Mała Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 (edytowane) fajny pomysł, byłabym nawet zainteresowana, ale (cytuję): "Stąd moja oferta którą właśnie przedstawiam: - szukam odpowiedniej maszynki ( coś "nowego" plastikowego i szybkiego ) - właściciela ( proporcjonalna budowa ciała i fajne kombi )" 1) nadal nie mam sportowego motocykla ale jak takie cuś jak GS500E Cię interesuje to czemu nie 2) fajne kombi mam i proporcjonalną budowę ciała tylko w wersji skompresowanej trochę Edytowane 17 Marca 2015 przez Mała (wyświetl historię edycji) 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 18 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Mała jak wrócę z pracy dam znać na priv jestem chętny na to skompresowane ciało ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martucha Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 jestem chętny na to skompresowane ciało ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matttm1 Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Jak wyzdrowieje to takze dam znac i sie jakos umowimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 18 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 pogodynka się robi więc zdrowiej ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matttm1 Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 W poniedzialek mam wolne jak bedzie pogoda to moge przyjechac na sesje no i jeszcze sesja obowiazkowa w kwietniu bo moto bedzie oddane na odnowe lakieru i kwarcowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esquina Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 To i ja chętnie pójdę pod obiektyw ale to jak się zrobi naprawdę wiosennie. Myślę, że motocykl ze względu na swoją rzadkość Ci się spodoba. Nie sugeruj się tym co mam wpisane w profilu... Do zobaczenia wkrótce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Mała jak wrócę z pracy dam znać na priv jestem chętny na to skompresowane ciało ;-) hahahaha no w sensie, że wszystko proporcjonalne ale małe znaczy no... niska jestem ale wszystko na miejscu (chyba) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Mala, nie badz niesmiala i wrzuc kilka prywatnych fot, ocenimy 2 W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 19 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 (edytowane) niska jestem ale wszystko na miejscu Mała w razie czego wejdź na moją stronę www nie tylko robię sesje motocykli ;-) Myślę, że motocykl ze względu na swoją rzadkość Ci się spodoba. zainteresowanie zostało wzbudzone ;-) Edytowane 19 Marca 2015 przez Suchy-wolk (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyngaBandit Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 - szukam odpowiedniej maszynki ( coś "nowego" plastikowego i szybkiego ) - właściciela ( proporcjonalna budowa ciała i fajne kombi ) A moze byc "cos starszego, mniej plastikowego i troszke wolniejszego, wlasciwielka - 90-60-90 (z dowolnymi wahaniami) i w 'fajnym' kombi"? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 19 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 90-60-90 przekonałaś mnie ;-) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyngaBandit Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Widzisz, jak kilka cyferek zmiania punkt patrzenia nawet juz motocykl jest nie wazny 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Królu Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 haha to ja jadę na ta sesje jako obserwator (przecież muszę zobaczyć w co ewentualnie się wpakuje) HONDA CBR 929RR KAWASAKI ZX10R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyngaBandit Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 ale to Ty możesz być pierwszy - pierwsze śliwki robaczywk bądź odważny, wierzymy w Ciebie! potem reszta chętnych się zgłosi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Królu Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Jasne ze sie pisze, tylko nie wiem, czy Pan Adrian zechce mnie i moj moto, moze sie nie nadajemy HONDA CBR 929RR KAWASAKI ZX10R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szerszung Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 W portfolio widać, że jednak płeć piękna jest lepszym i bardziej wdzięcznym "obiektem" do fotografowania. Poza tym gdybym miał wybierać to wolę popatrzeć na KingaBandit bez urazy Królu mam nadzieję, że rozumiesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 20 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 gdybym miał wybierać to wolę popatrzeć na KingaBandit a mnie się wydaje, że z królu będzie mniej foszków ;-) i sesja dojdzie dość szybko do skutku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyngaBandit Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Ej ej hola hola koledzy. Ja sie na nic nie zgodzilam i ja sie nie foszkuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Królu Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Najwyzej przyjedziemy z Kinga razem i opierdzielisz nasza dwojke, prawda? HONDA CBR 929RR KAWASAKI ZX10R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyngaBandit Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Się zastanowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Królu Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 (edytowane) A jaka miejscowka na ta sesyje? Bo mozna zawsze smignac gdzies dla fanu i tam pstryknac np. Zakosciele tuz obok inowlodza. Wzniesienie a na nim kosciolek z 14 wieku Edytowane 20 Marca 2015 przez Królu (wyświetl historię edycji) HONDA CBR 929RR KAWASAKI ZX10R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matttm1 Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Inowłódz polecam, Spała, Zalew Sulejowski w Smardzewicach, Groty moje rejony w poniedzialek ma byc wg prognoz jeszcze chlodno ale we wtorek po poludniu można się ustawić gdzieś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 20 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Kynga nie jest jezdna z tego co mi wiadomo jeszcze się zimuje ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Królu Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Poczekamy w takim razie HONDA CBR 929RR KAWASAKI ZX10R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi