Bruce Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Siemka, Tak jak w temacie poszukuję kogoś z Łodzi lub okolic kto robi owiewki itp z laminatu. Konkretnie chodzi mi o zrobienie hugger'a do vitka. Znalazłem jednego gościa na allegro który to robi ale do vitka ma akurat taki do przykręcenia na osłonę łańcucha a ja chciałem taki z osłona i pomalować pod kolor moto. Proponowałem żeby zrobił taki z osłoną ale facet twierdzi że musi mieć coś na wzór albo moto żeby to spasować. Gość jest ze skarżyska więc trochę daleko dlatego szukam alternatywy. Jeśli jest ktoś ktoś taki w okolicy - firma, ktoś prywatnie robiący dla kolegów to dajcie namiary. Z góry dzięki. Bruce 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arteklik Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 spróbuj w http://www.plastbike.pl/, mają sporo form. Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruce Opublikowano 4 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Dzięki ale też są ze skarżyska. Jeśli nic się nie znajdzie w okolicy to trzeba będzie się tam przejechać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toschie Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Czy masz jakieś elementy z których chcesz to zrobić? Może jest jednak możliwość, dowiem sie, ale nic nie obiecuje jak cos to PRV 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruce Opublikowano 5 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Nie mam nic. Chciałem zlecić Zrobienie tego od a do z - forma hagger robocizna. Na forum vfr-oc znajdą się chętni. W tej chwili w sumie byłoby 3 sztuki. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablogit Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 http://www.owiewki.pl/ oni chyba są z Łodzi, napisz do nich podpytaj 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruce Opublikowano 7 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Dzięki. MOże jedna coś z tego będzie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Dzięki ale też są ze skarżyska. Jeśli nic się nie znajdzie w okolicy to trzeba będzie się tam przejechaćMoje rodzinne miasto. Nie wiem na kiedy Ci potrzebny ale jak się zrobi cieplej można się wybrać na wycieczkę i zgarniesz go przy okazji 1 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruce Opublikowano 10 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 (edytowane) Moje rodzinne miasto. Nie wiem na kiedy Ci potrzebny ale jak się zrobi cieplej można się wybrać na wycieczkę i zgarniesz go przy okazji Jeśli nie uda się zrobić tego tutaj w łodzi to jak najbardziej Póki co postaram się znaleźć taki hugger na wzór i zrobić na miejscu bo jest taka możliwość. Jeszcze raz dzięki za link pablogit Edytowane 10 Lutego 2015 przez Bruce (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toschie Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 z mojej strony d*pa. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruce Opublikowano 11 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Spoko nie ma problemu. owiewki.pl to firma z łodzi więc się załatwi bez problemu Dzięki wszystkim za pomoc 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi