Skocz do zawartości

Ciekawe Sklepy - Promocje, Wyprzedaże, Okazje

Rekomendowane odpowiedzi

Zauważyłem, że na Aleksandrowskiej pojawił się nowy sklep/salon - stoją tam głównie ścigi z importu.

I drugi sklep, pewnie ku niezadowoleniu Korando, na Strykowskiej 21 otwiera się 1 czerwca salon moto-akcesoriów.

Konkurencja zatem z roku na rok powiększa się; ciekawe czy z korzyścią dla klientów.

nie Aleksandrowskiej tylko "jeszcze" Limanowskiego.

• 2 tygodnie później...

...środku raczej pustawo a sprzedawca nie miał pojęcia o czym mówię jak się o filtr HF112 pytałem ;)

...

Poniewarz  w/g regulaminu jako właściciel tego sklepu nie mogę nic tu za bardzo pisać by nie zostać posądzonym o reklamę to powiem tylko że może elfeti troszeczkę przesadzasz z tym pustym sklepem i znajomością nazw filtrów ;) (no może nie jesteśmy jak Macro Cash ale jak wstawimy wszystkie motocykle do sklepu to nie ma jak się ruszyć)

Strzała...

Edytowane przez Black (wyświetl historię edycji)

Sklep i serwis motocyklowy -  Łódź Limanowskiego 213

Po pierwsze pracownik sam mówił, że pusto bo od niedawna "weszliście" w branżę motocyklową, więc nie przesadzałem, takie były fakty wtedy! Po drugie dziwi mnie fakt, że w mojej wypowiedzi filtr za 12 złotych przeważył nad "szrotem" za prawie 10 tyś złotych... co najmniej 3 osoby z forum oglądały ten motocykl dla kolegi który szukał pierwszego poważnego moto i wszyscy mieli to samo zdanie.

Reasumując, post był z maja więc zawsze jest nadzieja, że i asortyment jak i podejście do klienta uległo zmianie, oczywiście wieżę, że na lepsze ;)

motorcycle.gif

Szkoda że "szrotem" jeździ po Łodzi od miesiąca klient który jest zadowolony z zakupu :smile:

bo rozumiem że ta Honda to ten "szrot"

i nie mamy filtrów oleju po 12 zł ale ok-podejście do klienta się zmieni :cheers:

X5OkQZs.jpg

Edytowane przez Black (wyświetl historię edycji)

Sklep i serwis motocyklowy -  Łódź Limanowskiego 213

• 1 miesiąc temu...

Witam, mój dobry znajomy będzie robił porządne zamówienie z hurtowni WMMOTOR, dlatego też piszę tutaj, ponieważ ceny z ich oferty będą na prawdę bardzo korzystne. Link do strony z ofertą, ceny na pewno dużo lepsze niż na allegro, dla przykładu:

Integralne:

Kask enduro LS MX 433 - 240zł

Kask LS2 FF 350 - 155 ZŁ

FF350.1 - 155 ZŁ
FF351.2 - 145ZŁ
FF358.1 - 210ZŁ

Szczękowe:
FF 369.4 - 295 ZŁ
FF370.1 - 305ZŁ
FF386.1 - 300ZŁ

Możliwość wystawienia na allegro, faktura vat, nie ma problemu.

Oczywiście to tylko przykład o wszystko proszę pytać na adres E-mail:

gornis50@gmail.com

To adres do Damiana, on odpowie na każde pytanie o cene. :smile:

Nie jest to żadna reklama, po prostu chce zrobić dużą paczkę, żeby dla wszystkich było taniej po cenach hurtowym. Pozdrawiam.

• 3 tygodnie później...

Witam .Poszukuję opinii o sklepie motoprym w Piotrkowie Trybunalskim na Czynszowej 2 .Warto tam zajrzeć? Wszystko jest na miejscu? Bo jestem z Tomaszowa i szkoda jeździć dwa razy .Proszę o szybkie odpowiedzi :smile:

Kolego, wszystko oczywiscie zalezy co chcesz kupić. Info masz na ich stronie. Moje wrażenia z zakupów w Motoprymie bardzo pozytywne Tak pod wzgledem asortymentu jak i obsługi. Zrobiłem trasę z Łodzi i nie żałuję.

Cel jest niczym. Podróż wszystkim.

Czechy, Słowacja, Węgry, Serbia, Chorwacja, Bośnia i Hercegowina, Czarnogóra, Albania, Ukraina, Rumunia, Bułgaria, Turcja, Gruzja, Armenia, Azerbejdżan, Rosja, Białoruś, Niemcy, Austria, Belgia, Holandia, Luksemburg, Francja, Włochy+Sycylia, Hiszpania, Maroko, Sahara Zach., Mauretania, Mali, Burkina Faso, Wybrzeże Kości Słoniowej, Ghana, Togo, Benin, Szwecja, Litwa, Łotwa

Warto tłuc się 50km poza Łódź, skoro na ul.Wólczańskiej 143 masz taniej? (pomijam, że zaoszczędzasz dodatkowo ruble na paliwie) 

Przykład:

MOTOPRYM - HJC IS-17 OSIRIS 899 PLN

MOTORWINGS - HJC IS-17 OSIRIS 854,05 PLN

Łódź vs. Piotrków 1:0

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Kolega jest z Tomaszowa,

Faktycznie nie wziąłem tego pod uwagę, mój błąd  :whip:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Hehe :smile: 50km do Łodzi. 31 do PTB :P  B)Temat można zamknąć :smile:.Chciałem sie upewnić czy warto i te opinie mi wystarczą ...Pojadę to się przekonam jak na prawde tam jest ;) .Dzięki Panowie za pomoc :smile:

Edytowane przez maloletni (wyświetl historię edycji)

To i ode mnie dostaniesz odpowiedź. Jak najbardziej polecam tam zakupy. Sympatyczna obsługa, można pogadać, zawsze jakąś radę (inne spojrzenie na temat) dostaniesz.

Ja też tam robię zakupy i nie narzekam.

Pozdrawiam

Suzuki DL650

Właśnie dzisiaj bylem ale nie mieli na miejscu więc na jutro około 13-14 już będzie kurteczka i kask :smile: hehe .Moje wrażenie? Obsługa fajna.można pogadać i zawsze coś się wybierze.Dostałem dużo rad i Sam sprzedawca polecił mi kilka produktów które sam używa i nie za dużą kwotę :smile:

Edytowane przez maloletni (wyświetl historię edycji)

• 3 miesiące temu...

Również polecam! Kupowałam tam buty, których nie było w ofercie, ale właściciel specjalnie je dla mnie sprowadził i to jeszcze po atrakcyjnej cenie :smile: Część rzeczy można przymierzyć na miejscu.

• 3 tygodnie później...

Witam,

Polecam sklep z odzieżą motocyklową w Pabianicach ul.Zamkowa 59J

tel.604467978

W ofercie mają odzież motocyklową skórzaną i tekstylną - nową i używaną.

Wczoraj zakupiliśmy spodnie skórzane których jest duży wybór.

Na kurtki czekamy do następnej dostawy w marcu.

Namiar podaję gdyż do tej pory nic blisko nie znalazłem a zakupy w sieci

kończyły się zwrotami ze względów złych opisów rozmiarówki.

Jeśli znacie jakiś inny sklep z używkami to proszę o namiary.

Pozdrawiam LWG,

Grześ

Jaką marką handlują?

Panie władzo, ma pan rację, niestety, zdarzyło mi się przekroczyć prędkość. Zdaję sobie sprawę z tego, że było to bardzo nieodpowiedzialne, że naraziłem innych uczestników ruchu na niebezpieczeństwo, ale... Jechałem szybko, gdyż...lubię zapie..lać  :moto: 

:sad2:

Panie władzo, ma pan rację, niestety, zdarzyło mi się przekroczyć prędkość. Zdaję sobie sprawę z tego, że było to bardzo nieodpowiedzialne, że naraziłem innych uczestników ruchu na niebezpieczeństwo, ale... Jechałem szybko, gdyż...lubię zapie..lać  :moto: