Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam nadzieję, że pogoda dopisze bo z wielką chęcią się wybiorę a już w ogóle będzie cudnie jak się uda na moto ...  :moto: 
Czapeczkę taśmą do kasku? Czy jakieś lepsze patenty bo w ostatnim filmie widziałem latające "berety"  :hihi:

Opublikowano

Dementuję wieści o deszczu, śniegu itd zapowiada się ładna pogoda i nawet niezbyt zimno

ja tam widze coś innego http://www.twojapogoda.pl/polska/lodzkie/lodz/16dniowa, w telewizorni też to potwierdzili 

Opublikowano

Z molei imgw podaje coś takiego http://pogodynka.pl/polska/16dni/lodz_lodz

Accuweather twierdzi że deszczu nie bedzie

Czyli gdzie nie sprawdzisz to zobaczysz co innego ja decyzję o środku lokomocji zostawiam do niedzielnego poranka

Opublikowano

Ludzie to nie jest kurde temat o pogodzie, zlitujcie się.... w niedzielę za oknem zobaczycie czy świeci słońce czy jest huragan, nie spuszczajcie się nad tym teraz kiedy każde źródło podaje inną prognozę  ^_^

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

ale padło dobre pytanie.. jak mocujecie czapki do kasków, żeby uniknąć zeszłorocznych latających? :P

"proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów"

SV1000S

icon3.png

Opublikowano

Raczej opony z Kolcami ;)

Opublikowano

ale padło dobre pytanie.. jak mocujecie czapki do kasków, żeby uniknąć zeszłorocznych latających?

Ja na taśmę bezbarwną. W zeszłym roku mnie nie zawiodła ;)

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Opublikowano

Wyruszacie od razu w stroju czy będzie jakiś Toi Toi pod halą żeby się przebrać  :hihi: 
Nie chciałbym żeby mnie zgarnęły jakieś służby z Aleksandrowskiej  :whistling:

Opublikowano

Toi toja nie zapewniamy tak że najlepiej od razu w stroju przyjechać

Opublikowano (edytowane)

szerszung u mnie na busie będzie miejsce tylko żebyś choineczką igieł nie powyrywał ;)

Edytowane przez marcin76 (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Ma ktoś z Was chociaż czapkę użyczyć ? :> Bo od nikogo nie mogę pożyczyć bo nikt ode mnie nie ma ;/

Opublikowano

ja w kerfie kupiłem dziś strój za 14,99 możesz z rańca jeszcze kupić same czapki też mieli

Opublikowano

W Auchan na Jana Pawła 10zl komplet.

Opublikowano

ale padło dobre pytanie.. jak mocujecie czapki do kasków, żeby uniknąć zeszłorocznych latających? :P

Ja kleję na Technicqll samochodowa dwustronna :biggrin: działa za***iście i nic nie odpada :smile:

Opublikowano

Motomikolaje za wasze dobre serce pogoda wam sprzyja !!! Za oknem 3 st trochę mgły i bez wiatru.

Opublikowano

Czy wybiera się ktoś z okolic Widzewa puszeczka i mogłabym się zabrać??;)niestety mój 2kolowy reniferze zostaje w garażu...

Opublikowano

Ja już pierwszy przejazd zrobiłem, nie jest najgorzej jeśli chodzi o nawierzchnię ;) ale jest na + więc nie ma niespodzianek na asfalcie, bywało gorzej :P

Opublikowano

no na razie to nie rozpieszcza, gdzie to słońce kur.... ja sie pytam ? :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...