Massi Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Planuję zakupić taką świece jako gwiazdkowy prezent tylko kurna są 3 rozmiary gwintów 10 - 12 - 14 Aktualnie prezentobiorca posiada motocykl z gwintem 12 a jak wiadomo motocykl się zmienia co jakiś czas więc i rozmiar też ulega zmianie i tu powstaje problem ponieważ adaptery gwintu są tylko i wyłącznie z rozmiaru 14 na 12 i 10 jeśli kupie taką na 14 (klucz 21) + adaptery to teoretycznie problem rozwiązany tylko czy taka świeca zmieści się razem z adapterem i kluczem 21 do sprzęta z gwintem 10 (klucz 16)?? 1. może ktoś wie 2. może ktoś sprawdzi w swoim sprzęcie czy zmieści się nasadka 21 ja u siebie nie mam jak sprawdzić bo moto odstawione na zimę i jest zastawione więc nie mam jak ściągnąć owiewek i chłodnicy żeby tą sprawę zbadać. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 W v-ce hondy 21 na bank się nie zmieści. Adaptery z 10 na większe rozmiary można spokojnie zrobić. Dla kumatego tokarza to nie problem. Ale co właściwie chciałem napisać. Sprzedając motóra, można z nim sprzedać taką świecę diagnostyczną, podnosząc kwotę o cenę świecy. Po kupnie nowego kupuje się świecę pasującą do moto i po problemie dopasowania 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massi Opublikowano 30 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 no niby można podnieść cenę motóra ale jak wiadomo ludzi przeważnie są lewi co do wszelkich napraw i wolą dać co sezon do warsztatu zapłacić 2x tyle co kosztuje taka świeca. W v-ce hondy 21 na bank się nie zmieści czyli to na bank nie będę jedyny przypadek gdzie taka świeca nie wejdzie, więc będę musiał coś pomyśleć właśnie z tokarzem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 (edytowane) Pomeliłem się co do v-twina mojego . Bo w gniazdo pod bakiem nie wejdzie, ale w drugie boczne spokojnie wchodzi:) Edytowane 30 Listopada 2014 przez Dawid Xrv (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeżol Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Nie chcę otwierać nowego tematu więc napiszę tutaj: czy ktoś w Łodzi ma tę świecę z gwintem 10 i za jakąś opłata (do dogadania ) będzie można jej użyć na swoim moto? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi