Grinch Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Ja już pierwszy przejazd zrobiłem, nie jest najgorzej jeśli chodzi o nawierzchnię ale jest na + więc nie ma niespodzianek na asfalcie, bywało gorzej No trochę jak manetka ruszam to d*pa ucieka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Ja przyjadę Manem ale będę czekał na was na Orlenie za wami przy Szczecińskiej Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. watergate1910 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 http://www.dzienniklodzki.pl/artykul/3674906,mikolaje-na-motocyklach-2014-lodzcy-motocyklisci-zawiezli-prezenty-do-domow-dziecka-zdjeciafilm,id,t.html Dziennik Łódzki o dzisiejszej akcji 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Właśnie ekipa jechała Limanką od ronda... robicie wrażenie Aż żal, że nie mogę dołączyć... kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 chicken !!! smażony w połowie (bo 50% byłem)! W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boras Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 W tym roku zabrakło mnie z wami. Kurde jaki żal... Niestety wszystkie siły sprzysięgły się przeciwko mnie Czekam na zdjęcia. Choć tyle radochy co sobie pooglądam. Mam nadzieję że dzieciaki szczęśliwe pozdr. LWG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Suchy-wolk Opublikowano 7 Grudnia 2014 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Był ogień! Jesteście wielcy Teraz czas na selekcję zdjęć i filmów, a następną akcję już małymi krokami będziemy ulepszać 9 Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Dzięki wszystkim za wspólny przejazd a Uśmiech dzieci, bezcenne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. salat Opublikowano 7 Grudnia 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Ogień to mało powiedziane !!!!! Dzieciaki są bardzo zadowolone, doszły mnie słuchy że w dd8 po naszym wyjściu nie mogli nad dziećmi zapanować tak były nakręcone i szczęśliwe. Dziękuję wszystkim za przybycie i udział w akcji, szczególnie dziękuję tym którzy pomagali nam w przygotowaniach, zbiórkach, zakupach. Dzięki wam z roku na rok akcja wygląda coraz lepiej. 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdunek22 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Teraz czas na selekcję zdjęć i filmów Mam 4GB materiału jeszcze nie przeglądałem ale na pewno coś z tego skleicie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyzu43 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Ja też nagrywałem, jak wróce do domu to dam znać ile sie nagrało bo kamera odmówiła posłuszeństwa( taka złośliwość rzeczy martwych). ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemiczna Malina Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 ode mnie krótko - parę razy się wzruszyłam a banana na reniferowym ryjochu mam do tej pory 4 Too fast to live, too young to die !!! Moje motofotografie - http://motocykle-lodz.pl/topic/6133-mototematycznie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 (edytowane) Kama Ty masz banana na twarzy to dzieciaki chyba mają podwójnego było ogrom motocykli uważam akcję Moto Mikołaja za udaną . Pogratulować organizator Edytowane 7 Grudnia 2014 przez chylon (wyświetl historię edycji) 1 Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. salat Opublikowano 7 Grudnia 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 No i do tego wszystkiego wujek Chylon na wielkich czerwonych saniach 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boromir Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Powiem szczerzę zarąbiście wyglądaliście - minęliśmy się na Limanowskiego - włókniarzy - pozdrowienia od Karetki <T> WAM a czy moja oczka widziały i komara i szarego Routerka w kawalkadzie? W każdym razie obrodziło w tym roku Mikołajami i niech ktoś powie że sezon motocyklowy jest krótki Pozdro. 1 Moja pasja i mój cel , jeżdżę chinolkiem bo tak chcę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Co do komarka to nie jestem pewien ale był Simsonek w pięknym stanie, Benzerki były co najmniej 2, a dodatkową perełką była Jawa 350 z koszem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trybik Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Dziękuje wszystkim za świetnie spędzony dzień i za ten uśmiech na twarzach tych dzieci które to było widać dostały dziś skrzydeł takie były szczęśliwe. LWG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Kadet był była mz. Komara nie widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boromir Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 a to soooorrrrki to pewnie przez te czerwone ubranka -- W każdym razie fajnie wyglądaliście - były Benzarki to jest szansa że w proku dam radę nadążyć Moja pasja i mój cel , jeżdżę chinolkiem bo tak chcę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sobek Opublikowano 7 Grudnia 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Dzieki wielkie bylo super!!! O czym swiadczy moja opona, blotnik i tablica;) 9 Serwis sprzętu ogrodowego i leśnego. Wypożyczalnia sprzętu ogrodowego Łódź, Traktorowa 79, 516-91-81-81. www.Naprawa-Kosiarek.pl Naprawiam m.in. - kosy, pilarki, kosiarki, aeratory, odśnieżarki, wertykulatory, glebogryzarki, traktorki ogrodowe, przecinarki do betonu, agregaty prądotwórcze, itp... !!! Dla ludzi z forum zniżki !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spons78 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Świetna impreza! Gratuluję! Dzieciaki z pewnością były zadowolone. Za rok postaram się być obecnym Mój kanał na YouTube https://youtube.com/tkacprzak Bezpieczne miejsca postojowe dla motocykli. FanPage - https://www.facebook.com/postojmotocyklelodz/ Buspasy dla motocyklistów! FanPage - https://www.facebook.com/pages/Buspasy-dla-motocyklistow-Lodz/379016688918647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Dzieki! Było świetnie! Nie był bym sobą gdybym czegoś nie odwalił, ale na szczęście w drobnym ślizgu nic nie ucierpiało. Dzięki za pomoc z CeBulką. Nie pamiętam kto podbiegł, ale akcja z podnoszeniem była tak szybka że nim zczailem co właściwie się stało już jechałem dalej Teraz powoli zbieram się do wstępnej selekcji i obrabiania zdjęć. Dzięki jeszcze raz za rewelacyjną akcję! PS. Sobek, jak bardzo Ci jej brakuje, to z garstkę kawałków Twojej opony z upalania na Placu wydłubałem z wlotów powietrza w kasku po powrocie do domu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szerszung Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Jak wyjechałem z domu i zaczął padać deszcz przeszło mi przez głowę żeby zawrócić...cieszę sie,że tego nie zrobiłem i dotarłem na miejsce jak cała reszta! Good job Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdunek22 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 https://www.facebook.com/krzysztof.zdunczyk.9/media_set?set=a.745137262230338.1073741825.100002022121406&type=3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biegal Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Dzięki wielkie za wczoraj! Świetnie spędzona niedziela i radochę miałem nie mniejszą niż dzieciaki Wielkie podziękowania dla Organizatorów i chylę czoła! Nie mniejsze również dla przybyłej załogi! Frekwencja była zacna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi