Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zauważyłem, że na Aleksandrowskiej pojawił się nowy sklep/salon - stoją tam głównie ścigi z importu.

I drugi sklep, pewnie ku niezadowoleniu Korando, na Strykowskiej 21 otwiera się 1 czerwca salon moto-akcesoriów.

Konkurencja zatem z roku na rok powiększa się; ciekawe czy z korzyścią dla klientów.

nie Aleksandrowskiej tylko "jeszcze" Limanowskiego.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

...środku raczej pustawo a sprzedawca nie miał pojęcia o czym mówię jak się o filtr HF112 pytałem ;)

...

Poniewarz  w/g regulaminu jako właściciel tego sklepu nie mogę nic tu za bardzo pisać by nie zostać posądzonym o reklamę to powiem tylko że może elfeti troszeczkę przesadzasz z tym pustym sklepem i znajomością nazw filtrów ;) (no może nie jesteśmy jak Macro Cash ale jak wstawimy wszystkie motocykle do sklepu to nie ma jak się ruszyć)

Strzała...

Edytowane przez Black (wyświetl historię edycji)

Sklep i serwis motocyklowy -  Łódź Limanowskiego 213

Opublikowano

Po pierwsze pracownik sam mówił, że pusto bo od niedawna "weszliście" w branżę motocyklową, więc nie przesadzałem, takie były fakty wtedy! Po drugie dziwi mnie fakt, że w mojej wypowiedzi filtr za 12 złotych przeważył nad "szrotem" za prawie 10 tyś złotych... co najmniej 3 osoby z forum oglądały ten motocykl dla kolegi który szukał pierwszego poważnego moto i wszyscy mieli to samo zdanie.

Reasumując, post był z maja więc zawsze jest nadzieja, że i asortyment jak i podejście do klienta uległo zmianie, oczywiście wieżę, że na lepsze ;)

motorcycle.gif
Opublikowano (edytowane)

Szkoda że "szrotem" jeździ po Łodzi od miesiąca klient który jest zadowolony z zakupu :smile:

bo rozumiem że ta Honda to ten "szrot"

i nie mamy filtrów oleju po 12 zł ale ok-podejście do klienta się zmieni :cheers:

X5OkQZs.jpg

Edytowane przez Black (wyświetl historię edycji)

Sklep i serwis motocyklowy -  Łódź Limanowskiego 213

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam, mój dobry znajomy będzie robił porządne zamówienie z hurtowni WMMOTOR, dlatego też piszę tutaj, ponieważ ceny z ich oferty będą na prawdę bardzo korzystne. Link do strony z ofertą, ceny na pewno dużo lepsze niż na allegro, dla przykładu:

Integralne:

Kask enduro LS MX 433 - 240zł

Kask LS2 FF 350 - 155 ZŁ

FF350.1 - 155 ZŁ
FF351.2 - 145ZŁ
FF358.1 - 210ZŁ

Szczękowe:
FF 369.4 - 295 ZŁ
FF370.1 - 305ZŁ
FF386.1 - 300ZŁ

Możliwość wystawienia na allegro, faktura vat, nie ma problemu.

Oczywiście to tylko przykład o wszystko proszę pytać na adres E-mail:

gornis50@gmail.com

To adres do Damiana, on odpowie na każde pytanie o cene. :smile:

Nie jest to żadna reklama, po prostu chce zrobić dużą paczkę, żeby dla wszystkich było taniej po cenach hurtowym. Pozdrawiam.

Opublikowano

W tej cenie są kaski nie tylko w jednolitym kolorze, ale również w szerokiej ofercie wzorów.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam .Poszukuję opinii o sklepie motoprym w Piotrkowie Trybunalskim na Czynszowej 2 .Warto tam zajrzeć? Wszystko jest na miejscu? Bo jestem z Tomaszowa i szkoda jeździć dwa razy .Proszę o szybkie odpowiedzi :smile:

Opublikowano

Kolego, wszystko oczywiscie zalezy co chcesz kupić. Info masz na ich stronie. Moje wrażenia z zakupów w Motoprymie bardzo pozytywne Tak pod wzgledem asortymentu jak i obsługi. Zrobiłem trasę z Łodzi i nie żałuję.

Cel jest niczym. Podróż wszystkim.

Czechy, Słowacja, Węgry, Serbia, Chorwacja, Bośnia i Hercegowina, Czarnogóra, Albania, Ukraina, Rumunia, Bułgaria, Turcja, Gruzja, Armenia, Azerbejdżan, Rosja, Białoruś, Niemcy, Austria, Belgia, Holandia, Luksemburg, Francja, Włochy+Sycylia, Hiszpania, Maroko, Sahara Zach., Mauretania, Mali, Burkina Faso, Wybrzeże Kości Słoniowej, Ghana, Togo, Benin, Szwecja, Litwa, Łotwa

Opublikowano

Dzieki Tomi.Tak w środe zamierzam sie wybrac i dlatego pytam :smile:. No nic to pozostaje jechać:smile: A interesuje mnie kask HJC IS 17 i kurtka OZONE :P

Opublikowano

Znajomy zakupił tak ostatnio kombi rebela z butami, oraz zaopatruje się tam nie narzeka. Atrakcyjna sprzedawczyni podobno:)

Opublikowano

Warto tłuc się 50km poza Łódź, skoro na ul.Wólczańskiej 143 masz taniej? (pomijam, że zaoszczędzasz dodatkowo ruble na paliwie) 

Przykład:

MOTOPRYM - HJC IS-17 OSIRIS 899 PLN

MOTORWINGS - HJC IS-17 OSIRIS 854,05 PLN

Łódź vs. Piotrków 1:0

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

Warto tłuc się 50km poza Łódź

Kolega jest z Tomaszowa, więc diabli wiedzą gdzie ma bliżej. ;)

flm_1375891738__88x31.gif

You'll never ska alone!

Opublikowano

Kolega jest z Tomaszowa,

Faktycznie nie wziąłem tego pod uwagę, mój błąd  :whip:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano (edytowane)

Hehe :smile: 50km do Łodzi. 31 do PTB :P  B)Temat można zamknąć :smile:.Chciałem sie upewnić czy warto i te opinie mi wystarczą ...Pojadę to się przekonam jak na prawde tam jest ;) .Dzięki Panowie za pomoc :smile:

Edytowane przez maloletni (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

To i ode mnie dostaniesz odpowiedź. Jak najbardziej polecam tam zakupy. Sympatyczna obsługa, można pogadać, zawsze jakąś radę (inne spojrzenie na temat) dostaniesz.

Ja też tam robię zakupy i nie narzekam.

Pozdrawiam

Suzuki DL650

Opublikowano (edytowane)

Właśnie dzisiaj bylem ale nie mieli na miejscu więc na jutro około 13-14 już będzie kurteczka i kask :smile: hehe .Moje wrażenie? Obsługa fajna.można pogadać i zawsze coś się wybierze.Dostałem dużo rad i Sam sprzedawca polecił mi kilka produktów które sam używa i nie za dużą kwotę :smile:

Edytowane przez maloletni (wyświetl historię edycji)
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Również polecam! Kupowałam tam buty, których nie było w ofercie, ale właściciel specjalnie je dla mnie sprowadził i to jeszcze po atrakcyjnej cenie :smile: Część rzeczy można przymierzyć na miejscu.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam,

Polecam sklep z odzieżą motocyklową w Pabianicach ul.Zamkowa 59J

tel.604467978

W ofercie mają odzież motocyklową skórzaną i tekstylną - nową i używaną.

Wczoraj zakupiliśmy spodnie skórzane których jest duży wybór.

Na kurtki czekamy do następnej dostawy w marcu.

Namiar podaję gdyż do tej pory nic blisko nie znalazłem a zakupy w sieci

kończyły się zwrotami ze względów złych opisów rozmiarówki.

Jeśli znacie jakiś inny sklep z używkami to proszę o namiary.

Pozdrawiam LWG,

Grześ

Opublikowano

Dobrze wiedzieć :smile: Do Pabianic nie mam daleko więc jeżeli będę czegoś potrzebował to się tam wybiorę ;)

Opublikowano

Jaką marką handlują?

Panie władzo, ma pan rację, niestety, zdarzyło mi się przekroczyć prędkość. Zdaję sobie sprawę z tego, że było to bardzo nieodpowiedzialne, że naraziłem innych uczestników ruchu na niebezpieczeństwo, ale... Jechałem szybko, gdyż...lubię zapie..lać  :moto: 

Opublikowano

Uzywki z niemiec a nowych nie oglądałem

Opublikowano

:sad2:

Panie władzo, ma pan rację, niestety, zdarzyło mi się przekroczyć prędkość. Zdaję sobie sprawę z tego, że było to bardzo nieodpowiedzialne, że naraziłem innych uczestników ruchu na niebezpieczeństwo, ale... Jechałem szybko, gdyż...lubię zapie..lać  :moto: