adany_76 Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 dzisiaj odebrałem aku do mojej kawy . jak zwykle miły gadulec . jak najbardziej polecam 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil2 Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Ten facet z korando to naprawde miły gosc. Ceny są w miare przyzwoite, zawsze cos doradzi, polecam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuboniak Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Kupowałem kask, dobrze doradził, jestem zadowolony, polecam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panfillo Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Również polecam. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Ja również podzielam wypowiedzi kolegów na temat sklepu jak i samego sprzedawcy,naprawde wporządku człowiek. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kochu Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Naprawdę świetny sklep. Byłem tam niedawno troszkę się rozejrzeć gdyż moja przygoda z motocyklami dopiero się rozpoczyna i uzyskałem pełno fajnych porad. Na 100% wrócę tam na zakupy :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Ja, jakies dwa tygodnie temu nabyłem rękawice Shima Evo - jestem bardzo zadowolony: cieplutkie i wygodne no i cena atrakcyjna, nie wspomnę o sympatycznej obsłudze. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Kupwalem tam kask mlodemu, dopiero przy trzeciej sztuce przypasowal. Kazda sciagana specjalnie na zamowienie. Bardzo milo i fachowo. Ceny konkurencyjne. Rowniez polecam. 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Polecam, kupione rękawiczki + napęd. Oczywiście do ceny się dogadaliśmy Paweł mega gość ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crucial Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 kupiłem tam akumulator Yuasa do Virago - również polecam, fachowa obsługa + dobra cena 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtasLDZ Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Kupowałem tam akumulator Yuase. Obsługa bardzo miła. Sprzedawca zachwalał że ma najtańszy Motul na mieście ;] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 To znaczy jak tani ? 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Litr 42 zł a za banke to nie wiem. Bylem ostatnio. Wiecie gdzie taniej w Lodzi za litr? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Na Teofilowie jest hurtownia oleji, tam można tanio kupić. Nie mają w ofercie tylko motula. Bodajże ulica Brukowa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtasLDZ Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 (edytowane) Idąc za fb 114zł za banke 4L. Edit: a hurtownia jest na brukowej dokładnie TU Edytowane 26 Stycznia 2013 przez WojtasLDZ (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys94 Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Szczerze polecam sklep. Kupiłem cały zestaw ,,po kupnie" motocykla, olej, filtry ze sporym rabatem, a po kilku dniach wróciłem po kufer, na który również dostałem sporą zniżkę. Sprzedawca bardzo przyjemny, zawsze doradzi i odpowie na wszystkie pytania. POLECAM 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario190 Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 polecam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Można już płacić kartą? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 niet. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Ja dziś wpadłem do sklepu zostawiłem pare stówek, dobra cene zaliczyłem na olej bel-raya oraz valvoline etc .. wróce na pewno po reszte gratów do cbr 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 mają tam akcesorja tuningowe ? 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanany Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 jest to jeden z lepszych sklepów w naszym terenie , zawsze miła obsługa i dobre doradztwo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esquina Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Bardzo dobry sklep. Miła atmosfera, można porozmawiać. Korando zawsze doradzi jak trzeba i w miarę możliwości zamówi części Przy większych zakupach można liczyć na upust. Gdy coś potrzebuje zawsze tam wracam. Polecam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marr0 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Posiada ktoś info o godzinach pracy sklepu? Na stronie nie znalazłem. Pn, Wt podjadę bo potrzebuję świec i pokrowca na bandytę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Taki problem zeby zadzwonic do nich lub zaGGadać ?? 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi