zino Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Ja jutro się wybieram...jeżeli śnieg nie spadnie,to z Yadźką :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 pytanie co podziwiałeś jak żona nie patrzyła, bo chyba nie motocykle A jakie to roczniki i jak mają na imię? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 22 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Stoisko najlepsze z możliwych, fajnie było zobaczyć "forumowe" twarze, więc liczymy jutro na powtórkę i więcej odwiedzających Zdjęcia znajdziecie tutaj. 1 Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Ja jutro się wybieram...jeżeli śnieg nie spadnie,to z Yadźką :-) daj znać o której, może ktoś się dołączy na spacer wesprzeć akcję Motomikołaje w Ptak Outlet (i zrobić sobie foto na moto, tudzież bardziej z koleżanką) A jakie to roczniki i jak mają na imię? podjedź i zapytaj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zino Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 O 11.00 ruszamy z P-c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanio Opublikowano 23 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Jak tylko nie bedzie sniegu to przyjade z plecaczkiem wezniemy jakies zabawki dla dzieciakow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobC Opublikowano 23 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Jeszcze taka sprawa w dd8 pytali nas czy prócz paczek z prezentami dla dzieciaków dało by się załatwić zestaw do dartów (rzutek) i tu pytanie do was może ktoś ma taki zestaw w możliwie dobrym stanie i byłby gotów się z nim rozstać Mam coś takiego i chętnie przekażę dla dzieci. Sprawne i nawet nie za dużo użytkowane. Jeżeli się nada dajcie znać. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 23 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Super oczwiście że się nada dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdunek22 Opublikowano 23 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Cholerka zostały mi dwa tygodnie to załatwienia sobie wolnej niedzieli.... obym zdążył, a kiedy zdajemy puszki 30 czy 1 grudnia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 24 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 obym zdążył, a kiedy zdajemy puszki 30 czy 1 grudnia ? Do końca listopada. Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Jeżeli będziecie chcieli kupić jakieś zabawki to zapraszam, moja żona pracuje w hurtowni zabawek- na pewno załatwi dobry rabat 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fabis Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Siemanko Co do zabawek też mogę załatwić spory rabat na zabawki w hurtowi zabawek Dromader mieszczącej się przy ul Pojezierskiej Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boras Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 (edytowane) Jesteście Wszyscy Pozytywnie Niesamowici Edytowane 25 Listopada 2014 przez Thebestof78 (wyświetl historię edycji) 2 Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Suchy-wolk Opublikowano 25 Listopada 2014 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Zbiórka w Ptak Outlet zakończona sukcesem, zebraliśmy 3225,68 złWszystkim darczyńcom bardzo dziękujemy za wsparcie! 7 Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. salat Opublikowano 25 Listopada 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 no to powiem że będzie trochę wstyd jak się okaże że więcej dali przypadkowo napotkani ludzie centrum handlowym niż Motocykliści którzy pod akcją się podpisują, a jak na razie mamy sporo do nadrobienia. Natomiast wielkie dzięki dla wszystkich którzy pomogli nam w ten weekend, dzięki waszemu zaangażowaniu i entuzjazmowi wynik jest tak imponujacy 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 super, że akcja w Ptaku przyniosła takie rezultaty, więcej uśmiechu u dzieciaków będzie ! gratuluję swoją cegiełkę również dołożyłem. jak również postaram się być w tym roku MOTO-Mikołajem 4 "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdunek22 Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Coś mi tu śmierdzi że zeszłoroczny wynik zostanie pobity o kilka tysięcy a dla DD1 (Dom Dziecka dla Małych Dzieci przy ul. Drużynowa 3/5 ) też będzie jakaś paczka ? Typu pieluch, smoczki itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kupiśka Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Auto-Olimpia też się dorzuciła :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Jak sądzicie, czy maskotki używane oczywiście wyprane i w dobrym stanie można ofiarować do domów dziecka czy raczej mają ich nadmiar? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 maskotki wsiąkają w domu dziecka jak woda w gąbkę a nawet jak piwo w studenta więc jak najbardziej możesz ze sobą zabrać ewentualnie dostarczyć komuś ze stowarzyszenia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macix Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biegal Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Jakby trzeba było jakieś kombi do pomocy przy przewożeniu (albo fizycznego dajcie znać, weekend 6-7 powinienem mieć spoko wolny, a i w tygodniu można się dogadać jakoś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowicjuszka Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Z firmy mam pare gadgetów maskotki, magnesiki, długopisy, ołówki i cosik do profilaktyki ząbków;_) kiedy, gdzie i o której się spotykamy i przekazujemy dzieciom trochę szczęścia? :_) pozdrowionka:_) 1 speed means freedom of your soul :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. salat Opublikowano 27 Listopada 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 No właśnie gdzie się zbieramy i jaki jest plan dnia: Uwaga ogłaszam oficjalnie plan na 7.12.2014 (niedziela) Od godziny 10 zbieramy się POD SAMOLOTEM czyli w miejscu spotkań czwartkowych. ok godziny 11 ruszamy do DD8 na ulicę Zuchów Tam rozdajemy dzieciakom prezenty i liczymy na ciepłą herbatę zostajemy z dzieciakami do ok 13 Następnie ruszamy na miejsce drugiej zbiórki czyli na plac Wolności gdzie czekamy max do godziny 14 Dalej starą trasą Mikołajową jedziemy do DD2 na Aleksandrowską W związku z długością trasy jeśli ktoś przyjedzie samochodem to też będzie mile widziany Jedyna rzecz obowiązkowa to strój mikołaja, każdy przebiera się za mikołaja wg własnego uznania i we własny strój który można aktualnie nabyć w każdym markecie Przewidywana trasa przejazdu Łódzkich MotoMikołajów Zapraszamy gorąco (pomimo przewidywanej temperatury) wszystkich forumowiczów jak zwykle bardzo na was liczymy 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi