Suchy-wolk Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Program imprezy: 10:00-10:30 - zbiórka na parkingu Biedronki - osiedle Łąkoszyn 10:30-11:00 - parada 11:00 - dojazd do kościoła (św. Jana Chrzciciela osiedle Tarnowskiego) 11:30 - Msza Święta i poświęcenie motocykli 12:30 - poczęstunek dla uczestników imprezy (kawa, herbata, ciasto i może coś jeszcze) WSTĘP WOLNY 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 szału nie ma. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Jak tak dalej pójdzie to sezon będziemy otwierać przez miesiąc . Może uda mi się załapać na jakąś imprezę 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 coś tak cicho w tym temacie.... ktoś chętny? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 12:30 - poczęstunek dla uczestników imprezy (kawa, herbata, ciasto i może coś jeszcze)co rozumiec pod haslem "impreza" ?? w planie oprocz parady widze tylko msze http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 co rozumiec pod haslem "impreza" ?? w planie oprocz parady widze tylko msze http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif a kawa, herbata, ciasto nie wystarczy ciekawe co to to "może coś jeszcze" 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salvelinus Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Tu jest plan z imprezką 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 To może listę zrobimy kto chętny1. Artur 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
htr Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 "14:45 - 15:45 Konkurs wolnej jazdy" - jadę (kto był w Bełchatowie ten wie ) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Jakie mieli czasy i na jakim odcinku ? 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
htr Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Nawet nie podawali czasów tylko rozdysponowali miejsca na ich podstawie, ze skuterkami też wygrałem więc było dość woolnooo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqul Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Nawet nie podawali czasów tylko rozdysponowali miejsca na ich podstawie, ze skuterkami też wygrałem więc było dość woolnooo hehe zero walki, wszyscy posneli a kolega htr dalej nie mógł dojechać :)Naprawdę wolno jechał.Ja tam wskoczyłem bo chętnych nie było. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 No to leci ktos czy nie ? 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salvelinus Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Ja lecę z Ł-cy ale przez Witonię a Wy pewno przez PIątek, ale jak chcecie wycieczkę przez Łęczycę zrobić to dawajcie :) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Mnie tam bez roznicy jak pojade.Byle w wiekszej grupie, wiec Leczyca nie jest wykluczona 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PtaQ Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Melduję, że stawimy się w sobotę na pl. Piłsudskiego - będzie można obejrzeć nasze produkty, ew zajrzeć do sklepu za rogiem :)Zapraszamy. 0 Cytuj Zespół wolfmoto.pl forever trusting who we are, and nothing else matters.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Panie i Panowie - jedziecie czy nie? Ja osobiście soboty mam wolne dopiero od 15'stej także i tym razem nie dam rady tak wcześnie się stawić na moto :(W razie czego, proszę o info. o zbiórce, to dodam na stronę główną. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Niestety jako że kobitka nie chce jechać do Opoczna ze mną to sobotę spędzam z nią więc odpadam. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Suchy wiec jesli mozna.Wylot o godzinie 9:00Miejsce jak dla kazdego w kierunku polnocnymParking Castoramy Wlokniarzy/Zgierska1. Artur2. Bulba + maleńki Intruder ;)EDIT:No i Kutno zaliczone. Potem lody w Gostyniniei rybka nad Wisla w Brwilnie Dolnym :)240 Nawiniete :DNo i pojechali 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutek Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Miło było wspólnie śmignąć do Kutna 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karton87 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 dobre 300km nakręciłem, miło było razem polatać, pozdro i do miłego Przemek 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi