Lusia Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Ma ktoś może z forum suzuki drz 400 SM albo jakiegoś znajomego, który ma taki moto? Planuję kupić takiego rumaka, a chciałabym najpierw usiąść i zobaczyć czy w ogóle dosięgam do ziemi i czy nie za duże moto dla mnie. Wolę przymierzyć gdzieś w okolicy niż jechać 300 km i stwierdzić, że jednak jestem za niska Będę wdzięczna za pomoc 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esquina Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Mój kumpel posiada taki sprzęt. Zapytam czy posłuży pomocą. Na dniach dam znać co i jak. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 18 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 dzięki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Albo jesteś bardzo wysoką dziewczyną, albo musisz się pogodzić z tym że na DRZ nie będziesz dotykać nogami ziemi. Szczęśliwie nie jest to konieczne. Tj. można nauczyć się jeździć motocyklami wuższymi niż psowate supersporty. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielebny67 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Da się ;-) BMW R 1200 GS short rider: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 19 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Niestety wysoka nie jestem i wiem, że się da Ale przymierzyć się do drz chciałabym przed szukaniem i wyjazdami ;] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielebny67 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 W drz możesz wpuścić lagi w półki a tył opuścić na sprezynie, ale fakt dobrze się przymierzyć ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Mój znajomy ma. Poszedł Priv Jednakże możesz zrobić tak jak napisał wielebny67 gdyby było za wysoko. 1 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 19 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Dzięki Na pewno opuszczę bozia wzrostu mi nie dała 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 (edytowane) Dużo lepiej nauczyć się jeździc na wysokim motocyklu. To nic trudnego. Podstawa to się nie przejmować. Gdyby nikt Tobie nie powiedział że na motocyklu trzeba dotykać obiema nogami ziemi, to pewnie nawet byś o tym nie pomyślała. Wpuszczanie lag, wymiana kanapy itp. to de facto psucie motocykla. A jak już się przyzwyczaisz to docenisz że jeźdżąc motocyklem można skupić się na jeździe, a nie dbaniu o to aby buty za bardzo nie poobdzierały się o asfalt. Edytowane 21 Stycznia 2015 przez Mariusz (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 21 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 (edytowane) Doceniam jazdę ale na torze chociaż zdarzy się czasami gdzieś pojechać. Chodzi mi głownie o to czy jak zahamuję to jakoś chociaż jedna noga będzie stabilna na ziemi Raz bym poleciała na bok Na pewno jak się przyzwyczaję, to będzie super Edytowane 21 Stycznia 2015 przez Lusia (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 To się nie podpieraj. Proste Przy hamowaniu może to być nawet niebezpieczne aby gmerać nogą przy ziemi A w międzyczasie zastanów się czy chcesz wersję SM czy S (bardziej ekstremalnie Y lub E). Motocykl nadaje się do jazdy poza czarnym, ale prościej kupić S i dodać drugie małe felgi niż w drugą stronę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielebny67 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 (edytowane) Lusia jak już nabedziesz drz to daj znać mam już dla ciebie w prezencie nowe tylne klocki jeszcze pozostałości po mojej kaczuszcze ;-) A fakt wersja E lżejsza od S Edytowane 21 Stycznia 2015 przez wielebny67 (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 21 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 no ale jak się zatrzymam to podeprzeć się muszę a właśnie bym padła po zatrzymaniu, bo ktm za wysoki dla mnie zanim noga stanęła na ziemi, to już kat był tak przechylony, że poleciałabym z nim i w sumie raz zaraz po wgramoleniu się na moto też bym leżała, bo chciałam sama i źle by się skończyło na pewno to jest kwestia wyćwiczenia ale jak dostaję zabawkę na 5 minut, to się za wiele nie nauczę na sucę w końcu ogarnę siedziałam raz na crosie DRZ ale z tego co wiem, to SM troszkę niższe jest. po prostu muszę usiąść i zobaczyć może wcale tak źle nie będzie co do wersji to mi obojętne, na pewno nie chce żadnej kopki i musi mieć wygląd supermoto kata nigdy nie będę miała, więc została suka dzięki Wielebny na pewno się zgłoszę w sumie to nie ma opcji innego moto chociaż myślałam jeszcze o jadźce wr 250 x... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Lusia, nie wiem dlaczego Maciek wypuścił Ciebie z kuchni ale natychmiast przestań marzyc i wracaj do garów ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Doceniam jazdę ale na torze w międzyczasie zastanów się czy chcesz wersję SM czy S (bardziej ekstremalnie Y lub E) Jeżeli moto będzie wykorzystywane głównie na torze i trochę na ulicy to polecam jednak wersję SM która ma inaczej zestrojony zawias i jest niższa co jest też na plus przy jeździe torowej. kata nigdy nie będę miała, więc została suka ...Husqvarna SMR 450 ? 0 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 22 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Rolek!!!!!! jeszcze będziesz chciał się przejechać na moim cudeńku hmm a w huśce to co ile godzin olej? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Ty najpierw sprzedaj swoje stare cudeńko 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 22 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 sprzedam sprzedam o to się nie martwię bardziej się martwię, żeby kupić w miarę dobry moto i nie wkładać drugie tyle bo ja tak nie lubię 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 ...Husqvarna SMR 450 ? Michał wystarczy jedna skarbonka bez dna w domu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 22 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 (edytowane) ej ej to ja taką też chcę! Edytowane 22 Stycznia 2015 przez Lusia (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Michał wystarczy jedna skarbonka bez dna w domu Już nie być taka sknera, półtora litra oleju raz na jakiś czas na zmianę żałujesz ? 1 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 26 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 (edytowane) O ja!!! takie moto właśnie chcę!!!! Edytowane 26 Stycznia 2015 przez Lusia (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Olej to pikus:) bardziej się martwię o tłok, zawory....takie duperele eksploatacyjne 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 O ja!!! takie moto właśnie chcę!!!! Iście kobiece podejście Szczeże gratuluje. Husqi są ładne, co z tego że dobre motocykle. Kupuj! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi