JAREK-XJR Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Planuje zrobic zlot XJRowy, tym razem w centrum Polski. Poradzcie prosze gdzie moglbym ulokowac okolo 50-60 osob. Moga byc domki lub pokoje w osrodku. Chcirlibysmy miec do dyspozycji lazienki i wc na domek, pokoj - nie zbiorowe dla wszystkich. Na pewno standard typu Sulejow ODPADA. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 A może http://wawrzkowizna.com.pl/pl/strona-glowna ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Czy Przysucha to jeszcze okolice lodzi ? 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Sielpia - znany i lubiany ośrodek nad jeziorkiem, jest zaplecze gastro i jest się gdzie pobawić. Ci, który byli w zeszłym roku wiedzą Stara Wieś/Podzamcze (k. Wielunia) - bardzo ładne domki, las, ognisko, basen i ogółem wszystko czego potrzeba motocyklistom. Jest rzeka ale i duży basen, możliwość wypożyczenia rowerów lub kajaków + spływ. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 2 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 W Sielpii to który? Znalazłem OW KASIA i zapowiada się nieźle. Do wszystkich napiszę i zapytam. Dziękuję za wskazówki. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 W Sielpii to który? Znalazłem OW KASIA i zapowiada się nieźle. Tam jest na prawdę dużo ośrodków, dlatego nie chciałem promować jakiegoś konkretnego. Ja dzwoniłem na nr: 413720279 - nie pamiętam czy tutaj mieli domki czy tylko hotel ale uprzejma pani podawała gdzie dzwonić. Spacerowa 12 , 26-200 Sielpia Końskie 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 To ja również coś powiem o Wawrzkowiźnie. Ośrodek nad rzeczką, jest wyznaczone kąpielisko i plaża. Jest wiele domków (każdy z łazienką i aneksem kuchennym) wśród drzewek, również hotel. Z rozrywek to rowerki wodne, park linowy, dla mniejszych są gokarty na pedały. Możliwość zorganizowania imprezy z cateringiem i djem, ogniska, grille itp. No i to wszystko niedaleko największej na świecie elektrowni spalającej węgiel brunatny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor STG Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Sielpia jest super . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Wiem, że w Wiśniowej Górze już kilka razy organizowane były zloty różnego typu http://www.wisniowa-urlop.pl/ Na terenie ośrodka są m.in. domki, basen itp. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 31 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 (edytowane) Zdecydowaliśmy się na Sielpie - OW Kasia. Kontakt z właścicielem dobry, ceny też, resztę się zobaczy. Dziękuję za sugestie i podpowiedzi. Edytowane 31 Stycznia 2015 przez JAREK-XJR (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor STG Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 (edytowane) my też w czerwcu 4-7 jesteśmy w Sielpii Edytowane 14 Lutego 2015 przez Gregor STG (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanio Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Kolego jeżeli osrodek w siepli to tylko osrodek PRÓCHNIK maja wszystko na tle innych osrodkow nowe domki z mega wypasem i sanitariami ogromne palenisko na ognisko integracyjne i ugodowa wlascielka jezeli tam bedziesz robic zlot to z checia podjade nawet na jedno popoludnie POLECAM 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi