Bruce Posted February 3, 2015 Report Share Posted February 3, 2015 Siemka, Tak jak w temacie poszukuję kogoś z Łodzi lub okolic kto robi owiewki itp z laminatu. Konkretnie chodzi mi o zrobienie hugger'a do vitka. Znalazłem jednego gościa na allegro który to robi ale do vitka ma akurat taki do przykręcenia na osłonę łańcucha a ja chciałem taki z osłona i pomalować pod kolor moto. Proponowałem żeby zrobił taki z osłoną ale facet twierdzi że musi mieć coś na wzór albo moto żeby to spasować. Gość jest ze skarżyska więc trochę daleko dlatego szukam alternatywy. Jeśli jest ktoś ktoś taki w okolicy - firma, ktoś prywatnie robiący dla kolegów to dajcie namiary. Z góry dzięki. Bruce 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arteklik Posted February 4, 2015 Report Share Posted February 4, 2015 spróbuj w http://www.plastbike.pl/, mają sporo form. Pozdrawiam 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bruce Posted February 4, 2015 Author Report Share Posted February 4, 2015 Dzięki ale też są ze skarżyska. Jeśli nic się nie znajdzie w okolicy to trzeba będzie się tam przejechać 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toschie Posted February 5, 2015 Report Share Posted February 5, 2015 Czy masz jakieś elementy z których chcesz to zrobić? Może jest jednak możliwość, dowiem sie, ale nic nie obiecuje jak cos to PRV 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bruce Posted February 5, 2015 Author Report Share Posted February 5, 2015 Nie mam nic. Chciałem zlecić Zrobienie tego od a do z - forma hagger robocizna. Na forum vfr-oc znajdą się chętni. W tej chwili w sumie byłoby 3 sztuki. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pablogit Posted February 6, 2015 Report Share Posted February 6, 2015 http://www.owiewki.pl/ oni chyba są z Łodzi, napisz do nich podpytaj 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bruce Posted February 7, 2015 Author Report Share Posted February 7, 2015 Dzięki. MOże jedna coś z tego będzie 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aidekk Posted February 8, 2015 Report Share Posted February 8, 2015 Dzięki ale też są ze skarżyska. Jeśli nic się nie znajdzie w okolicy to trzeba będzie się tam przejechaćMoje rodzinne miasto. Nie wiem na kiedy Ci potrzebny ale jak się zrobi cieplej można się wybrać na wycieczkę i zgarniesz go przy okazji 1 Quote Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bruce Posted February 10, 2015 Author Report Share Posted February 10, 2015 (edited) Moje rodzinne miasto. Nie wiem na kiedy Ci potrzebny ale jak się zrobi cieplej można się wybrać na wycieczkę i zgarniesz go przy okazji Jeśli nie uda się zrobić tego tutaj w łodzi to jak najbardziej Póki co postaram się znaleźć taki hugger na wzór i zrobić na miejscu bo jest taka możliwość. Jeszcze raz dzięki za link pablogit Edited February 10, 2015 by Bruce (see edit history) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toschie Posted February 10, 2015 Report Share Posted February 10, 2015 z mojej strony d*pa. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bruce Posted February 11, 2015 Author Report Share Posted February 11, 2015 Spoko nie ma problemu. owiewki.pl to firma z łodzi więc się załatwi bez problemu Dzięki wszystkim za pomoc 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts