AndrzejCBR Opublikowano 28 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 w weekend będę zmieniał napęd to zrobię fotkę jak to działa:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 2 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Wczoraj założyłem nowy napęd DID'a 530 VX 'złoty' wraz z zębatkami JT całość pochłoneła trochę czasu ale od razu inne wrażenia z jazdy motocykl cichszy łańcuch nie hałasuje. Standardowe przełożenia przód 15z tył 43z łańcuch 108 ogniw. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 28 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 (edytowane) Honda pod pierzynką Edytowane 28 Listopada 2013 przez AndrzejCBRF2 (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 18 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 (edytowane) Nadchodzące ciepłe dni ruszyły mnie do przygotowania moto na sezon, rozebrałem owiewki wyczyściłem wypucowałem, doładowałem i założyłem akumulator, łańcuch umyłem naftą oraz kreszerem do wyschnięciu starannie nasmarowałem belrejem. Dodatkowo zmieniłem obicie kanapy tamto już było trochę wytarte skóra się wykruszyła, więc teraz jest nowa. Nie mogłem się powstrzymać delikatnie ja przespacerowałem:) Edytowane 18 Lutego 2014 przez AndrzejCBRF2 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Małe zmiany, a cieszą 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Ale błysk ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shad Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 zadbane moto to ładne moto tak trzymać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Honda aż zachęca do sezonu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 22 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Już nie mogę się doczekać ciepłych dni najlepiej wiosny, zatankować pod korek i polatać. Jeszcze nowa oliwa do pieca i będzie można kręcić na czerwone pole. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati5679 Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 F2 bardzo ładna i zadbana Ja w najbliższym czasie też moją zaczynam przygotowywać do sezonu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 13 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 (edytowane) Honda dostała przewody hamulcowe w stalowym oplocie oraz nowy płyn hamulcowy ATE DOT4 cl6Dziś pogoda była w miarę i przejechałem się kawałek czuć znaczącą poprawę siły hamowania i dozowalność hamulca, w sezonie będę musiał też przyzwyczaić się do klamki, iż nie trzeba jej naciskać z taką siła, natomiast tył również jest na plus klocek lepiej klei ale nie czuć tak znaczącej różnicy jak na przodzie. Standardowo na przodzie od pompy wychodzi jeden przewód, wchodzi do trójnika a aktualnie są dwa przewodu bezpośrednio od pompy co też jest lepszym rozwiązaniem. Edytowane 13 Stycznia 2015 przez AndrzejCBRF2 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zobaczysz jaka różnica Oplot to podstawa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 18 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 w sezonie na pewno odczuje różnice. Teraz na krótkiej przejażdżce było od razu czuć różnice. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi