Skocz do zawartości

Mikołaje Na Motocyklach 2014

Suchy-wolk

Rekomendowane odpowiedzi

właśnie gdzie i za ile można nabyć nawet badziew ?

Carrefour 15 - 40 zyla

badziew zawsze można było kupić w Castoramie no chyba że wolisz taki ale to raczej na inną okazję :smile:

Dobre... kupię i zrobię dla "starej" prezent - zamiast na pasterkę - będzie lans  :decayed:

Macie może sprawdzoną miejscówkę gdzie mógłbym dostać strój za 20-40zł ale dość spory... 193cm wzrostu i około 100kg wagi :P

Te stroje z castoramy tudzież Carrefoura są tak bardzo unisajzowe że spokojnie wejdziesz ja mam 186 wzrostu i nie dużo mniej wagi i spokojnie pasowało

Te stroje z castoramy tudzież Carrefoura są tak bardzo unisajzowe że spokojnie wejdziesz ja mam 186 wzrostu i nie dużo mniej wagi i spokojnie pasowało

Dzięki za info... dzisiaj przymierzałem jeden u siebie (czyt.  w Łasku) i niestety na zwykłą kurtkę go nie wcisnąłem a co dopiero na motocyklową....

właśnie gdzie i za ile można nabyć nawet badziew ?

Auchan (dawny Real), pasaż Łódzki - cena 10 zł.

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Ja kupiłem w selgrosie na pabianickiej za 19 zł nie najwyższej jakości ale pięcio częściowy ( broda, spodnie, płaszcz, czapka, pasek )

Wiem, że czas minął dokonywania wpłat, ale czy  jest jeszcze możliwość jakaś wpłacenia pieniędzy na prezenty?

Jasne możesz poprostu zgodnie z instrukcją w pierwszym poście wpłacić pieniądze na konto, to że zdecydowana większość prezentów jest już kupiona to jedno, a to że my działamy cały rok to inna sprawa,

Wiem, że czas minął dokonywania wpłat, ale czy  jest jeszcze możliwość jakaś wpłacenia pieniędzy na prezenty?

Tak jak Salat już napisał większość prezentów kupiona, ale Moto-mikołaje to nie jedyna akcja prowadzona dla Domu Dziecka nr II. Jeśli nie na Mikołaja to Twoja wpłata na pewno zostanie wykorzystana na inną imprezę... a pieniądze, nie ukrywamy, są potrzebne. W tym roku był organizowany dzień dziecka, powitanie wiosny, ze 2 grille, piknik z Jeepami i militariami i parę innych (których na ten moment nie pamiętam) akcji. Niestety jest tak jak stwierdził dyrektor DD2: "oprócz Mikołaja to w ciągu roku nikt poza wami nie zajrzy". Staramy się więc w ramach możliwości umilić i urozmaicić dzieciakom codzienność.

Tak więc Twoja wpłata będzie mile widziana :smile:

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Konrad - Michał

Opady 0.1mm/12h nie przerażają ale zobaczymy co z tego wyjdzie.. Jakby było tak jak dziś to byłoby pięknie :biggrin:

"Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce, dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..."

dziś to nawet kask nie przymarzł nie to co w poniedziałek

Pogoda

Dementuję wieści o deszczu, śniegu itd zapowiada się ładna pogoda i nawet niezbyt zimno

post-2219-0-21728800-1417758651_thumb.jp

Ale zawsze może się coś zmienić :smile:

post-2219-0-21728800-1417758651_thumb.jpg

Dostałem torbę pluszowych misiaków w celu przekazania dzieciakom. Dostarczyc wam to jakos dzisiaj lub jutro, czy wystarczy jak je zabiorę w niedzielę ze sobą i rozdamy tak spontanicznie?

Honda

jeżeli dostarczysz dzisiaj lub jutro rano do Suchego to dopakujemy do prezentów, a dużo jest tych pluszaków ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...