Suchy-wolk Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2014 Poszukuję speca, który ogarnie mi w chałupie dobrze instalację TV. Cyklicznie wzywam majstrów z ogłoszeń i cały czas ktoś odpierdala fuszerę, a chciałbym raz na zawsze DVB-T ogarnąć. Sam jestem chłop "techniczny", więc nie poszukuję amatorów tylko ludzi, którzy siedzą w tym temacie bo to nie kwestia ustawień telewizora. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
jaquzie Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2014 ja mogę wpaść.. na piwo bo podłączenie u mnie kończy się na pociągnięciu kabla od talerza do TV/dekodera i konfiguracji TV 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
fabis Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2014 Poszukuję speca, który ogarnie mi w chałupie dobrze instalację TV. Cyklicznie wzywam majstrów z ogłoszeń i cały czas ktoś odpierdala fuszerę, a chciałbym raz na zawsze DVB-T ogarnąć. Sam jestem chłop "techniczny", więc nie poszukuję amatorów tylko ludzi, którzy siedzą w tym temacie bo to nie kwestia ustawień telewizora. Jeżeli potrzebujesz dobrej wiedzy technicznej to pomogą Tobie w hurtowni DIPOL przy ul Brzeźnej 3 w Łodzi. 0 Cytuj
PIT Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2014 A jaki masz problem, może wystarczy coś podpowiedzieć ? 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 12 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2014 Trzeba po prostu przyjść zobaczyć, prawdopodobnie wejść na dach i przestawić odpowiednio antenę i sprawdzić, w którym miejscu na kablach gubi się sygnał na centralce, która rozprowadza sygnał na 5 pomieszczeń. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
mdfimage Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2014 Mam kogoś takiego ale to osoba prywatna, robił mi całą instalacje satelitarną w domu i mam ją już 10 lat jak znajde nr to Ci wyśle 0 Cytuj
quki Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2015 Mam kogoś takiego ale to osoba prywatna, robił mi całą instalacje satelitarną w domu i mam ją już 10 lat jak znajde nr to Ci wyśle odgrzeje kotleta - jak nasz namiar na tę osobę to plis na priva - mam problem z NC+ 0 Cytuj Panie władzo, ma pan rację, niestety, zdarzyło mi się przekroczyć prędkość. Zdaję sobie sprawę z tego, że było to bardzo nieodpowiedzialne, że naraziłem innych uczestników ruchu na niebezpieczeństwo, ale... Jechałem szybko, gdyż...lubię zapie..lać
Rekomendowane odpowiedzi