KyngaBandit Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Tak, moje cudo jeszcze zimuje sobie daleko ode mnie :] ale już nie długo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 22 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 UWAGA UWAGA UWAGA chętnie przygarnę przed obiektyw osobę zajmującą się stuntem ewentualnie ktoś latający na jednym kole mam chęć na dynamiczne foty baaaardzo ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zx10remus Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 właśnie wróciłem z sesji - super atmosfera, adek zna się na rzeczy. Polecam i czekam na efekt końcowy. Jak będzie to coś dorzucę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 28 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 właśnie wróciłem z sesji - super atmosfera, adek zna się na rzeczy. Polecam i czekam na efekt końcowy. Jak będzie to coś dorzucę. cała przyjemność po połowie a pierwsza fota już na forum i Twoim emailu :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 16 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Temat do zamknięcia. Dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi