Grinch Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Poszukujemy 3-4 motocykle, które przez cały weekend będą mogły służyć jako ekspozycja naszej akcji MotoMikołajów! Wszystkie zgłoszenia rozpatrzymy, prosimy o pomoc!A coś z turystyka? GS 2001? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jorima Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Ją mogę yamaszke na ekspozycję dać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawa Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 ode mnie też poszło kilka złotych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 20 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Czas na pierwsze podsumowanie zebranych pieniążków. W ubiegłym roku zakończyliśmy akcję z wynikiem ok.4500 PLN, na dzień dzisiejszy mamy półmetek akcji i daleko nam do pobicia rekordu Suma wpłat na Moto-Mikołaje: 1456 zł 36 grZebrane do dnia 2015.11.20 godz 11:30 1 Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiu421 Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Witam, może opublikować listę darczyńców [ bez sum wpłacanych], to być może bardziej zmobilizuje do wpłat. Poszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Witam, może opublikować listę darczyńców [ bez sum wpłacanych], to być może bardziej zmobilizuje do wpłat. Poszło. Z wpłatami, a co, jak się bawić to się bawić 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Możliwe że lista zostanie opublikowana ale na koniec akcji narazie kto wpłacił to wie, a kto nie wpłacił to ...... do dzieła Prawdę powiedziawszy jest cieniutko, na chwilę obecną nie wystarczy nam kasy nawet na prezenty dla jednego domu dziecka. W zeszłym roku nie tylko wystrczyło na prezenty mikołajowe a jeszcze na 2 wycieczki i kika warsztatów edukacyjnych. Bardzo byśmy chcieli, a zwłaszcza dzieciaki by bardzo chciały żeby i teraz mogło tak być. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabek Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Bombel Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 skromniej forumowicze!! Wpłaty powinny być od siebie a nie dla możliwości wpisania postu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 skromniej forumowicze!! Wpłaty powinny być od siebie a nie dla możliwości wpisania postu extra A to ja jeszcze tak dopytam: To 2 zł nie wystarczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massi Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 To 2 zł nie wystarczy? coś mi się wydaje że jak by każdy zarejestrowany na tym forum wysłał 2zł to by wystarczyło 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Jednego drinka w sobotni wieczór sobie odmawiacie i już jest na Cegiełkę ;-) Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 A gdzie jest spotkanie 06.12.2014r i o której??? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 szczegóły dotyczące godziny zbiórki i trasy podamy wam po weekendzie ale już wiem że niestety nie 6 tylko 7 grudnia pojedziemy, a to z dwóch powodów: po pierwsze w dd8 na sobotę mają zaplanowane wyjście dla dzieci więc nikogo byśmy nie zastali, a poza tym biorąc pod uwagę trasę z dd8 do dd2 czyli dokładnie przez całe miasto to jednak lepiej żeby ruch na ulicach był niedzielny Jeszcze taka sprawa w dd8 pytali nas czy prócz paczek z prezentami dla dzieciaków dało by się załatwić zestaw do dartów (rzutek) i tu pytanie do was może ktoś ma taki zestaw w możliwie dobrym stanie i byłby gotów się z nim rozstać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Bombel Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 jutro o 8:30 jestem ze swoim moto na ptaku, zabieram ze sobą kwinto i jego CBR pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwinto Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Hahaha dzięki Panie Bombel )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Jednego drinka w sobotni wieczór sobie odmawiacie i już jest na Cegiełkę ;-)Pijesz drinki za 2zl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Bombel Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Pijesz drinki za 2zl? dobrze kupisz 0,5 litra i podzielisz przez ilość 50 ml to ci wyjdą drinki po 2 zł jak się patrzy a wracając do tematu motocykli w ptaku jutro, czy już wiadomo kto będzie ich pilnował ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 21 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 a wracając do tematu motocykli w ptaku jutro, czy już wiadomo kto będzie ich pilnował ?? Tak, ale o tym jutro porozmawiamy jak się spotkamy i wytłumaczę Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Grinch Opublikowano 22 Listopada 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 6:00 rano pobudka. Dziecko płacze, kupa, karmienie. 7:00 udało się wyjść z domu, do garażu po motocykl. Po drodze jeszcze jedna sprawa służbowa i potem do Ptak Outlet. Na miejscu byłem o 8:03. Piszę do Suchego ... oczywiście wszyscy będę po 8:30. Mam więc 30 minut. No to czyściki do moto w rękę i do pracy. Nawet w miarę udało mi się mojego brudasa doprowadzić do porządku Ufff, nie będzie wstydu. Suchy i Ani byli koło 8:40, reszta ekipy pojawiła się zaraz za nimi. Wszystko zgodnie z planem. Wyciąganie motocykli i o 9:00 wjazd na teren hali. Tutaj kilka fotek z organizacji małej wystawy MotoMikołajów. Suchy i reszta, duże gratulacja i słowa uznania za organizację przedsięwzięcia. Naprawdę byłem po wrażeniem. Cieszę się, że mogłem Wam pomóc. Cieszy się także mój GS, który dostąpił zaszczytu parkowania na czerwonym dywanie tuż obok pozostałych "gwiazd dnia" 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malyanio Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 fajna sprawa. Jutro cały dzień mam wolny - jeśli będziecie potrzebowali jakiejś pomocy dajcie znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Działamy 2 -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro_ldz Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Byłem, dorzuciłem się, podziwiałem kiedy żona nie patrzyła .... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 pytanie co podziwiałeś jak żona nie patrzyła, bo chyba nie motocykle 1 W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi