Skocz do zawartości

Mikołaje Na Motocyklach 2014

Suchy-wolk

Rekomendowane odpowiedzi

Ja w zeszłym roku nieśmiało wkroczyłam w temat Moto Mikołajowy, w tym roku mało się odzywam, ale to dlatego, że działam i nie bardzo mam czas na rozpisywanie się. Ode mnie i Greg kasa oczywiście pójdzie, wszystko też skrzętnie opisuję na www.wojewodanoise.pl i widzę że muszę uaktualnić informacje dotyczące dnia, przejazdu itp. Dodatkowo pokuszę się o informację, że w tę sobotę na imprezie w Bagdad Cafe, która organizowana jest przez Grega i jego kolektyw Mind The Gap, również stanie pucha a także kasa z biletów wstępu po odliczeniu kosztów, które ponieść musimy zostanie przeznaczona na dzieciaki. Forumowe Andrzejki również odbędą się w tym miejscu i tego dnia i wszyscy z kartami FŁM wchodzą za free więc zapraszamy gorąco. Link i informacje dot. imprezy znajdziecie zarówno na fb jak i tutaj w temacie spotkaniowym. Nie chcę obiecywać wykonania gadżetów dla dzieciaków w tym roku bo mam mnóstwo zamówień i nie wiem czy się wyrobię, ale jak bozia da to coś wykonam.

Too fast to live, too young to die !!!

Moje motofotografie -

http://motocykle-lodz.pl/topic/6133-mototematycznie/

Będzie dobrze salat i już nie mów że taki stary jesteś :P Człowiek ma tyle na ile się czuje pamiętaj :biggrin: Mi udało się załatwić wolną niedzielę więc na 100 % BĘDĘ :biggrin:

flm_1417261530__statystykimm_wplaty-na-k

Znamy już wynik tegorocznych wpłat na konto bankowe

Łączna suma: 3042,14 PLN
------
Przestawiona kwota minimalnie jeszcze wzrośnie zapewne po weekendzie. Dziękujemy w imieniu dzieci za hojność!

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

No to jeszcze mamy minimum 200 zł do pobicia wyniku klientów Ptak Outlet :smile:

Zdunek22 niestety peselu nie oszukam ale nie ważne lata tylko przebieg ;)

Najnowsze wieści pogodowe :

Temperatura od -4 do 0

Wiatr - ok 18km/h

Chmury - delikatne ;)

Opady - oczywiście brak 

A więc ciepłe kalesonki, worek na plecy i w drogę ;) 

Spokojnie kasa jest cały cas otwarta, co prawda spora częś zakupów w weekend została zrobiona ale jeszcze nie wszystko.

To raz, a dwa to jeśli coś nam zostanie to będziemy mogli w przyszłym roku zorganizować dzieciom jakąś fajną wycieczkę.

Tak przy okazji czy mamy na forum jaką konsultantkę Avonu bo mamy zamówienie na przedmiot z oferty tej konkretnej firmy, chodzi o łańcuszek z literką "A"

Edytowane przez salat (wyświetl historię edycji)

Może jakiś MotoMikołaj byłby chętny, zostać tym 'głównym' dowodzącym w rozdawaniu prezentów 7 grudnia 2014? Wymagany pełny ubiór i wiek 40+, co by bardziej realistycznie wyglądał  :hihi:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Obawiam się, że każdy będzie mógł być Mikołajem bo jak tylko dojedziemy będziemy wyglądać tak :biggrin:
frozen-motorcyclist.jpg

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Byłem i rok temu, i 2 lata temu to wiem jak było. Rok temu chyba lajcik bo -2 ale dwa lata temu chyba z -6, śnieg i lód...

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Tak przy okazji czy mamy na forum jaką konsultantkę Avonu bo mamy zamówienie na przedmiot z oferty tej konkretnej firmy, chodzi o łańcuszek z literką "A"

Jak do jutra nie znajdziesz to zadzwoń może coś wymyślę.

Kupiłem strój mikołaja. "BADZIEWIE - WIELKIE" ... ale zawsze to jak namiastka Mikołaja. Jak czas dopisze powinienem dotrzeć na zbiórkę

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...