Skocz do zawartości

Mikołaje Na Motocyklach 2014

Suchy-wolk

Rekomendowane odpowiedzi

Ja już pierwszy przejazd zrobiłem, nie jest najgorzej jeśli chodzi o nawierzchnię ;) ale jest na + więc nie ma niespodzianek na asfalcie, bywało gorzej :P

No trochę jak manetka ruszam to d*pa ucieka :smile:

chicken !!!

smażony w połowie (bo 50% byłem)! :smile:

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

W tym roku zabrakło mnie z wami. Kurde jaki żal... Niestety wszystkie siły sprzysięgły się przeciwko mnie :sad2: Czekam na zdjęcia. Choć tyle radochy co sobie pooglądam. Mam nadzieję że dzieciaki szczęśliwe :smile: pozdr. LWG

Teraz czas na selekcję zdjęć i filmów
Mam 4GB materiału jeszcze nie przeglądałem ale na pewno coś z tego skleicie ;)

Ja też nagrywałem, jak wróce do domu to dam znać ile sie nagrało bo kamera odmówiła posłuszeństwa( taka złośliwość rzeczy martwych). ;(

Chemiczna Malina

ode mnie krótko - parę razy się wzruszyłam a banana na reniferowym ryjochu mam do tej pory

Too fast to live, too young to die !!!

Moje motofotografie -

http://motocykle-lodz.pl/topic/6133-mototematycznie/

Kama Ty masz banana na twarzy to dzieciaki chyba mają podwójnego było ogrom motocykli uważam akcję Moto Mikołaja za udaną . Pogratulować organizator

Edytowane przez chylon (wyświetl historię edycji)

Powiem szczerzę zarąbiście wyglądaliście - minęliśmy się na Limanowskiego - włókniarzy - pozdrowienia od Karetki <T> WAM

a czy moja oczka widziały i komara i   szarego Routerka w kawalkadzie?

W każdym razie obrodziło w tym roku Mikołajami i niech ktoś powie że sezon motocyklowy jest krótki

Pozdro.

Moja pasja i mój cel , jeżdżę chinolkiem bo tak chcę

Co do komarka to nie jestem pewien ale był Simsonek w pięknym stanie, Benzerki były co najmniej 2, a dodatkową perełką była Jawa 350 z koszem

Dziękuje wszystkim  za świetnie spędzony dzień i za ten uśmiech na twarzach tych dzieci które to było widać dostały dziś  skrzydeł  takie były szczęśliwe. :biggrin: LWG

a to soooorrrrki to pewnie przez te czerwone ubranka -- 

W każdym razie fajnie wyglądaliście - były Benzarki to jest szansa że w proku dam radę nadążyć:smile:

Moja pasja i mój cel , jeżdżę chinolkiem bo tak chcę

Świetna impreza! Gratuluję! Dzieciaki z pewnością były zadowolone. Za rok postaram się być obecnym :smile:

Mój kanał na YouTube https://youtube.com/tkacprzak

Bezpieczne miejsca postojowe dla motocykli. FanPage - https://www.facebook.com/postojmotocyklelodz/

Buspasy dla motocyklistów! FanPage - https://www.facebook.com/pages/Buspasy-dla-motocyklistow-Lodz/379016688918647

Dzieki! Było świetnie! :smile:

Nie był bym sobą gdybym czegoś nie odwalił, ale na szczęście w drobnym ślizgu nic nie ucierpiało. Dzięki za pomoc z CeBulką. Nie pamiętam kto podbiegł, ale akcja z podnoszeniem była tak szybka że nim zczailem co właściwie się stało już jechałem dalej ;)

Teraz powoli zbieram się do wstępnej selekcji i obrabiania zdjęć.

Dzięki jeszcze raz za rewelacyjną akcję!

PS. Sobek, jak bardzo Ci jej brakuje, to z garstkę kawałków Twojej opony z upalania na Placu wydłubałem z wlotów powietrza w kasku po powrocie do domu ;)

Jak wyjechałem z domu i zaczął padać deszcz przeszło mi przez głowę żeby zawrócić...cieszę sie,że tego nie zrobiłem i dotarłem na miejsce jak cała reszta! Good job :moto:

Dzięki wielkie za wczoraj!

Świetnie spędzona niedziela i radochę miałem nie mniejszą niż dzieciaki :smile:

Wielkie podziękowania dla Organizatorów i chylę czoła!

Nie mniejsze również dla przybyłej załogi! Frekwencja była zacna :smile:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...