Regis Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2013 Qrde,kumpel akurat do mnie z narzędziami jechał i widział ten wypadek... Policaje się na czerwonym wciskali nieoznakowaną puchą, tego ich małego kogucika co na dachu stawiają,to prawie nie widać,poza tym nieoznakowane mają cichą syrene,więc słychać ich też słabo.Gość na motocyklu w ogóle nie widział radiowozu,zresztą się nie dziwię.Z opisu wynika że się wciskali przed auta i nikt za bardzo nie wiedział że to policyjny samochód.Puszkarze też ich nie bardzo puścić chcieli.Motocyklista nawet nie miał szansy połapać się że jedzie coś na sygnale,niski,ciemny samochód,z malutkim kogucikiem,każdy inny pojazd go potrafi zasłonić... Oznakowany samochód widać dość dobrze, jest jasny,ma odblaski,rzuca się w oczy,no i sygnalizację świetlną ma wielką na pół dachu,nie mówiąc o tym że drze się to na pół miasta...a tajniaków...sami powiedzcie... Według mnie w ogule nie powinni wjeżdżać na to skrzyżowanie, w końcu mają oczy i rozum i potrafią się domyślić że nie bardzo się wyróżniają,nawet na sygnale i z kogutem na dachu... 0 Cytuj - Regis- - Airbrush & Tattoo Artist- -Wolna grupa Wujków Motocyklowych Łódź-
Broto Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2013 "zderzyli się z 31-letnim mężczyzną, który jechał motocyklem kawasaki bez uprawnień" ou yea... załóżcie gdzieś temat z kodeksem jak się wymija, omija, i wyprzedza na skrzyżowaniach z sygnalizacja świetlną bo to trochę nie ten dział ;p ostatni miesiąc jest cholernie pechowy ;/ uważajcie na siebie.. 0 Cytuj
MaRRcin Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2013 "zderzyli się z 31-letnim mężczyzną, który jechał motocyklem kawasaki bez uprawnień" ou yea to już wiadomo kogo będzie wina... 0 Cytuj
xanton Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2013 to już wiadomo kogo będzie wina... Wina policjantów bo wymusili pierwszeństwo. Za brak lejc gość dostanie mandat i nie ma to wpływu na orzeczenie winy. Tyle teorii a w praktyce pewnie będzie szukanie współwiny motocyklisty. 0 Cytuj
Okropna Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2013 Do tej pory wydawało mi się że temat "wypadki z okolicy" jest miejscem informacji co się gdzie i komu stało . Dzięki temu szybko mogliśmy ustalić dane motocykla i jego właściciela gdy stało się coś na drodze .Teraz jest dyskusja totalnie z d*py a bankowo nie w temecie w którym powinna być . Zrobiliście w tym wątku śmietnik swoimi przepychankami , dajcie spokój i zostawcie ten temat dla spraw dla których został stworzony . 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2013 Cała dyskusja przeniesiona: Poza Prawem: Kto Bardziej Winny W Wypadku? 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Martini Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2013 Przed centralem coś się przed chwilą wydarzyło. Ktos coś wie? 0 Cytuj
rescuer Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2013 Baba w poldku zajechała chłopakowi drogę i zawadził udem o pogiętą blachę Jest przytomny Rozmawiałem z nim przed chwilą 0 Cytuj
Arthur Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2013 (edytowane) Coś więcej , imię , moto? Edytowane 27 Czerwca 2013 przez Arthur (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,,
rescuer Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2013 Niebieski blady O imie nie dopytywalem Nie chcialem go niepokoic i dluzej meczyc 0 Cytuj
xanton Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2013 http://www.expressilustrowany.pl/artykul/931474,wypadek-motocyklisty-na-al-pilsudskiego-wjechal-w-poloneza-caro-film-zdjecia,4,id,t,sg.html#galeria-material Już jest, z tym, że napisali że motocyklista wjechał a nie że pierdolotem zajechał motocykliście. 0 Cytuj
zdrapko Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2013 Powiem Wam że to dziwne uczucie. Dziś zamiast motocykla wybrałem...rower. I jak jechałem scieżką rowerową wzdłuż Włókniarzy mijało mnie w cholerę motongów. Potem wzdłuż Mickiewicza, minęła mnie ekipa na ścigach, naprawdę dobrze jechali, piękny dźwięk tłumików. I tak się zacząłem wkurzać, że bez sensu, że mogłem na moto wsiąść, tyle ludzi się kręci...i strasznie mnie zaczęło nosić. Chwilę potem dojechałem do Silvera i już widziałem tą samą ekipę która mnie przed chwilą mijała, i rozpieprzoną yamahę plus chłopaka na asfalcie...dziwne uczucie. Tam w sumie poza poldkiem było jeszcze jakieś audi, ale ono chyba nie brało udziału w zajściu. Jeśli chodzi o pomoc, to przed karetką chyba tam była ekipa z Medicover, także Chłopak dostał b. szybko pomoc. Karetka była może po 6-7 min. 0 Cytuj
bulwa Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2013 gosciu peugeotem zatrzymal sie i wyskoczył z linka sznurkiem z auta zeby zatamowac krwawienie a odrazu ktos dzwonił po karetke a co medicovera to jakas kobitaka poszła po lekarza co akurat od nich wychodziła a audi to sie tylko zatrzymało jechalismy spokojnie to jaks kur*a nie patrzy w lusterko 0 Cytuj
Aras Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2013 Wypadek co prawda nie w okolicy, ale motocyklista ze Rzgowa: http://www.powiatsuski24.pl/magazyn-112/2501-wypadek-z-udzialem-motocyklisty 0 Cytuj
Koper Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2013 Do tej pory wydawało mi się że temat "wypadki z okolicy" jest miejscem informacji co się gdzie i komu stało . Dzięki temu szybko mogliśmy ustalić dane motocykla i jego właściciela gdy stało się coś na drodze .Teraz jest dyskusja totalnie z d*py a bankowo nie w temecie w którym powinna być . Zrobiliście w tym wątku śmietnik swoimi przepychankami , dajcie spokój i zostawcie ten temat dla spraw dla których został stworzony . 0 Cytuj
gonia Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2013 Witamy Pana Kierownika a większymi literkami się nie dało??? A ja uważam ze dyskusja jest w temacie widzisz każdy ma prawo do własnego zdania Koperku Poza tym gdyby tak było kolega Admin by interweniował Pozdro 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2013 Poza tym gdyby tak było kolega Admin by interweniował Admin też ma życie prywatne i nie zawsze jest dostępny, stąd opóźnienie. Tutaj dyskutujcie: Poza Prawem: Kto Bardziej Winny W Wypadku? 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
kamaras Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2013 http://www.dzienniklodzki.pl/artykul/932423,ofiara-wypadku-pomowiona-przez-blad-urzedniczki,id,t.html 0 Cytuj kamaras
kamaras Opublikowano 29 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2013 Next... http://www.dzienniklodzki.pl/artykul/932908,wypadek-motocyklisty-na-ul-tuszynskiej-w-lodzi-zdjecia,id,t.html 0 Cytuj kamaras
Enter Opublikowano 29 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2013 Next... http://www.dzienniklodzki.pl/artykul/932908,wypadek-motocyklisty-na-ul-tuszynskiej-w-lodzi-zdjecia,id,t.html Akurat tam byliśmy u kolegi. Na miejscu byliśmy kilka sekund po kraksie. Typowe wymuszenie. Pomogliśmy poszkodowanego wtachać do karetki. Jako że samego wypadku nie widzieliśmy nie mogliśmy być brani jako świadkowie. Cieszę się że nic się poważnego nie stało. Z tego co wiem to motocyklista zdążył zeskoczyć z moto zanim wpadło w samochód. 0 Cytuj Group of Franc
Arthur Opublikowano 29 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2013 Refleks się przydał ... 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,,
Massi Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2013 nie strasz nie strasz bo się .....asz 0 Cytuj
kamaras Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2013 http://www.dzienniklodzki.pl/artykul/933902,nie-zyje-80letni-motocyklista-z-glowna-ktory-zaslabl-w-czasie-jazdy,id,t.html 0 Cytuj kamaras
jabioka Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2013 (edytowane) W pewnym wieku prawo jazdy powinno pełnić już jedynie funkcję ozdobną na półce... Edytowane 1 Lipca 2013 przez jabioka (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku
kamaras Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2013 http://www.expressilustrowany.pl/artykul/934126,rozbil-sie-na-motocyklu-wypadek-w-rawie-mazowieckiej,id,t.html kurde, może już wystarczy 0 Cytuj kamaras
Rekomendowane odpowiedzi