AndrzejCBR Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Witam oto moja honda cbr f2 94', moto sprowadzone z marcu 2011 z holandi wczoraj zarejestrowalem je na siebie:) przyprowadzone z przebiegiem 34 tys przejechalem nia 3 tys bez klopotu jestem zadowolony z osiagow tego motocykla Ci co jezdza to wiedza:) Teraz stoi w garazu przygotowana do sezonu po wymianie uszczelniaczy w lagach oraz oleju. Wymiana filtru oleju powietrza oraz oleju motul 15-50 5100 Jest w oryginalnym malowaniu. Pozdrawiam Ceebrowcow:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Ciekawe malowanie - wstępnie prezentuje się bardzo fajnie, ale przyda się więcej fot 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 wyglada na niezle utrzymany egzemplarz:] oby ci służył bez zadnych awarii 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztofor Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Nice do zobaczenia na trasie 0 Cytuj LwG!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert_GPZ500 Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Ładnie wygląda, napewno też dobrze jeździ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Ładna ładna;) Tylko przebieg mnie dziwi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Wygląda całkiem galancie, szerokości. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 fajna cebra 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubY Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 ładna ładna 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adany_76 Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 nienaganny stan . ładnie utrzymana . myślę że odwdzięczy się na drodze 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Sztuka widać zadbana na swój wiek....szerokości życzyc i przyczepnosci..... 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sara Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 prezentuje się bardzo zacnie i oby tak samo służyła 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 30 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Jestem z trakcie naklejania paskow na kola:) kolor orange fluorescencyjny jutro wkleje calosciowe zdjecie moto dzis nakleilem na tylne jutro przod:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 calkiem rowno chyba ci to wyszlo:D ja jak naklejalem u siebie to zobaczylem efekt jak zrobilem krok do tylu - krzywo i to na trzeźwo http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif ogolnie fajnie wygladaja paski na kola. fluorescencyjne bedziesz prawie jak w filmie tron 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 wyczyść napęd a nie paski;D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 30 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Ej Ej naped czyszczony nafta i nasmarowany castrolem ms3!!! naprawde sie przylozylem. Lancuch DID'a:))) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 ej ej ej ej na tym zdjęciu tego nie widzę;p 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gixer600 Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Do naklejania pasków na koła jest takie fajne małe "urządzonko" plastikowe, bardzo łatwo się nim okleja koła: A co do łańcucha to może i jest czysty ale zębatka już nie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 o kurde nie wiedzialem ze takie cos jest do naklejania. skad takie masz? bym sobie kiedys to poprawił 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 31 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Ja tez mam takie urzadzenie ale nie korzystalem z niego poniewaz nakleja pasek zbyt bardzo do srodka felgi i on nie jest wtedy mocno przyklejony bo jest na zalamaniu profilu, a najlepiej trzyma sie na tym prostym rancie. Trzeba sie przylozyc i sie przyklei. Dzis moze nakleje na przod i pokaze efekt ogolny o ile pogoda na to pozwoli bo dzis mielismy wszystkie pory roku. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gixer600 Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 o kurde nie wiedzialem ze takie cos jest do naklejania. skad takie masz? bym sobie kiedys to poprawiłJak kupowałem paski na allegro to były razem w paczce z tym plastikiem. A co do samego przyklejania to według mnie nie jest tak źle. Niżej fotka jak miałem jeszcze białe paski na felgach przyklejane za pomocą tego urządzenia. Nie przylegały może do samego rantu ale i tak się dobrze prezentowały, a odkleić je było cholernie ciężko. Dopiero jak opalarką potraktowałem paski to zeszły. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zebralem sie i dzis dokonczylem robote:) tak prezentuja sie paski na kola kolor orange flouro 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztofor Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Fajnie wygląda z tymi paskami szkoda, że u mnie te paski nie przejdą polerowane ranty do ponownej polerki / 0 Cytuj LwG!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Ja miałem naprawdę felgi w dobrym stanie i nakleilem paski keiti orange fluoro które kupiłem na przedzelnianej. Dziękuję za opinie. Paski starałem się równo nakleic. Tak moje moto wygląda aktualnie jak wyżej na foto. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Andrzej, to teraz bym się zastanawiał nad zrobieniem czegoś z tłumikiem, bo mi tu mat nie pasuje :PI będzie rewelacja 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi