Lusia Opublikowano 27 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 hehehe huśki też nie będę miała, bo tak jak napisał Maciek skarbonka bez dna Zostanę przy drz ;] felgi pomaluję, jakaś okleinę fajną przykleję i będzie jeszcze lepsza od huśki taki mi się marzy a nie jakieś huśki czy katy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Fajny TM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 27 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 (edytowane) Prawda? ale zejdę na ziemię drz dobre moto na początek przygody z sm Edytowane 27 Stycznia 2015 przez Lusia (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shad Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 suczka drz też jest cool 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 8 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 przymierzyłam się do suki moto nie jest za wysokie, jest w sam raz dzięki wszystkim za rady i pomoc )) mam nadzieję, że na wiosnę będzie nowy moto! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shad Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 to pogratulować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Fajny sprzęt:) owocnych poszukiwań 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 9 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 dzięki jest już w sumie znaleziony moto tylko trochę kasy brak 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esquina Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 I na co się zdecydowałaś? Taki TM jest na allegro za jedyne 30 tys. No może trochę więcej Ponoć jeżdżony przez kobietę Jak ostatnio wyczytałem, że KTM SMR 450 waży jedyne 110kg, a ma ponad 90 nm momentu to aż nie mogłem uwierzyć... chyba się jakiś błąd wkradł. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 to nie błąd, te maszny to szatany 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 10 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 nie no TM to może kiedyś jak wygram w totka teraz to DRZ idealne moto dla mnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fincher Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 A taka huska 610? Sporo niższe od LC4, a jeździ baaardzo fajnie. Miałem okazje się tym pobujać i zrobiło na mnie niezłe wrażenie, nawet jak usiadłem na to prosto z mojego fazera kyóry ma niemal 100KM 0 Cytuj Kupię "użytkowe sm" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 10 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 niezbyt dobre opinie są o tej huśce 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seweryn Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 O KTMie też i to każdym DRZ bardzo fajne moto. Tobie ma się podobać. Wiem że to nie supermoto ale widziałaś ktm rc 390? Same dobre opinie tylko brak używek. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 11 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 dlatego kata nie chcę wolę jeździć niż siedzieć w garażu większość czasu albo olej zmieniać co chwila DRZ jest super mimo swojej brzydoty zobaczyłam, usiadłam i innego moto nie chce Po prostu wiem na jakie moto mnie stać, a na jakie nie Zastanawiałam się nad ktm rc rok temu, teraz to już nie ma innej opcji - tylko SM 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Kurcze, tak czytam i nie wiem, czy Ciebie tak źle życie doświadczyło czy ja miałem wyjątkowego farta. W przeciagu trzech lat, mój Kacik miał tylko jeden przestój tygodniowy i to tygodniowy dlatego bo transport nawalił i trzy dni na części czekałem. No chyba że jesteś wyjątkową psują 0 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Lusia mówi o sprzętach motogodzinnych LC4 to turystyk 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 11 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 hmm no ciągle słyszę, że Maciek coś przy kacie musi zrobić a oprócz tego miesiąc torowania z głowy przez remont silnika zresztą nawet przed remontem codziennie w garażu bywał więc możliwe, że mam lekkie uprzedzenie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fincher Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 (edytowane) Nie ma co porównywać serwisu wyczynowego z cywilnym Takie LC4 spokojnie 30-40kkm bez grzebania zrobi, jedyny ból w tym że do polandi sprowadzają motocykle z niewiadomym przebiegiem rzeczywistym podczas gdy na liczniku magiczne 8-20tysięcy. I jak ktoś tak sobie pojeździ to potem zdziwienie że mój kat się sypie jak ma na liczniku 20 tysiecy A nowsze huski to praktycznie to samo co KTM"y tyle że z inną ramą i plastikami Edytowane 11 Lutego 2015 przez fincher (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Kupię "użytkowe sm" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Części do KTMa mogą być tańsze niż do DRZty. Do tego bardziej dostępne. Awaryjność? Mity i legendy. Psują się sprzęty zaniedbane, a te w dobrym stanie jeżdżą. Kwestii częstych wypraw do garażu czy serwisów Twojego partnera (?) komentować nie będę A prawie-nie-regulowane zawieszenie DRZty w porównaniu do WP? Nie mam pytań. Co do zakupu to jak dany sprzęt kosztuje od 9 do 15kpln, to jeśli ktoś zakupi za 9799 PLN i liczy na to że będzie super tip top to jest po prostu naiwny. I to niezależnie czy to będzie Suzuki, KTM czy BMW. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Nie wychodziłem w zeszłym sezonie z garażu, bo kupiłem zajechaną sztukę (najtańszą jaką udało się znaleźć) idoprowadzam maszyne do perfekcji. Exc to wymagający sewisowo sprzęt, ciężko trafić cukierka, w którym nie ma nic do zrobienia. Dlatego zrobię wszystko sam i mam pewność że mam dobry sprzęt, który nie zawiedzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fincher Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Ale kupić zajechanego trupa za grosze, i samemu wyremontować to tez jest dobra opcja. Jak nie najlepsza. Wtedy dokładnie wiesz co siedzi w środku i jeśli samemu zadbasz to będzie cud miód i orzeszki. Tylko to może wyjść nieco drożej niż kupno potencjalnie dobrego sprzętu. (nie mówię o kupnie po dzwonie, tylko np z zabitym silnikiem) 1 Cytuj Kupię "użytkowe sm" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 13 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Mariusz nie liczę, że kupię dobry sprzęt, o to się nie martw Ostatnio zaczęłam właśnie myśleć czy nie kupić trupa i wyremontować Ale będę myśleć o wszystkich za i przeciw, jak będę kupować moto Nie jestem uprzedzona do żadnej marki, żeby nie było, że psioczę na kata Po prostu znajomy mechanik powiedział, że suka w sam raz dla mnie na początek i tego się trzymam :] A po drugie jeden kat w rodzinie wystarczy przynajmniej na razie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 (edytowane) Tylko to może wyjść nieco drożej niż kupno potencjalnie dobrego sprzętu. Kupno "potencjalnie dobrego" EXC zawsze kończy sie kupnem trupa. Zejdźmy na ziemię, nikt nie będzie robił prezentów w postaci cylindra z tłokiem za niespełna 5 tysia w sprzęcie który kosztuje wyjściowo na profesjonalnym portalu aukcyjnym 9... Ale już kupno potencjalnie dobrej DR-Z jest duuużo bardziej prawdopodobne i realistyczne bo DR-Z'to taka... hmmm... no DR-Z'ta Więc się nie dziwię że ten tok myślenia został obrany Ale i tak bym wolał Husqve I to niezależnie czy to będzie Suzuki, KTM czy BMW. Zapomniałeś o Hondzie, są Hondy, później długo, długo nic i dopiero cała reszta Nie no, żartuje, bo jeszcze Lusia kupi Honde Honda jest nudna jak flaki z olejem A po drugie jeden kat w rodzinie wystarczy przynajmniej na razie Pomyśl/cie inaczej, moglibyście przekładać/pożyczać sobie części i jest większe prawdopodobieństwo że zawsze jeden był by na chodzie Edytowane 13 Lutego 2015 przez michal_lc4 (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 14 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 (edytowane) Michał dzięki za pomysł wiem wiem drz to nie sm też wolałabym huśkę, najbardziej TM ale na razie musi mi starczyć suka Edytowane 14 Lutego 2015 przez Lusia (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi