Lesiu94 Opublikowano 28 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 pomyśl nad szybą albo "sport" albo "turystyk" bo powiem ci ze pod 230km/h stasznie wieje Szyba jest w planach ... przypomniało mi się:"A co tak ładnie mruczy?" -"To Pit" .. Tłumik też 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Ja właśnie czekam na dojazd mojego Akrapovica 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 28 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Ja właśnie czekam na dojazd mojego Akrapovica A weź ty... To ja zdejmuje:D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 4 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Ponieważ stwierdziłem, że moto jeszcze w tym sezonie u mnie zostanie rozpocząłem przygotowania do sezonu;d Moto dostało nowe manetki, dzisiaj odebrałem kanapę od tapicera:) W drodze jeszcze krótkie, sportowe klamki. Na felgi dojdą jeszcze naklejki z marką. Na weekendzie wezmę się za zmianę oleju i ciężarki, bo stary się odkręcił;d Najprawdopodobniej w przyszłym tygodniu zamówię szybę "sport" i kapcia na przód. Zdjęcia z działań zacznę wrzucać w sobotę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Na żywo wygląda jeszcze lepiej. Gdzie zamawiasz klamki i manetki? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 9 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Podeślę ci linki na pw, wszystko idzie z allegro:) Klamki się opóźniają, na montaż czeka już nowa linka sprzęgła i świeży olej:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucin Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Fajna eF-Trójeczka Sam jakieś 6lat temu miałem podobną tylko w tym czarno/srebrnym malowaniu. Do zobaczenia w sezonie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 12 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 w tym czarno/srebrnym malowaniu O ile się nie mylę to twoje filmy z f-ką nieraz przeleciały przez mojego youtuba;) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucin Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 O proszę, jaki ten świat mały... Fakt mam jeden film z byłą F3, kolejne już z psami porobionymi z F4I / sport 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikołaj Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 (edytowane) Ładna maszyna. Niech się sprawuje:) szambo-eko-betonowe.pl/swietokrzyskie/ Edytowane 2 Czerwca 2016 przez mikołaj (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StefanPL Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Moto śliczne! A jak tam stan ogumienia, bo ze zdjęć przednia wygląda już na trochę zmęczoną 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 21 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Tylna wymieniona, przednia będzie wymieniona niebawem;) już szukam kapcia;) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek77 Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Estetyczny sprzęcik,niech służy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 26 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 W końcu dotarły klamki:d jutro montaż, jak wszystko dobrze pójdzie dodam jakieś foto;) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavo0505 Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 wrzuć foto kanapy jestem ciekaw... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 27 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Jutro wrzucę do galerii, bo musze foty poprzycinać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 28 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 (edytowane) Sprzęt na tą chwilę prezentuje się następująco. klamki, manetki, ciężarki wymienione, kanapa obszyta, linka sprzęgła nowa, świeży olej, zmienione oba kapcie. Dzisiaj domawiam jeszcze szybę i narazie tyle;) Edytowane 28 Lutego 2016 przez Lesiu94 (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robal88 Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Maszyna w pięknym stanie i piękna z natury. Pozazdrościć. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavo0505 Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 (edytowane) Ładna sztuka teraz jak patrze to chyba żle zrobiłem ze swoją sprzedałem bo F3 są specyficznej urody gdzie obszywałeś kanape?? i jakie koszty.. Edytowane 4 Marca 2016 przez slavo0505 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 5 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Na złotnie, koszt to 180 zł- skóra;) jak chcesz mogę podać namiary 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Hanka spoko 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 26 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 No i w dniu dzisiejszym fka pojechała do nowego właściciela;) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tuono1000 Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 No i w dniu dzisiejszym fka pojechała do nowego właściciela;) No to zapraszam po GSXR 750 K9 To o którym mówiłem ... Już stoi gotowe do odebrania 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 No i w dniu dzisiejszym fka pojechała do nowego właściciela;) A taka ładna była 0 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 To co kupię teraz też będzie ładne;d A honda została w Łodzi więc pewnie będzie ją widać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi