malyanio Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 właśnie gdzie i za ile można nabyć nawet badziew ? Carrefour 15 - 40 zyla badziew zawsze można było kupić w Castoramie no chyba że wolisz taki ale to raczej na inną okazję Dobre... kupię i zrobię dla "starej" prezent - zamiast na pasterkę - będzie lans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rebel Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Tylko Chylon...innego nie widzę 1 Live slow!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bocianlask Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Macie może sprawdzoną miejscówkę gdzie mógłbym dostać strój za 20-40zł ale dość spory... 193cm wzrostu i około 100kg wagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Te stroje z castoramy tudzież Carrefoura są tak bardzo unisajzowe że spokojnie wejdziesz ja mam 186 wzrostu i nie dużo mniej wagi i spokojnie pasowało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Chcesz żeby dzieci spać nie mogły 1 Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bocianlask Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Te stroje z castoramy tudzież Carrefoura są tak bardzo unisajzowe że spokojnie wejdziesz ja mam 186 wzrostu i nie dużo mniej wagi i spokojnie pasowało Dzięki za info... dzisiaj przymierzałem jeden u siebie (czyt. w Łasku) i niestety na zwykłą kurtkę go nie wcisnąłem a co dopiero na motocyklową.... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 dla "starej" prezent - zamiast na pasterkę - będzie lans A to taki mikołaj w stringach?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 właśnie gdzie i za ile można nabyć nawet badziew ? Auchan (dawny Real), pasaż Łódzki - cena 10 zł. 2 Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziotal24 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Ja kupiłem w selgrosie na pabianickiej za 19 zł nie najwyższej jakości ale pięcio częściowy ( broda, spodnie, płaszcz, czapka, pasek ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdunek22 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Ja mam z zeszłego roku tylko muszę krocze zaszyć bo poszło na szwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1989 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Wiem, że czas minął dokonywania wpłat, ale czy jest jeszcze możliwość jakaś wpłacenia pieniędzy na prezenty? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Jasne możesz poprostu zgodnie z instrukcją w pierwszym poście wpłacić pieniądze na konto, to że zdecydowana większość prezentów jest już kupiona to jedno, a to że my działamy cały rok to inna sprawa, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Wiem, że czas minął dokonywania wpłat, ale czy jest jeszcze możliwość jakaś wpłacenia pieniędzy na prezenty? Tak jak Salat już napisał większość prezentów kupiona, ale Moto-mikołaje to nie jedyna akcja prowadzona dla Domu Dziecka nr II. Jeśli nie na Mikołaja to Twoja wpłata na pewno zostanie wykorzystana na inną imprezę... a pieniądze, nie ukrywamy, są potrzebne. W tym roku był organizowany dzień dziecka, powitanie wiosny, ze 2 grille, piknik z Jeepami i militariami i parę innych (których na ten moment nie pamiętam) akcji. Niestety jest tak jak stwierdził dyrektor DD2: "oprócz Mikołaja to w ciągu roku nikt poza wami nie zajrzy". Staramy się więc w ramach możliwości umilić i urozmaicić dzieciakom codzienność. Tak więc Twoja wpłata będzie mile widziana 1 Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1989 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Dobrze dziękuje za informacje, tak więc robię przelew:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Chyba będzie trzeba założyć płozy na niedziele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad - Michał Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Opady 0.1mm/12h nie przerażają ale zobaczymy co z tego wyjdzie.. Jakby było tak jak dziś to byłoby pięknie "Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce, dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 dziś to nawet kask nie przymarzł nie to co w poniedziałek 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemiczna Malina Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 No dobra, czy ktoś kto jedzie puszką, jechałby z okolic Polesia i mógłby mnie zgarnąć? Too fast to live, too young to die !!! Moje motofotografie - http://motocykle-lodz.pl/topic/6133-mototematycznie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziotal24 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Pogoda Dementuję wieści o deszczu, śniegu itd zapowiada się ładna pogoda i nawet niezbyt zimno Ale zawsze może się coś zmienić 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. salat Opublikowano 5 Grudnia 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Wczoraj zdecydowana większość prezentów została zapakowana, powiem wam że jest tego sporo. Ostatnie zakupy robimy dzisiaj i jutro i w niedzielę wielki finał całorocznej akcji patronatu nad dziećmi z domu dziecka. Co prawda już o tym pisałem ale nie nachalnie przypomnę jeszcze raz że to czy przejedziemy motocyklami czy samochodami jest mniej ważne od samej obecności, dzieciaki zawsze mają tym większą frajdę im więcej cioć i wujków przyjedzie tak że wszystkich i każdego z osobna gorąco zapraszam 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Nie wiem czy na moto ale będę Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Chylon jak nie moto to może siodłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Nabazgrzemy ci coca cola na cysternie 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovteq Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Dostałem torbę pluszowych misiaków w celu przekazania dzieciakom. Dostarczyc wam to jakos dzisiaj lub jutro, czy wystarczy jak je zabiorę w niedzielę ze sobą i rozdamy tak spontanicznie? Honda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 jeżeli dostarczysz dzisiaj lub jutro rano do Suchego to dopakujemy do prezentów, a dużo jest tych pluszaków ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi