szerszung Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Czy tylko u mnie przeglądarka ucina tekst ( nie widać wszystkiego z relacji i ogólnie ) ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 u mnie na chromiarce, ie i na mozilli wyświetla sie poprawnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Czy tylko u mnie przeglądarka ucina tekst ( nie widać wszystkiego z relacji i ogólnie ) ? Jeżeli przeglądasz na tablecie, telefonie etc. to może ucinać połowę strony - naprawiam to. 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcos Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zino a pomyśl jak na podkowie kolega bulevardem się musiał namęczyć No właśnie A jak już mi zaczęło wychodzić to ... WIELKIE DZIĘKI dla całej ekipy za miły dzień. Do następnego ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi