Ryba RCC&MG Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 (edytowane) Powitać. Jest to mój ostatni projekt- popularna kiedyś Motorynka. Aktualnie na sprzedaż. Jak się podoba? Edytowane 31 Stycznia 2015 przez Ryba RCC&MG (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 W pieknym stanie ile wołasz za nią? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 świetnie utrzymana/odrestaurowana, kiedyś taką po wsi jeździłem, srebrna była pożyczona od kuzyna 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba RCC&MG Opublikowano 31 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 (edytowane) W pieknym stanie ile wołasz za nią? 1399zł Edytowane 31 Stycznia 2015 przez Ryba RCC&MG (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Wygląda elegancko dzieciństwo się przypomina 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark_Ka Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 No moja pierwsza maszyna taka była Tylko pierwszą motorynkę miałem na okrągłym silniku. Sprzęt fajny do nauki jazdy dla najmłodszych ale ja miałem ciągle pecha do tłumika - niszczył się gwint na mocowaniu kolanka do cylindra :/ 0 Cytuj ekowkuchni.pl - Już niedługo zjesz zdrowo i smacznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Pierwszy pojazd silnikowy jaki miałem ogromną przyjemność prowadzić, jednocześnie zaliczyłem na tym pierwszego szlifa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czupryn Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Mam też taką w podobnym stanie, mój 12 letni bratanek jeździ nią co wakacje od 4 lat Zastanawia mnie tylko czemu tak wysoka cena ? Masz do niej papiery? Nie śledzę zbytnio rynku starych motorowerów , ale jeżeli to jest realna cena to ciesze się niezmiernie, że ceny idą w górę może kiedyś będę bogaty :) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 kiedyś był fajny filmik... 3 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba RCC&MG Opublikowano 1 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Mam też taką w podobnym stanie, mój 12 letni bratanek jeździ nią co wakacje od 4 lat Zastanawia mnie tylko czemu tak wysoka cena ? Masz do niej papiery? Nie śledzę zbytnio rynku starych motorowerów , ale jeżeli to jest realna cena to ciesze się niezmiernie że ceny idą w górę może kiedyś będę bogaty :) W ciągu ostatnich 5 lat ceny wzrosły. Niestety nie mam do niej dokumentów ale Motorynki w dobrym stanie są tyle warte. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X76 Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Stare czasy mi się przypomniały. Kolega kiedyś taką dostał na komunie i od tego się zaczeło 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Wspomnienia, wspomnienia... i sentyment 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Też dopisuję się do listy wielbicieli, których motorynka rozdziewiczyła w temacie motongów bo jak mówi mądrość ludowa "liczy się ten pierwszy raz" . Na początku można było jeździć na niej bez kasku ale kiedy wprowadzili ten obowiązek wyglądało się komicznie bak wielkości kasku. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arteklik Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Dostałem taką na komunię Pamiętam, że pierwsze tankowania to "niebieska" na kartki, a o pomoc musiałem prosić "złotówy" bo dzieciakowi nie chcieli sprzedać. Jeździłem nią po siostrę odebrać ją z przedszkola. Dzisiaj nie do pomyślenia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość henry1125 Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Mam bliznę po szlifie na takiej bestii 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spons78 Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 (edytowane) Piękna. Miałem nowszą wersję - z prostokątnym bakiem (Romet Pony 301) Świetnie się nią jeździło po Retkini. Mój najdłuższy kurs to Retkinia - Tuszyn (miałem chyba ze 12 lat). Oczywiście w kasku się wtedy nie jeździło. Miałem na niej nawet dzwona po wjechaniu w bok innej szalonej bestii, czyli Fiata 126p (osiedlowe wyścigi motorynek to było istne "szaleństwo" ). Na szczęście to ja wjechałem w Malucha, a nie maluch we mnie... Skończyło się na rozwalonej motorynce, wybitej szybie i wgniecionych drzwiach i dachu Malucha. Do tej pory mam barometr w kolanie... Edytowane 7 Lutego 2015 przez Spons78 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Mój kanał na YouTube https://youtube.com/tkacprzak Bezpieczne miejsca postojowe dla motocykli. FanPage - https://www.facebook.com/postojmotocyklelodz/ Buspasy dla motocyklistów! FanPage - https://www.facebook.com/pages/Buspasy-dla-motocyklistow-Lodz/379016688918647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Mam taką samą tyle że z papierami 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi