Marr0 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Na daną chwilę, tak. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 10-18 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 10-18 ale nie raz dłużej jak dasz cynka to poczeka na klijenta sobota do 14 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Zauważyłem, że na Aleksandrowskiej pojawił się nowy sklep/salon - stoją tam głównie ścigi z importu. I drugi sklep, pewnie ku niezadowoleniu Korando, na Strykowskiej 21 otwiera się 1 czerwca salon moto-akcesoriów. Konkurencja zatem z roku na rok powiększa się; ciekawe czy z korzyścią dla klientów. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 a gdzie na aleksandrowskiej? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthur Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Zawsze konkurencja jest korzyścią dla klientów 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Hej a gdzie na aleksandrowskiej? Jadąc od Włókniarzy to przed samym wiaduktem na Żabieńcu, przed skrętem w Brukową, po prawej stronie. Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Jadąc od Włókniarzy to przed samym wiaduktem na Żabieńcu, przed skrętem w Brukową, po prawej stronie. tak, wczoraj widziałem tam wystawione motongi, coś się święci 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Trochę złomu mają przed sklepem (był wątek o oględzinach CBF600 co tam stoi) , środku raczej pustawo a sprzedawca nie miał pojęcia o czym mówię jak się o filtr HF112 pytałem Moto-akcesoria za to mają dużo z Luisa i zobaczymy co jeszcze, na razie strona szału nie robi jeżeli chodzi o ceny... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boras Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Wiecie już? MOTO - AKCESORIA W ŁODZI http://www.moto-akcesoria.pl/sklep_motocyklowy_lodz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Jadąc od Włókniarzy to przed samym wiaduktem na Żabieńcu, przed skrętem w Brukową, po prawej stronie. Potwierdzam, jeszcze przed wiaduktem po prawej stronie jadąc od centrum. Myślałem, że to nasi i jakies motospotkanie o którym nie wiem i pomachałem nawet chopakom 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil2 Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Przypadkowo znalazłem ich ogłoszenia na allegro http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=2888189 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Wiecie już? MOTO - AKCESORIA W ŁODZI http://www.moto-akcesoria.pl/sklep_motocyklowy_lodz To chyba jednak nie jest to, bo ani adres się nie zgadza ani nazwa. Mogę się jednak mylić Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 (edytowane) Bart ty dzbanie jeden koło ciebie się otwiera czy nawet już otwarty a ten drugi to własnie moto akcesoria na strykowskiej czyli koło mnei Edytowane 24 Maja 2013 przez rooland (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 jeden koło ciebie się otwiera czy nawet już otwarty a ten drugi to własnie moto akcesoria na strykowskiej czyli koło mnei O ja głupi faktycznie ale ... Bart ty dzbanie Dzbanie? dzbanie? no błagam Cie dzbanie? Co Ty znowu palisz? Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 (edytowane) Sprzedawca jak najbardziej wporządku. Do pogadania i do doradzenia. Ceny nie odbiegają od tych na allegro, choć ze względu z na życzliwość sprzedawcy warto nie raz te pare złoty dać więcej. Mowa tu o korando polecam Edytowane 6 Lipca 2014 przez boroś (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Byłem dziś w sklepie moto-akcesoriów. Sporo Helda, kashi Shoei. Widać że sprzedawcy nowi, trochę nerwowi, bardzo się starają a co wyjdzie dalej- trudno mi powiedzieć. W każdym razie dla mnie plus- nie będę musiał płacić kosztów przesyłki przy zamawianiu filtrów czy innych głupot ze strony. 0 Cytuj https://www.artstation.com/rkurczewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dirdi Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Kupiłem w tym sklepie wydech Dominator, jestem mega zadowolony, świetna cena i fantastyczna obsługa. Dziękuje! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wzbozu Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 popieram całą garscią, miła obsługa i dobre ceny, ale warto zadzwonic i upewnic sie czy jest towar bo magazyn jest raczej niewielki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Polecam kierunki jak ktoś będzie szukał, są niedrogie bo ceny jak na allegro a jakość zadowalająca. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Polecam kierunki jak ktoś będzie szukał, są niedrogie bo ceny jak na allegro a jakość zadowalająca. to ty kupiłeś ostatnie 4 małe w sobotę ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Nie to nie ja ale mam twoje dwie dychy i chyba coś sobie kupię.... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Ostatnio często bywałem w korando.pl Parę drobnych gratów wziąłem Jedna rzecz nie pasowała, nie było problemu z wymianą Pan Paweł bardzo sympatyczny człowiek Na pewno zawitam ponownie po raz kolejny POLECAM zakupy w tym sklepie Polecam kierunki jak ktoś będzie szukał, są niedrogie bo ceny jak na allegro a jakość zadowalająca. To prawda, spory też wybór Fajne są małe kieruneczki, bodajże REVO oraz Barracudy Szkoda, że wcześniej nie wiedziałem bo pewnie bym wziął 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carusek Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 To i ja powiem, że również jestem zadowolony z korando.pl, a kupowałem tam w zeszłym roku buty Probikera - cena minimalnie wyższa niż najtańsza oferta na allegro, ale lokalny biznes trzeba wspierać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 jak szukacie opon to też polecam korando, warto sprawdzić tu w pierwszej kolejności :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi