Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. salat Opublikowano 16 Listopada 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Z tym wydłużaniem terminu wpłat to jest tak że musimy jeszcze zdążyć kupić i spakować prezenty a z doświadczenia wam powiem że trochę to czasu zajmuje.Zapewne za momencik zostaniecie wszyscy poinformowanie ile dokładnie się uzbierało do tej pory ale powiem że jest cieniutko a chcielibyśmy zgodnie z sugestiami z zeszłego i z tego roku pojechać tym razem nie tylko do dd2, tak więc koledzy i koleżanki nie szable a portfele w dłoń i do boju 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavo0505 Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 przelew poleciał.. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody0611 Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 poszlo 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malyanio Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 (edytowane) Ilość zarejestrowanych użytkowników ma niewiele wspólnego z ilością faktycznie korzystających i udzielających się osób. Myślę że to tylko 10-20% regularnie się tu pojawia, a może i nawet mniej. A wtedy to złotówka niewiele pomoże. ... te 10-20% to już spora grupa ludzi. Nikt nie każe wpłacać tysięcy, ale wystarczyłaby równowartość 2 litrów Pb-95 jak kto woli Pb-98 i już zbierze się spora sumka. Szkoda że tak mozolnie idą wpłaty. Jeśli nic się nie ruszy dzieciaki będą "rozczarowane" Edytowane 17 Listopada 2014 przez malyanio (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majk Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Przelane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arteklik Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Przelew wyszedł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 W zeszłym roku prawie 100 osób dołączyło do akcji, a w tym forum się sporo rozrosło więc liczę bardzo na naszych nowych moto-braci i moto-siostry że dołączą. Tych co byli z nami rok temu nie trzeba chyba namawiać. Polecam zeszłoroczny wątek o akcji są tam zdjęcia i filmiki z akcji 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 17 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Drodzy darczyńcy,Otrzymaliśmy zgodę na przeprowadzenie zbiórki pieniążków na terenie centrum handlowego Ptak Outlet w dniach 22-23.11.2014Poszukujemy 3-4 motocykle, które przez cały weekend będą mogły służyć jako ekspozycja naszej akcji MotoMikołajów! Wszystkie zgłoszenia rozpatrzymy, prosimy o pomoc! Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 i ja mała cegiełkę dorzuciłem od siebie "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwinto Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Drodzy darczyńcy, Otrzymaliśmy zgodę na przeprowadzenie zbiórki pieniążków na terenie centrum handlowego Ptak Outlet w dniach 22-23.11.2014 Poszukujemy 3-4 motocykle, które przez cały weekend będą mogły służyć jako ekspozycja naszej akcji MotoMikołajów! Wszystkie zgłoszenia rozpatrzymy, prosimy o pomoc! To będzie ekspozycja "patrz ale nie dotykaj" czy każdy może odkręcić sobie manetkę ? Będą tam ludzie z forum zbierający kasę czy sama puszka będzie stała obok motocykli ? Moto zostaje na noc czy w sb wieczorem trzeba odebrać i w nd przyprowadzić z powrotem? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Ja mogę udostępnić swoje moto tylko jakoś bardzo atrakcyjne to ono nie jest jesli jest tez potrzeba chetnie w sobotę pomogę przeprowadzić zbiórkę w Outlecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Na pewno przez cały czas będą ludzie z forum/stowarzyszenia, o odkręcaniu manetki nie ma mowy ale już wsadzenie dzieciaka na moto co by fotkę pstryknąć to jak najbardziej czy moto zostanie na noc to nie wiem przyjmijmy na razie że zabieramy moto na noc do własnego ciepłego garażyku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziotal24 Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 No i poleciało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szerszung Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 To oczywiście i ja się dorzucę ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdunek22 Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malyanio Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 za......bista !!! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trybik Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Dorzuciłem się i ja i będzie jeszcze kilka wpłat od znajomych 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziotal24 Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Czy jest możliwość dostania takiej puszki - mam miejsce gdzie mógłbym wystawić puszeczkę na pewno coś by wpadło tylko puszeczkę pliss 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Pisz pw do Suchego napewno ma jeszcze zapas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massi Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 ode mnie też grosik poszedł i jak coś to mogę pomóc w dowiezieniu prezentów na miejsce samochodem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRANEK0208 Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Jestem tam w grudniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Bombel Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Drodzy darczyńcy, Otrzymaliśmy zgodę na przeprowadzenie zbiórki pieniążków na terenie centrum handlowego Ptak Outlet w dniach 22-23.11.2014 Poszukujemy 3-4 motocykle, które przez cały weekend będą mogły służyć jako ekspozycja naszej akcji MotoMikołajów! Wszystkie zgłoszenia rozpatrzymy, prosimy o pomoc! A czy Daytona będzie bo jeśli tak to ja mogę wstawić swoją 636 i weekend mogę spędzić spokojnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 19 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 A czy Daytona będzie bo jeśli tak to ja mogę wstawić swoją 636 i weekend mogę spędzić spokojnie. Logistycznie Daytona nie da rady dotrzeć do Ptak Outlet ze względu na moją konieczność poruszania się samochodem na czas trwania zbiórki. Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homiczak Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marsel Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Kilka złotówek poszło http://www.babelkowy-swiat.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi