Skocz do zawartości

Ciekawe Sklepy - Promocje, Wyprzedaże, Okazje

Rekomendowane odpowiedzi

10-18

"Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe,
ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."

10-18 ale nie raz dłużej   :biggrin:  jak dasz cynka to poczeka na klijenta :moto: sobota do 14   :smile:

Nie mam siły, by wstać,

nie mam siły, by iść.
Nie mam siły, by grać,
nie mam siły, by żyć.
Eksploduje mój mózg,
atakuje mnie chłód.
Zasypuje rój gruz,
to rujnuje mnie znów,
ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,

• 1 miesiąc temu...

Zauważyłem, że na Aleksandrowskiej pojawił się nowy sklep/salon - stoją tam głównie ścigi z importu.

I drugi sklep, pewnie ku niezadowoleniu Korando, na Strykowskiej 21 otwiera się 1 czerwca salon moto-akcesoriów.

Konkurencja zatem z roku na rok powiększa się; ciekawe czy z korzyścią dla klientów.

Hej

a gdzie na aleksandrowskiej?

Jadąc od Włókniarzy to przed samym wiaduktem na Żabieńcu, przed skrętem w Brukową, po prawej stronie.

Pozdrawiam

Jadąc od Włókniarzy to przed samym wiaduktem na Żabieńcu, przed skrętem w Brukową, po prawej stronie.

tak, wczoraj widziałem tam wystawione motongi, coś się święci

Trochę złomu mają przed sklepem (był wątek o oględzinach CBF600 co tam stoi) ,  środku raczej pustawo a sprzedawca nie miał pojęcia o czym mówię jak się o filtr HF112 pytałem ;)

Moto-akcesoria za to mają dużo z Luisa i zobaczymy co jeszcze, na razie strona szału nie robi jeżeli chodzi o ceny...

motorcycle.gif

Potwierdzam, jeszcze przed wiaduktem po prawej stronie jadąc od centrum. Myślałem, że to nasi i jakies motospotkanie o którym nie wiem i pomachałem nawet chopakom :biggrin:

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

jeden koło ciebie się otwiera czy nawet już otwarty a ten drugi to własnie moto akcesoria na strykowskiej czyli koło mnei :biggrin:

O ja głupi faktycznie ;)

ale ...

Bart ty dzbanie  :biggrin:

Dzbanie? dzbanie? no błagam Cie dzbanie? Co Ty znowu palisz? ;)

Pozdrawiam

Sprzedawca jak najbardziej wporządku. Do pogadania i do doradzenia. Ceny nie odbiegają od tych na allegro, choć ze względu z na życzliwość sprzedawcy warto nie raz te pare złoty dać więcej.

Mowa tu o korando ;) polecam

Edytowane przez boroś (wyświetl historię edycji)

boroś

ccm250.png LwG!

Byłem dziś w sklepie moto-akcesoriów. Sporo Helda, kashi Shoei.  Widać że sprzedawcy nowi, trochę nerwowi, bardzo się starają a co wyjdzie dalej- trudno mi powiedzieć. W każdym razie dla mnie plus- nie będę musiał płacić kosztów przesyłki przy zamawianiu filtrów czy innych głupot ze strony.

• 3 tygodnie później...

Polecam kierunki jak ktoś będzie szukał, są niedrogie bo ceny jak na allegro a jakość zadowalająca.

to ty kupiłeś ostatnie 4 małe w sobotę ? :smile:

Ostatnio często bywałem w korando.pl ;) Parę drobnych gratów wziąłem :smile: Jedna rzecz nie pasowała, nie było problemu z wymianą :smile: Pan Paweł bardzo sympatyczny człowiek :smile: Na pewno zawitam ponownie :smile: po raz kolejny POLECAM zakupy w tym sklepie :smile: 

Polecam kierunki jak ktoś będzie szukał, są niedrogie bo ceny jak na allegro a jakość zadowalająca.

To prawda, spory też wybór :smile: Fajne są małe kieruneczki, bodajże REVO oraz Barracudy ;) Szkoda, że wcześniej nie wiedziałem bo pewnie bym wziął ;) 

To i ja powiem, że również jestem zadowolony z korando.pl, a kupowałem tam w zeszłym roku buty Probikera - cena minimalnie wyższa niż najtańsza oferta na allegro, ale lokalny biznes trzeba wspierać :smile: