adek Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Zbieram się od jakiegoś czasu do wykonania sesji foto. W zamyśle mam fajną maszynkę sportową i jej właściciela/właścicielkę w stroju moto. Kilka ujęć z twarzą i coś anonimowego w kasku. Nie mam pełnego obrazu więc konkrety są do ustalenia. Stąd moja oferta którą właśnie przedstawiam: - szukam odpowiedniej maszynki ( coś "nowego" plastikowego i szybkiego ) - właściciela ( proporcjonalna budowa ciała i fajne kombi ) Sesja z której oddaję kilka moim zdaniem najlepszych kadrów po pełnej obróbce cyfrowej jest za free ( no może ewentualnie jakiś soczek abym nie wysechł ). Zdjęcia ze zgodą na publikację w necie ( u stron biorących udział w projekcie ). Materiału nigdzie nie sprzedaję jedynie publikuję bo to moje hobby ! Co do moich umiejętności odsyłam do skromnej galerii w profilu lub do prywatnej strony www ( powinna być widoczna w moim profilu ). Chyba najłatwiej by było ewentualne sprzęty mi obejrzeć na spotkaniach czwartkowych. Temat do przemyśleń. Pozdro i liczę na odzew. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Moto masz na zdjęciu w tle i kilku galeriach na fejsie. Plastik to nie jest, kombi całego nie ma tylko skórzana góra i jeansy (bo tak wolę ). Jeśli nie znajdzie się nikt lepszy to polecam się. Kontakt w profilu Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad - Michał Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Proponuję (w pełnym sezonie ) podlecieć na czwartkowy spocik, tam znajdziesz wiele sztuk, które na pewno trafią w Twój gust 1 "Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce, dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 w pełnym sezonie Czyli jutro? 1 Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad - Michał Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 7 stopni zapowiadają, więc jutro heheh 1 "Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce, dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 ej, fajna galeria, dlaczego wcześniej tego nie widziałem (mówię tu szczególnie o (.)(.) i pupach) sorry, wizualista jestem.. część artystyczna zazwyczaj mniej mnie interesuje... 2 W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Kilka ujęć z twarzą i coś anonimowego w kasku. Upewniam się: Czy twarz będzie upubliczniana czy nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 25 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Co do upubliczniania wizerunku kwestia dogadania.Równie dobrze mogę całą sesję zrobić w kasku.od razu widać kto był na mojej stronie www ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szerszung Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 (edytowane) Po takiej reklamie już lecę na stronę HEHEGdybyś potrzebował kogoś od światła, dźwigania toreb etc to chętnie pomogę Edytowane 25 Lutego 2015 przez szerszung (wyświetl historię edycji) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juśka Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 od razu widać kto był na mojej stronie www ;-) drogi autorze na Twoją stronę wchodzę od dawna i jest jedno takie zdjęcie które uwielbiam.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 25 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Juśka plis link na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwinto Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Ja chętnie zdjęcia maszyny i kombi wysyłam na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 25 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Kwinto Biorę !!! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 25 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 A może jakaś przedstawicielka płci pięknej się zgłosi bo dwie męskie sesje już powoli dogaduję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 jak płeć piękna to może sesja u nas w sklepie mogę trzymać światło 1 https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 26 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 jak płeć piękna to może sesja u nas w sklepie mogę trzymać światło Mam lepszy pomysł ;-) Jak pogodynka się już znacznie poprawi to ja załatwiam modelkę z fajnymi (.)(.) a Ty kombi które "nie dopina" się na gorze i trzepniemy seszyn w plenerze !!! Oczywiście jesteś obecny na sesji bo "pilnujesz kombi" ;-) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 heheh namówiłeś mnie 1 https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juśka Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 to ja załatwiam modelkę z fajnymi (.)(.) a Ty kombi które "nie dopina" się na gorze i trzepniemy seszyn no cóżżżżż....a już się miałam zgłosić 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 no cóżżżżż....a już się miałam zgłosić ale śmiało, to nie bedzie hardcore, poza tym to wszyscy już widzieli cycki na żywo (nie twoje oczywiście żeby nie było) 1 https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 26 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 (edytowane) (nie twoje oczywiście żeby nie było) dobrze, że dodałeś sprostowanie bo jak to mówią dostać w lampę można wszędzie ha ha ha Juśka gratki za wyśledzenie mojego FP ;-) Edytowane 26 Lutego 2015 przez adek (wyświetl historię edycji) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juśka Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 ale śmiało, to nie bedzie hardcore, poza tym to wszyscy już widzieli cycki na żywo (nie twoje oczywiście żeby nie było) teraz to ja już nie chce.... Juśka gratki za wyśledzenie mojego FP ;-) - wyjdzie że mam jakąś obsesje , mamy wspólną znajomą której robiłeś foty (Justynkę M.) kwestia skojarzeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matttm1 Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Ja jestem chetny nawet w niedziele ma byc ladna pogoda z tego co mowia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 9 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Robi się fajnie może w końcu znajdę kogoś kto mało gada a więcej robi i sesja wypali ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matttm1 Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Dzisiaj pięknie ale ja chory :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 17 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 nooooo pogoda nawet bym powiedział zbyt dobra na zdjęcia ale do polatania bajeczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi