rook Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Zauważyłem, że na Aleksandrowskiej pojawił się nowy sklep/salon - stoją tam głównie ścigi z importu. I drugi sklep, pewnie ku niezadowoleniu Korando, na Strykowskiej 21 otwiera się 1 czerwca salon moto-akcesoriów. Konkurencja zatem z roku na rok powiększa się; ciekawe czy z korzyścią dla klientów. nie Aleksandrowskiej tylko "jeszcze" Limanowskiego. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Racja. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackJack Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 (edytowane) ...środku raczej pustawo a sprzedawca nie miał pojęcia o czym mówię jak się o filtr HF112 pytałem ... Poniewarz w/g regulaminu jako właściciel tego sklepu nie mogę nic tu za bardzo pisać by nie zostać posądzonym o reklamę to powiem tylko że może elfeti troszeczkę przesadzasz z tym pustym sklepem i znajomością nazw filtrów (no może nie jesteśmy jak Macro Cash ale jak wstawimy wszystkie motocykle do sklepu to nie ma jak się ruszyć) Strzała... Edytowane 25 Lipca 2013 przez Black (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Sklep i serwis motocyklowy - Łódź Limanowskiego 213 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Po pierwsze pracownik sam mówił, że pusto bo od niedawna "weszliście" w branżę motocyklową, więc nie przesadzałem, takie były fakty wtedy! Po drugie dziwi mnie fakt, że w mojej wypowiedzi filtr za 12 złotych przeważył nad "szrotem" za prawie 10 tyś złotych... co najmniej 3 osoby z forum oglądały ten motocykl dla kolegi który szukał pierwszego poważnego moto i wszyscy mieli to samo zdanie. Reasumując, post był z maja więc zawsze jest nadzieja, że i asortyment jak i podejście do klienta uległo zmianie, oczywiście wieżę, że na lepsze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackJack Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 (edytowane) Szkoda że "szrotem" jeździ po Łodzi od miesiąca klient który jest zadowolony z zakupu bo rozumiem że ta Honda to ten "szrot" i nie mamy filtrów oleju po 12 zł ale ok-podejście do klienta się zmieni Edytowane 26 Lipca 2013 przez Black (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Sklep i serwis motocyklowy - Łódź Limanowskiego 213 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekP Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Witam, mój dobry znajomy będzie robił porządne zamówienie z hurtowni WMMOTOR, dlatego też piszę tutaj, ponieważ ceny z ich oferty będą na prawdę bardzo korzystne. Link do strony z ofertą, ceny na pewno dużo lepsze niż na allegro, dla przykładu: Integralne: Kask enduro LS MX 433 - 240zł Kask LS2 FF 350 - 155 ZŁ FF350.1 - 155 ZŁ FF351.2 - 145ZŁ FF358.1 - 210ZŁ Szczękowe: FF 369.4 - 295 ZŁ FF370.1 - 305ZŁ FF386.1 - 300ZŁ Możliwość wystawienia na allegro, faktura vat, nie ma problemu. Oczywiście to tylko przykład o wszystko proszę pytać na adres E-mail: gornis50@gmail.com To adres do Damiana, on odpowie na każde pytanie o cene. Nie jest to żadna reklama, po prostu chce zrobić dużą paczkę, żeby dla wszystkich było taniej po cenach hurtowym. Pozdrawiam. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seb94 Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 http://allegro.pl/kask-ls2-ff350-1-single-matt-black-matowy-i3548829857.html ja wiem czy taka okazja 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekP Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 W tej cenie są kaski nie tylko w jednolitym kolorze, ale również w szerokiej ofercie wzorów. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maloletni Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Witam .Poszukuję opinii o sklepie motoprym w Piotrkowie Trybunalskim na Czynszowej 2 .Warto tam zajrzeć? Wszystko jest na miejscu? Bo jestem z Tomaszowa i szkoda jeździć dwa razy .Proszę o szybkie odpowiedzi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi66 Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Kolego, wszystko oczywiscie zalezy co chcesz kupić. Info masz na ich stronie. Moje wrażenia z zakupów w Motoprymie bardzo pozytywne Tak pod wzgledem asortymentu jak i obsługi. Zrobiłem trasę z Łodzi i nie żałuję. 0 Cytuj Cel jest niczym. Podróż wszystkim. Czechy, Słowacja, Węgry, Serbia, Chorwacja, Bośnia i Hercegowina, Czarnogóra, Albania, Ukraina, Rumunia, Bułgaria, Turcja, Gruzja, Armenia, Azerbejdżan, Rosja, Białoruś, Niemcy, Austria, Belgia, Holandia, Luksemburg, Francja, Włochy+Sycylia, Hiszpania, Maroko, Sahara Zach., Mauretania, Mali, Burkina Faso, Wybrzeże Kości Słoniowej, Ghana, Togo, Benin, Szwecja, Litwa, Łotwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maloletni Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Dzieki Tomi.Tak w środe zamierzam sie wybrac i dlatego pytam . No nic to pozostaje jechać A interesuje mnie kask HJC IS 17 i kurtka OZONE 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Znajomy zakupił tak ostatnio kombi rebela z butami, oraz zaopatruje się tam nie narzeka. Atrakcyjna sprzedawczyni podobno:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Warto tłuc się 50km poza Łódź, skoro na ul.Wólczańskiej 143 masz taniej? (pomijam, że zaoszczędzasz dodatkowo ruble na paliwie) Przykład: MOTOPRYM - HJC IS-17 OSIRIS 899 PLN MOTORWINGS - HJC IS-17 OSIRIS 854,05 PLN Łódź vs. Piotrków 1:0 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercikoski Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Warto tłuc się 50km poza Łódź Kolega jest z Tomaszowa, więc diabli wiedzą gdzie ma bliżej. 0 Cytuj You'll never ska alone! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Kolega jest z Tomaszowa, Faktycznie nie wziąłem tego pod uwagę, mój błąd 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maloletni Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 (edytowane) Hehe 50km do Łodzi. 31 do PTB B)Temat można zamknąć .Chciałem sie upewnić czy warto i te opinie mi wystarczą ...Pojadę to się przekonam jak na prawde tam jest .Dzięki Panowie za pomoc Edytowane 7 Października 2013 przez maloletni (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafput Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 To i ode mnie dostaniesz odpowiedź. Jak najbardziej polecam tam zakupy. Sympatyczna obsługa, można pogadać, zawsze jakąś radę (inne spojrzenie na temat) dostaniesz. Ja też tam robię zakupy i nie narzekam. Pozdrawiam 0 Cytuj Suzuki DL650 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maloletni Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 (edytowane) Właśnie dzisiaj bylem ale nie mieli na miejscu więc na jutro około 13-14 już będzie kurteczka i kask hehe .Moje wrażenie? Obsługa fajna.można pogadać i zawsze coś się wybierze.Dostałem dużo rad i Sam sprzedawca polecił mi kilka produktów które sam używa i nie za dużą kwotę . Edytowane 9 Października 2013 przez maloletni (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basicz Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Również polecam! Kupowałam tam buty, których nie było w ofercie, ale właściciel specjalnie je dla mnie sprowadził i to jeszcze po atrakcyjnej cenie Część rzeczy można przymierzyć na miejscu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor STG Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Witam, Polecam sklep z odzieżą motocyklową w Pabianicach ul.Zamkowa 59J tel.604467978 W ofercie mają odzież motocyklową skórzaną i tekstylną - nową i używaną. Wczoraj zakupiliśmy spodnie skórzane których jest duży wybór. Na kurtki czekamy do następnej dostawy w marcu. Namiar podaję gdyż do tej pory nic blisko nie znalazłem a zakupy w sieci kończyły się zwrotami ze względów złych opisów rozmiarówki. Jeśli znacie jakiś inny sklep z używkami to proszę o namiary. Pozdrawiam LWG, Grześ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati5679 Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Dobrze wiedzieć Do Pabianic nie mam daleko więc jeżeli będę czegoś potrzebował to się tam wybiorę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quki Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Jaką marką handlują? 0 Cytuj Panie władzo, ma pan rację, niestety, zdarzyło mi się przekroczyć prędkość. Zdaję sobie sprawę z tego, że było to bardzo nieodpowiedzialne, że naraziłem innych uczestników ruchu na niebezpieczeństwo, ale... Jechałem szybko, gdyż...lubię zapie..lać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor STG Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Uzywki z niemiec a nowych nie oglądałem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quki Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 0 Cytuj Panie władzo, ma pan rację, niestety, zdarzyło mi się przekroczyć prędkość. Zdaję sobie sprawę z tego, że było to bardzo nieodpowiedzialne, że naraziłem innych uczestników ruchu na niebezpieczeństwo, ale... Jechałem szybko, gdyż...lubię zapie..lać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Nowe to te http://rypard.pl/pl/strona_glowna 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi