Sławek89 Posted February 18, 2015 Report Share Posted February 18, 2015 siemanko wszystkim, poszukuje nauczyciela języka angielskiego. Angielskiego uczyłem się kilka lat w podstawówce, gimnazujm oraz technikum, zdałem mature z Angielskiego lecz od tego czasu praktycznie go nie używałem. Potrzebuje przypomnieć sobie sporo wiadomości, mieszają mi się czasy a podczas konwersacji czy pisania zastanawiam się jakiego czasu mam użyć, słówek również dużo pozapominałem. Potrzebuje tzw. solidnego "kopa w tyłek" żeby wziąć się za Angielski który jest mi potrzebny w obecnej pracy. Interesują mnie lekcjie o intensywności około 2x1H tygodniowo lub 2x1,5H lub też ewentualnie inaczej - pracuję w systemie 3 zmianowym i jestem w stanie się dostosować. Jeśli znacie kogoś kogo możecie polecić to podeślijcie prosze namiary. Jestem z dąbrowy i przy obecnych remontach w Łodzi niechciałbym dojeżdżać na lekcje na drugi koniec łodzi ale to nie jest najważniejsze, za wszystkie informacje dziękuje. Z góry zaznaczam że za udzielone lekcje potrzebne są mi rachunki lub faktura. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts