Sziler Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2015 Cześć!Jestem Kamil, mam 24 lata i od niedawna Hondę Varadero 125. Motoryzacją interesowałem się od dawna, ale motocyklami dopiero od jakichś dwóch lat, kiedy to wpadły mi w ręce książki Davida Hougha. Później był kurs, żeby sprawdzić czy dwa kółka mi pasują i decyzja, że kupuję moto (a raczej zbieram pieniądze ). Wybór padł na małe wiaderko, bo jest pancerne i mało pali, a przy tym wygląda dostojnie jak na 125. Brakiem mocy się nie przejmuję - wypadów na tor nie mam w planach, a mając minimalne porównanie do sześćsetek z kursu stwierdzam, że nie ufam sobie na tyle Moto teraz zimuje, a ja kompletuję strój. Spojrzałem dzisiaj za okno i słońce mi przypomniało, że wiosna coraz bliżej, więc oto jestem! 0 Cytuj
krzysiu421 Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2015 Witaj. Rozsądek przede wszystkim, i tu pełen szacun. Gdyby wszyscy początkujący tak myśleli, na moc przyjdzie czas. POZDRAWIAM. 0 Cytuj
Joker94 Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2015 Serwus! 0 Cytuj "...a żyć możesz tylko dzięki temu za co mógłbyś umrzeć..."
Lancet Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2015 Czołem! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting
cinek600 Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2015 Powitac milo ze jest nas wiecej a motocykl w tej samej rodzinie ja w czwartek przywiozlem DL650 Pozdrawiam i dozobaczenia na trasie cinek 0 Cytuj
KrzysztoFu Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2015 Brakiem mocy się nie przejmuję - wypadów na tor nie mam w planach, Żałuj! pozbawiasz się tego co w całej tej zabawie jest najprzyjemniejsze Nigdzie nie oswoisz się tak dobrze z maszyną jak właśnie na torze. Przemyśl to jeszcze. A po za tym to witaj w gronie kręcących manetką 0 Cytuj
Sziler Opublikowano 1 Lutego 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2015 Żałuj! pozbawiasz się tego co w całej tej zabawie jest najprzyjemniejsze Nigdzie nie oswoisz się tak dobrze z maszyną jak właśnie na torze. Przemyśl to jeszcze. A po za tym to witaj w gronie kręcących manetką Same wyścigi uwielbiam, ale wszystko z czasem - na razie nie umiem jeszcze chodzić, co dopiero biegać Dzięki za miłe przyjęcie! 0 Cytuj
mdfimage Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2015 Serdecznie witamy ! Wiaderko to idealny wybór na pierwszy motocykl Model na wtrysku czy gazior? 0 Cytuj
PIT Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2015 Cześć, miło czytać że masz poukładane w głowie i planujesz. Na 125 tez można fajnie śmigać na torze i nawet nie jednego litra zwinnością wyprzedzisz szczególnie na mniejszych torach bardziej technicznych (Radom). Na naszych drogach ryzykownym jest sprawdzanie możliwości maszyny - nie ma jak na torze się z nią zaprzyjaźnić. 0 Cytuj
Dann Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2015 Siemasz 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Sziler Opublikowano 2 Lutego 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2015 Serdecznie witamy ! Wiaderko to idealny wybór na pierwszy motocykl Model na wtrysku czy gazior? Tak słyszałem Mam gaźnik. Model wtryskowy trochę nie na moją kieszeń w tym momencie. A i tak się okazało, że sam motocykl to dopiero połowa wydatków żeby sobie fajnie pośmigać 0 Cytuj
kosmaty Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2015 siemasz i powodzonka na drodze, a i omijaj srebrne astry 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html
Emil89 Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2015 Siemanko 0 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie...
Rekomendowane odpowiedzi