malyanio Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 (edytowane) nic dodać, nic ująć... miło było wszystkich zobaczyć jeszcze raz w 18:30 Tv "ŁWD" Edytowane 8 Grudnia 2014 przez malyanio (wyświetl historię edycji) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agusiaczek81 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Było super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowicjuszka Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 było superaaaaaśnie;_))))) pozdrowionka;_))) speed means freedom of your soul :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziotal24 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 (edytowane) Potwierdzam było super Na moje nieszczęście wczoraj jak wracałem tak się zamyśliłem o tym dniu że zbyt późno zauważyłem hamujący samochód w odruchu szybkie hamowanko ... no i ślizg gotowy na szczęście tylko kufer mi odpadł .. wstałem otrzepałem się podniosłem renifera i w drogę z bananem na gębie )))) Edytowane 8 Grudnia 2014 przez ziotal24 (wyświetl historię edycji) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agusiaczek81 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 No i pozdrowienia i podziękowania dla naszego Mikołaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 eh czyli nie tylko ja wczoraj paciaka zaliczyłem, aż mi lepiej na szczęście wszystko przyjął crashpad ale wstyd że po tylu latach paciaka się łapie zostanie , co do imprezy to owszem było zacnie, wielki szacun za frekwencje pomimo słabej pogody, aczkolwiek zdarzyło się parę wyjątków którzy nie skumali że to nie killing the street tylko motomikołaje przez co opinia niektórych obserwatorów mogła być co najmniej odmienna od zakładanej. Nie mniej jednak ogólnie było ok i nie pozostaje nic innego jak postarać się aby w przyszłym roku było nas jeszcze więcej. 4 https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. działkowy emeryt Opublikowano 8 Grudnia 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 było GRUUUBO! ... daliście piękny popis jazdy w kawalkadzie , aż przyjemnie było popatrzeć Uśmiechy Dzieci bezcenne, a i Wasze mordki też miło było zaobaczyć Szacun i pozdrowionka dla wszystkich Darczyńców i Uczestników! ... do następnego! PS. materiałów video też trochę mam - przekazuję w ręce Organizatora 5 ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sebol Opublikowano 8 Grudnia 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Było Mega Super pełno Mikołajów na ,extra akcja i radość dzieciaczków powodowały radość u Nas.Reakcje kierowców w puszeczkach były jak widziałem różne ,różniaste jedni machali i się uśmiechali ,drudzy pukali się w czoło (nie zrozumiałe dla mnie ) ale,no cóż może ich adresy Mikołaj zgubił .Fajnie spotkać się w tak licznym gronie i zobaczyć nowe twarze które brały udział.Dzieci które stworzyły własne przedstawienie dla Mikołajów ,zrobiły takie wrażenie,że jeszcze w domu opowiadałem żonie i rodzicom jacy to są specjaliści. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Konrad - Michał Opublikowano 8 Grudnia 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Mój pierwszy udział w moto-mikołajach i wrażenia na prawdę mega! Gdyby nie ta mżawka to byłoby wręcz cudownie Mimo wszystko występ oraz podziękowania zarówno dzieci jak i Pani Pedagog mnie ruszyły, chociaż starałem się zachować pozory twardziela Dziękuję wszystkim obecnym i wspierającym całą akcję! 7 "Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce, dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 spisaliście się na medal Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Łza mi się kręci jak czytam i oglądam fotki , mnie niestety choroba pozbawiła tej wspaniałej okazji bycia z wami i rozdawania prezentów dzieciom , ale spisaliście się na order uśmiechu jesteście wielcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniekr Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 super było rok temu a w tym roku było mega super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Suchy-wolk Opublikowano 8 Grudnia 2014 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Podziękowania dla Kosmatego, który w błyskawicznym tempie ogarnął obróbkę foto Efekty jego prac w poniższym linku. Zdjęcia z akcji znajdują się tutaj 7 Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Świetne foty Kosmaty! Chowam swoje w kieszeń, dobrze że nie zacząłem jeszcze obrabiać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyzu43 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Naprawdę Super foty Nawet się na kilka załapałem ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaron1 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Koledzy motocykliści, chciałbym napisać kilka słów na temat artykułu http://ddlodz.pl/motomiko...hoto[pp_gal]/2/ , bedzie to trochę sprostowanie ale nie tylko, nie wiem o co jest to całe zamieszanie i obrażanie Klubu Korsarze, jako Prazydent w/w klubu informuję i wyjaśniam, że zamieszczony artykuł, a szczególnie jego treść nie miała na celu promocji mojego klubu bo tego nie potrzebuje i nie miała też na celu ujmowania Waszych zasług w organizacji motomikołajów, poprostu ktoś nie zorientowany w temacie napisał to co napisał, ale to nie oznacza i nie daje powodów do tego, że możemy ubliżać mojemu Klubowi beznadziejnymi pytaniami "kto to są Korsarze", jeśli ktoś tak pyta nie ma żadnego pojecia o życiu motocyklowym w Łodzi i nie wiem jakim jest motocyklistą skoro nie interesuje go nic poza czubkiem własnego nosa. Naprawdę dziwi mnie to zamieszanie, takie wielkie halo, że rozdaliście prezenty, a nie słodycze, następnym razem jak ktoś zechce pisać komentarze do naszych akcji czy też prezentów niech popatrzy na nasz profil na fejsie i zobaczy co my dajemy dziecim i co robimy jako Klub Motocyklowy. Dodam jeszcze, że Mariusz Reczulski udostępnił tylko zdjęcia i wystąpił do wydawcy serwisu o sprostowanie zawartej informacji. Podsumowując, wydaje mi się, że wszyscy jesteśmy motocyklistami i powinno nam zależeć na koleżeństwie i wspólpracy, a nie na wysuwaniu jakiś bezpodstawnych oskarżeń, fajnie jest, że i wy i my coś robimy dla dzieci, ale dlaczego to musi być obarczone taką złośliwością. LWG Jaron 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 13 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Jarku nie bagatelizujemy tej sprawy, ponieważ przez takie nierzetelne teksty tracimy na sponsoringu. Nie jesteś autorem tego mini-artykułu, więc nikt nie ma do Ciebie żalu czy podopiecznych klubu Korsarze. takie wielkie halo, że rozdaliście prezenty, a nie słodycze W końcu uzbieraliśmy kilka tysięcy złotych, więc to jest różnica czy rozdaliśmy słodycze czy zrealizowaliśmy listy do Mikołaja. Nie sądzisz? 1 Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. salat Opublikowano 13 Grudnia 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Jaron1 jako współorganizator akcji FŁM przyznam że jak przeczytałem tekst o którym rozmawiamy to mnie śmiech ogarnoł że jakiś mało zorientowany człowiek napisał coś co, nazwijmy to nie do końca korespondowało z prawdą. Nie mniej trochę wstyd mi było kiedy czytałem komentarze bo znam wasz klub i wiem że wy również pamiętacie o dzieciach i to tych chorych, i to nie tylko w okolicach mikołajek ale przez cały rok. Wiem również że w ciągu roku prowadzicie akcje promujące pozytywny wizerunek motocyklistów. Dlatego ja za komentarze przepraszam, myślę że jeśli zamiast podgryzania się czasem połączyli byśmy siły to wyszło by z tego coś dobrego. W końcu każdy z nas lwą łapę podnosi i nie pyta z kim ktoś jeździ. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. jaron1 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Tak na marginesie, w tym roku dzieki Fundacji z mojej frmy mieliśmy do dyspozycji na mikołaje 5000zł, kupiliśmy to czego najbardziej potrzebowali na Wierzbowej, słodycze również bo co to za mikołaj który nie przynosi słodyczy. Salat dzięki za miłe słowa. Co do współpracy zawsze jestem otwarty na propozycje, napewno znajdzie się kilka wspólnych tematów w przyszłym roku. 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 (edytowane) W tej jakże miłej atmosferze porozumienia stwierdziłem, że jednak ruszę swoje zdjęcia Oto linki: MotoMikołaje 2014 na fb MotoMikołaje 2014 na G+ Ps. Nie krępujcie się dodawać tagów. Większości z Was nie znam, lub nie pamiętam ksywek o imionach już nie wspominając Edytowane 16 Grudnia 2014 przez Greg (wyświetl historię edycji) 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Bardzo dobrze zrobiłeś, fajnie wyszły PS. cebula musi być na pierwszym miejscu hehehe pzdr 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 16 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 (edytowane) Dyrekcja Domu Dziecka nr 8 przy ul.Zuchów w Łodzi serdecznie zaprasza w środę (jutro) na jasełka. Start o godzinie 17.00, gorąco zachęcam! Edytowane 17 Grudnia 2014 przez Suchy-wolk (wyświetl historię edycji) Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zona dziekuje za zakupy w hurtowni zabawek :artyk":) a mógłby być rabat.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 17 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 O ile dobrze pamiętam, to my nie robiliśmy zakupów na Zbąszyńskiej. Może to inna grupa motocyklowa? Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 sugerowałem się zabawkami Artyka, które dziciaki dostały... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi