Rogal Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 No wiesz Aidek, kolega się nie pyta co na pierwsze moto ma wybrać, bo już wybrał czym chce jeździć.Na razie nawet prawka nie ma ;P Ale jak zacznie kurs to na pewno przejedzie się jakimś sprzętem zbliżonym lub identycznym co model egzaminacyjny, czyli jakimś sv650 i to będzie pierwsza przymiarka.Druga to jak spikniemy się w sezonie...Sprawdzone staropolskie powiedzenie mówi - Jak ktoś nie ma wyobraźni to i na hulajnodze się wy***ie Dlatego dużo wyobraźni siadając na 600 i granicę ustaliś sobie nisko, np. 5 tysięcy obrotów i powolutku ją powiększać to będzie dobrze. 1 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDDoggY Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 No wiesz Aidek, kolega się nie pyta co na pierwsze moto ma wybrać, bo już wybrał czym chce jeździć. Grunt to wiedzieć co się chce i zawsze można wiosną podjechać na spot i pogadać z ludźmi Trzeba być ostrożnym z jazdą na mocnym/mocniejszym sprzęcie i tyle. Kolega już jakieś tam doświadczenie ma i wybiera się na kurs gdzie pojeździ sobie większymi pojemnościami wiec nie będzie źle moim zdaniem. A co do samej jazdy ja z Hondy NSR przesiadłem się na FZS 600 i żyję więc się da 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker94 Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Ja z 50ccm się przesiadłem na honde cbr 600 f4i i jakoś żyje, sezon przejeździłem bez wypadku ;-) ja również nie wiem ile moja maks pojedzie, bo jechałem 250km/h ale jeszcze trochę miałem w zapasie mocy :-) Też jestem zdania, jeżeli ma się choć troche rozumu i oleju w głowie, potrafi się przewidywać sytuacje na drodze i nie przecenia się swoich umiejętności to można jakoś dać radę. Powodzenia w wyborze i kupnie. LWG! 0 Cytuj "...a żyć możesz tylko dzięki temu za co mógłbyś umrzeć..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik13 Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Prawko na A mam od 3 lat długo myślałem co kupić (chodzi o pojemność) decyzja podjęta cbr 600f4 , doświadczenia z taką pojemnością nie mam wcale w to lato jedynie miałem okazje przejechać się yamahą fz6 i ta przejażdzka uświadomiła mi że przy takiej pojemności trzeba mieć respekt do maszyny i dużą wyobraźnie na to co może się stać jak nas poniesie.Ale i tak wyboru nie zmienie Powodzenia w poszukiwaniu bo i ja jestem na tym samym etapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal750 Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 (edytowane) Zapraszam do siebie. Mam kilka CBRek na sprzedanie. Bedziesz mogl przysiasc sie do kazdej z nich i porownac sobie. Sluze pomoca techniczna i porada przy ogledzinach http://olx.pl/mojolx/ Edytowane 4 Lutego 2015 przez michal750 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Zapraszam do siebie. Mam kilka CBRek na sprzedanie. Bedziesz mogl przysiasc sie do kazdej z nich i porownac sobie. Sluze pomoca techniczna i porada przy ogledzinach http://olx.pl/mojolx/ To podaj jeszcze login i hasło do swojego OLX tak poważnie to popraw link 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal750 Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Ups sorki http://olx.pl/oferty/?search%5Buser_id%5D=1604065&view=galleryWide 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik13 Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Dzięki będę miał na uwadze czarna ładniutka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark_Ka Opublikowano 6 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Zapraszam do siebie. Mam kilka CBRek na sprzedanie. Bedziesz mogl przysiasc sie do kazdej z nich i porownac sobie. Sluze pomoca techniczna i porada przy ogledzinach http://olx.pl/mojolx/ To jednorazowa akcja czy w sezonie także masz zamiar handlować ? 0 Cytuj ekowkuchni.pl - Już niedługo zjesz zdrowo i smacznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal750 Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 W sezonie mniej aktywnie, ale cały czas 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi