Bulba Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2013 10-18 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
Dann Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2013 10-18 ale nie raz dłużej jak dasz cynka to poczeka na klijenta sobota do 14 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
JAREK-XJR Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2013 Zauważyłem, że na Aleksandrowskiej pojawił się nowy sklep/salon - stoją tam głównie ścigi z importu. I drugi sklep, pewnie ku niezadowoleniu Korando, na Strykowskiej 21 otwiera się 1 czerwca salon moto-akcesoriów. Konkurencja zatem z roku na rok powiększa się; ciekawe czy z korzyścią dla klientów. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska
MaRRcin Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2013 a gdzie na aleksandrowskiej? 0 Cytuj
Arthur Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2013 Zawsze konkurencja jest korzyścią dla klientów 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,,
bart Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2013 Hej a gdzie na aleksandrowskiej? Jadąc od Włókniarzy to przed samym wiaduktem na Żabieńcu, przed skrętem w Brukową, po prawej stronie. Pozdrawiam 0 Cytuj
Piotr Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2013 Jadąc od Włókniarzy to przed samym wiaduktem na Żabieńcu, przed skrętem w Brukową, po prawej stronie. tak, wczoraj widziałem tam wystawione motongi, coś się święci 0 Cytuj
elfeti Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2013 Trochę złomu mają przed sklepem (był wątek o oględzinach CBF600 co tam stoi) , środku raczej pustawo a sprzedawca nie miał pojęcia o czym mówię jak się o filtr HF112 pytałem Moto-akcesoria za to mają dużo z Luisa i zobaczymy co jeszcze, na razie strona szału nie robi jeżeli chodzi o ceny... 0 Cytuj
Boras Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2013 Wiecie już? MOTO - AKCESORIA W ŁODZI http://www.moto-akcesoria.pl/sklep_motocyklowy_lodz 0 Cytuj
Aidekk Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2013 Jadąc od Włókniarzy to przed samym wiaduktem na Żabieńcu, przed skrętem w Brukową, po prawej stronie. Potwierdzam, jeszcze przed wiaduktem po prawej stronie jadąc od centrum. Myślałem, że to nasi i jakies motospotkanie o którym nie wiem i pomachałem nawet chopakom 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
Kamil2 Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2013 Przypadkowo znalazłem ich ogłoszenia na allegro http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=2888189 1 Cytuj
bart Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2013 Wiecie już? MOTO - AKCESORIA W ŁODZI http://www.moto-akcesoria.pl/sklep_motocyklowy_lodz To chyba jednak nie jest to, bo ani adres się nie zgadza ani nazwa. Mogę się jednak mylić Pozdrawiam 0 Cytuj
ErR Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2013 (edytowane) Bart ty dzbanie jeden koło ciebie się otwiera czy nawet już otwarty a ten drugi to własnie moto akcesoria na strykowskiej czyli koło mnei Edytowane 24 Maja 2013 przez rooland (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj
bart Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2013 jeden koło ciebie się otwiera czy nawet już otwarty a ten drugi to własnie moto akcesoria na strykowskiej czyli koło mnei O ja głupi faktycznie ale ... Bart ty dzbanie Dzbanie? dzbanie? no błagam Cie dzbanie? Co Ty znowu palisz? Pozdrawiam 0 Cytuj
boroś Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2013 (edytowane) Sprzedawca jak najbardziej wporządku. Do pogadania i do doradzenia. Ceny nie odbiegają od tych na allegro, choć ze względu z na życzliwość sprzedawcy warto nie raz te pare złoty dać więcej. Mowa tu o korando polecam Edytowane 6 Lipca 2014 przez boroś (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj boroś LwG!
Rado Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2013 Byłem dziś w sklepie moto-akcesoriów. Sporo Helda, kashi Shoei. Widać że sprzedawcy nowi, trochę nerwowi, bardzo się starają a co wyjdzie dalej- trudno mi powiedzieć. W każdym razie dla mnie plus- nie będę musiał płacić kosztów przesyłki przy zamawianiu filtrów czy innych głupot ze strony. 0 Cytuj https://www.artstation.com/rkurczewski
Dirdi Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2013 Kupiłem w tym sklepie wydech Dominator, jestem mega zadowolony, świetna cena i fantastyczna obsługa. Dziękuje! 0 Cytuj
wzbozu Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2013 popieram całą garscią, miła obsługa i dobre ceny, ale warto zadzwonic i upewnic sie czy jest towar bo magazyn jest raczej niewielki 0 Cytuj
Zyygy Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2013 Polecam kierunki jak ktoś będzie szukał, są niedrogie bo ceny jak na allegro a jakość zadowalająca. 0 Cytuj
ErR Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2013 Polecam kierunki jak ktoś będzie szukał, są niedrogie bo ceny jak na allegro a jakość zadowalająca. to ty kupiłeś ostatnie 4 małe w sobotę ? 0 Cytuj
Zyygy Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2013 Nie to nie ja ale mam twoje dwie dychy i chyba coś sobie kupię.... 0 Cytuj
_Michał_ Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2013 Ostatnio często bywałem w korando.pl Parę drobnych gratów wziąłem Jedna rzecz nie pasowała, nie było problemu z wymianą Pan Paweł bardzo sympatyczny człowiek Na pewno zawitam ponownie po raz kolejny POLECAM zakupy w tym sklepie Polecam kierunki jak ktoś będzie szukał, są niedrogie bo ceny jak na allegro a jakość zadowalająca. To prawda, spory też wybór Fajne są małe kieruneczki, bodajże REVO oraz Barracudy Szkoda, że wcześniej nie wiedziałem bo pewnie bym wziął 0 Cytuj
carusek Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2013 To i ja powiem, że również jestem zadowolony z korando.pl, a kupowałem tam w zeszłym roku buty Probikera - cena minimalnie wyższa niż najtańsza oferta na allegro, ale lokalny biznes trzeba wspierać 0 Cytuj
Zyygy Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2013 jak szukacie opon to też polecam korando, warto sprawdzić tu w pierwszej kolejności :-) 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi