepiej ale nie są źle:) Naklejałem je ręcznie.Trochę pije :)Co do łokci to wtedy tak wyszło, jak bym się wpakował w całe kobmi to było by mało koordynacyjnie.Rzadko się wygłupiam 0 Cytuj
AndrzejCBR Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Dzisiaj honda odbyła małe posiedzenie w serwisie:) Wymieniony nowy olej w piecu z data produkcji styczeń 2013 + filtr oleju, cała wyczyszczona i zrobiona balsamem:) 0 Cytuj
Majka11 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2013 odstrzelona jak motorynka do pierwszej rejestacji 0 Cytuj
AndrzejCBR Opublikowano 27 Maja 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2013 Halinka podczas zmiany oponek:) 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2013 Halinka podczas zmiany oponek:) Ta Honda to ma dobrze...tu parkiecik wypolerowany, tu kuchanka, tu obiadek - powodzi się 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
BlueSky Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2013 Bez kół wygląda jak jakiś futurystyczny pojazd unoszący się nad ziemią 0 Cytuj Po nieba błękicie za*******am przez życie.
AndrzejCBR Opublikowano 27 Maja 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2013 Ta Honda to ma dobrze...tu parkiecik wypolerowany, tu kuchanka, tu obiadek - powodzi się Suchy jak zgłodnieje podczas napraw/ wymian etc to zawsze można coś ugotować ew piwo flaszkę wypić - oczywiście po robocie;p 0 Cytuj
Majka11 Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2013 co to za magiczny podnośnik że bez zdejmowania plastików w powietrzy jest , za kolektory ? czy jak 0 Cytuj
AndrzejCBR Opublikowano 27 Maja 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2013 Podnośnik nisko profilowy decha pod kolektory i góra:) 0 Cytuj
Majka11 Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2013 a czaje kolektory Ci za plastik wychodzą , jak byś tak przez przypadek kręcił się obok niej to cyknij foto z drugiej mańki 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi